ورود دو فرد دارای معلولیت شدید به پارلمان ژاپن
برای اولین بار در تاریخ ژاپن، دو فرد با معلولیت شدید حرکتی به عنوان نماینده مجلس سنا (پارلمان) انتخاب شدند.
|
به گزارش ایران سپید عصر ایران، "ژاپن تایمز" نوشت: آقای "یاسوهیکو فوناگو" 61 ساله یکی از این معلولان منتخب، دچار بیماری ALS (همان بیمار استیون هاوکینگ) است و دیگر نماینده یعنی "ایکیو کیمارو" از فلج مغزی رنج میبرد.
این دو معلول به عنوان عضو مجلس سنای ژاپن انتخاب شدند.
دو سیاستمدار ژاپنی به عنوان اولین نمایندگان با معلولیت شدید، عضو پارلمان این کشور شدند.
یوشیکو فوناگو و ایکو کیمورا هر دو فلج هستند و برای انجام نیازهای فیزیکی خود نیازمند افراد دیگر هستند.
انتخاب این دو در ماه گذشته به عنوان نماینده پارلمان، قدمی مهم برای نمایندگی و دیده شدن افراد معلول در ژاپن توصیف شده است.
برای حضور این دو نماینده در جلسات پارلمان، تغییرات ویژهای در ساختمان پارلمان داده شده است.
این دو نماینده ( پنج شنبه ۱ اوت/ ۱۰ مرداد) پس از ورود به پارلمان و نشستن در جایگاهشان با استقبال طرفدارانشان روبرو شدند.
این نمایندگان چه کسانی هستند؟
یوشیکو فوناگو به بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک و یا بیماری لوگهریک دچار است ( بیماری که باعث تخریب دستگاه عصبی مرکزی میشود). او از طریق یک سیستم کامپیوتری و یا از طریق کسانی که از او نگهداری میکنند با دیگران درتماس است.
آقای فوناگو ۶۱ ساله، در سال ۲۰۰۰ به این بیماری مبتلا شده و از آن زمان تاکنون توانایی حرکت در اندام هایش را از دست داده است.
او پس از انتخابش به عنوان نماینده گفت: "به خاطر رسیدن این لحظه بسیار خوشحال هستم. ممکن است که ضعیف به نظر بیایم، اما به نسبت دیگران انگیزه زیادی دارد و این موضوع برای من موضوع زندگی و مرگ بود."
ایکو کیمورا دچار فلج مغزی است و از گردن به پایین به جز دست راستش فلج است.
او از زمانی که ۸ ساله بود این معلولیت را داشت.
نمایندگان چه حزبی هستند؟
هر دو آن ها در فهرست نمایندگان حزب کوچک چپگرای مخالف موسوم به (Reiwa Shinsengumi) بودند. این حزب توسط تارو یاموموتو، بازیگری که سیاستمدار شده، ایجاد شده است.
این حزب به ویژه بر روی افرادی که گفته شده در جامعه سنتی ژاپن نادیده گرفته میشوند، تمرکز دارد.
به جز افراد دارای معلولیت، از جمله نامزدهای این حزب والدینی که به تنهایی فرزندشان را بزرگ میکنند، کارگران نیمه وقت و یا اعضای اقلیتهای جنسی بودند.
این حزب موفق شد که تنها دو کرسی در پارلمان بدست آورد.
هر چند این دو نماینده، اولین سیاستمدارانی نیستند که با ویلچر در پارلمان حضور مییابند، اما این دو دچار معلولیت شدید هستند.
به منظور قرار گرفتن ویلچرهای مخصوص این دو نماینده در محل، صندلیهای پارلمان برداشته شد. علاوه بر این مجبور شدند برای حضور دو نفر همراه این دو نماینده در جریان جلسات پارلمان، مقررات را تغییر دهند.
به گفته دولت ژاپن بیش از ۹ میلیون افراد دارای معلولیت در این کشور زندگی میکنند.
در سال آینده میلادی (۲۰۲۰)، توکیو علاوه بر المپیک، میزبان مسابقات جهانی پارالمپیک هم هست.
لینک مطلب: | http://iransepid.ir/News/18191.html |