printlogo


کد خبر: 17945تاریخ: 1398/4/29 11:02
توان‌تک با بهره‌گیری از تکنولوژی، زندگی را برای معلولان راحت‌تر می‌کند
توان‌تک با بهره‌گیری از تکنولوژی، زندگی را برای معلولان راحت‌تر می‌کند
رویداد توان‌تک در حوزه دسترسی‌پذیری افراد دارای معلولیت به کسب و کارهای فناوری است و از تکنولوژی‌ای صحبت می‌کند که زندگی را برای توان‌یابان آسان‌تر می‌کند.

به گزارش ایران سپید نشست خبری رویداد توان‌تک در حاشیه نمایشگاه الکامپ برگزار شد. منصوره پناهی -مدیرعامل یک موسسه مرتبط با رویداد توان یابی - در این نشست اظهار کرد: سه سال گذشته از سوی یکی از شرکت‌ها عنوان شد که جای معلولان در نمایشگاه الکامپ خالی است،  که پس از آن استارت اولین رویداد توان تک زده شد. سال قبل در یک فضای باز جدا از فضای نمایشگاه به ما فضایی دادند و امسال در دل الکامپ در یک فضای ۲۰۰ متری این امکان را در اختیار ما گذاشتند که مشارکت توان‌یابان تفاوتی با بقیه ندارد.

وی با اشاره به حضور استارت‌آپ‌هایی که علاقمند به فعالیت در این حوزه هستند، اظهار کرد: کسب‌وکارهایی که در حوزه تکنولوژی خیلی موثر بودند برای توان‌یابان و زندگی را برای آنها راحت کردند اینجا حضور دارند. تکنولوژی زندگی را برای همه راحت تر کرده از جمله برای افراد دارای معلولیت که یک پیشرفت می‌تواند اتفاق بیفتد و دسترسی‌پذیری به جامعه، مشارکت در جامعه، استقلال و امنیت را برایشان راحت‌تر کرده است.

پناهی ادامه داد: ما ۲۵ مجموعه را دعوت کردیم که توانمندی‌های توان‌یابان به آنها معرفی شود و استارت‌آپ‌ها به توان‌یابان و نیازهایشان توجه بیشتری کنند و نیاز این افراد را به صورت کارشناسی بررسی کنند و توانمندی‌هایشان را با تکونولوژی توانمندتر کنند. هدف ما نقش تکنولوژی در توانمندتر کردن افراد دارای معلولیت است.

 یک میلیارد از جمعیت جهان معلول است

شاهین طبری -مدیرعامل یک شرکت مرتبط با توان یابی - با اشاره به جمعیت معلولان در کشور گفت: هشت میلیارد نفر در دنیا هستند که یک میلیارد نفر در آن با معلولیت زندگی می‌کنند. اینها اگرچه مشکلات زیادی دارند اما توانمندی‌های زیادی هم دارند. توان‌تک قرار است درباره تکنولوژی‌ای صحبت کند که زندگی را برای توان‌یابان آسان‌تر می‌کند.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم توان‌یابانی که خودشان کسب‌وکاری راه انداختند، دیده شوند و نگاهی که به آنها وجود دارد، عوض شود، افزود: توانیاب‌هایی که موفق هستند سعی کردند زندگی را برای خودشان راحت‌تر کنند. توان‌تک شامل سه بخش کسب‌وکارهایی که برای توانیاب‌ها امکان فعالیت ایجاد کردند، توانیاب‌هایی که استارت‌آپ خود را آوردند و پاویونی که از NGOهای مختلف حضور دارند که با مردم صحبت کنند، می‌شود. حضور NGOها فرصت می‌دهد که بحث کنند چه فرصت‌های اقتصادی برای افراد توانیاب وجود دارد.

طبری با بیان اینکه توانیاب‌ها حقی برای خودشان قائل نیستند، گفت: وقتی یکی از شروط استخدام در صدا و سیما این است که توانیاب نباشید، باورشان نمی‌شود که می‌توانند استارت‌آپ ایجاد کنند. در صورتی که بسیاری از آنها علاقه دارند راجع به مشکل خودشان استارت‌آپ بزنند، از ناشنوایی و نابینایی و دیگر معلولیت‌ها.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/17945.html
Page Generated in 0/0053 sec