printlogo


کد خبر: 17942تاریخ: 1398/4/29 10:55
بایدها و نبایدهای نصب اپلیکیشنهای اندروید از منابع نامشخص
بایدها و نبایدهای نصب اپلیکیشنهای اندروید از منابع نامشخص
کاربران اندروید حتماً با این موضوع آشنایی دارند که اندروید به طور پیشفرض فقط اجازه نصب اپلیکیشنهایی را در اختیارشان میگذارد که از فروشگاه play خریداری یا بارگیری شده باشند.

به گزارش ایران سپید کاربران وقتی با این مشکل برخورد میکنند که قصد نصب برنامه ای را داشته باشند و آن اپلیکیشن را از بازاری غیر از Play Store تهیه کرده باشند. تهیه برنامه ها از بازارهای غیر رسمی چیزی است که به دلیل تشدید تحریمها علیه ایران، در کشور ما به میزان قابل توجهی رواج دارد. کاربران اندروید اپلیکیشنهایی را که باید بابتشان هزینه ای پرداخت کنند و تحریمها امکان پرداخت را به آنها نمیدهد از بازارهای غیر رسمی دانلود و نصب میکنند. برنامه هایی که به کاربران ایرانی خدمات نمیدهند هم شامل این گروه میشوند. اما تهیه اپلیکیشنها از محیطی غیر از فروشگاه Play چه خطراتی به همراه دارد؟ این سؤالی است که بیشتر کاربران یا اصلاً به آن فکر نمیکنند، یا ترجیح میدهند از هر راه ممکن نیازشان را برطرف کنند و با وجود داشتن اطلاعات کافی در باره خطرات احتمالی، تغافل میکنند.

بر اساس قوانین Google، هر طراح اپلیکیشن برای قرار گرفتن محصولش در فهرست اپلیکیشنهای مجاز در فروشگاه Play باید آن محصول را جهت انجام آزمایشها و بررسیهای لازم، در اختیار این شرکت قرار دهد. از هر مبلغی که میان کاربران و طراحان در فروشگاه Play رد و بدل میشود، ۳۰ درصد سهم شرکت Google میشود. پس، این مکانیسم به نوعی راهی است برای درآمدزایی بیشتر این شرکت از فعالیتهای کاربران اندروید. اما این همه ماجرا نیست و Google در ازای درآمدی که کسب میکند، سعی دارد فضای فروشگاه را به گونه ای مدیریت کند که کاربران تا حد امکان در معرض خطر بد افزارها قرار نگیرند. برای این کار، کدهای تمامی اپلیکیشنها پیش از انتشار بررسی میشود و اپلیکیشنها فقط بعد از احراز سلامت اجازه انتشار پیدا میکنند.

موتورهای صوتی و صفحه خوانها از جمله اپلیکیشنهایی هستند که لازم است کاربران برای راه اندازیشان انواع دسترسیها را به آنها بدهند. به طور مثال، این گروه از اپلیکیشنها به هر آنچه که کاربر مینویسد دسترسی دارند. از پیغامهای خصوصی گرفته تا رمزهای بانکی و حسابهای کاربری. حتی برخی صفحه خوانها ممکن است اجازه دسترسی به میکروفون گوشی یا سایر مواردی از این دست را هم داشته باشند. هر کاربر در خصوص انتخاب منبع اپلیکیشنی که میخواهد نصب کند مختار است. ممکن است کاربری اینطور استدلال کند که سالها اپلیکیشنها را از منابع نامعتبر نصب کرده و هرگز هم مشکلی برایش به وجود نیامده است. قدر مسلم اینکه بهتر است در صورت نیاز به نصب اپلیکیشن از منبعی غیر از Play، فقط به سراغ منابع نسبتاً قابل اعتمادتر برویم و هرگز در دستگاه اندرویدیمان از فایلهایی که منابعشان نامشخص است میزبانی نکنیم.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/17942.html
Page Generated in 0/0048 sec