printlogo


کد خبر: 17232تاریخ: 1398/3/1 10:15
کنترل فشارخون با کنترل نمک نان
کنترل فشارخون با کنترل نمک نان
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: در نانوایی های سنتی به بهانه عمل آوردن نان از نمک بیش از حد مجاز استفاده می شود که این امر خطر بروز فشارخون را بالا می برد.

به گزارش ایران سپیدبه نقل از ایسنا: دکتر علیرضا رئیسی_معاون بهداشت وزارت بهداشت در این باره گفت: در حال حاضر مشکل اصلی ما در وزرات بهداشت برای کنترل میزان نمک نان، در حوزه نانوایی‌های سنتی است.

وی با اشاره به اینکه کنترل نمک نان صنعتی بسیار راحت‌تر است، افزود: در نانوایی‌های سنتی به بهانه عمل‌آوری بهتر نان، علاوه بر نمک موجود در خمیر نان، اقدام به اضافه کردن نمک بیشتر می‌شود که این موضوع از دیرباز دغدغه جدی ما بوده و همواره تذکرات جدی به نانوایان داده‌ایم.

رئیسی ادامه داد: یکی از توصیه‌های جدی ما اهمیت به کیفیت آرد و گندم است. به همین منظور باید به سمت تهیه و تولید نان صنعتی گام برداریم.

وی در پایان با بیان اینکه نسبت به دو سال قبل میزان نمک مصرفی نانوایی‌های سنتی کاهش یافته است، گفت: این میزان نسبت به دو سال گذشته حدود دو گرم کمتر شده است، اما همچنان نیاز به پیگیری جدی در این زمینه داریم.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/17232.html
Page Generated in 0/0050 sec