وی با بیان اینکه سال گذشته برای پیادهروسازی در مناطق مختلف شهری ۱۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود، خاطرنشان کرد: در سال جاری اعتبار در نظر گرفته شده برای انجام این اقدام مهم ۲۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان است.
معاون عمران شهری شهردار اصفهان از ادامه روند مناسبسازی پیادهروها با توجه به تشکیل کارگروه مناسبسازی در شهرداری اصفهان خبر داد و گفت: پیادهروها ممکن است در گذر زمان با مشکلاتی کیفیت خود را از دست بدهند یا با دست انداز مواجه شوند، بنابراین به صورت مستمر باید به آنها توجه شود.
وی تصریح کرد: مناسبسازیها در این بخش شامل نصب علائم هشدار دهنده، رفع موانع کوتاه و بلند و دست و پا گیر، اجرای موزاییک فرشهای مسیر نابینایان، ساماندهی کیوسکهای تلفن و ایستگاههای اتوبوس موجود در پیادهروها، اتصال پیاده روها با معابر فرعی متقاطع با آنها، شیببندی و اجرای صحیح آبروها، همچنین حذف پلهها و ایجاد شیب راهه است.
مظفر تاکید کرد: از جمله مواردی که باید در پیاده روسازی به آن توجه شود، زیرسازی اصولی شامل شفته آهک یا بتن است که باید دارای عیار مناسب با طرح باشد و به تایید آزمایشگاه معاونت عمران برسد، همچنین لازم است کف فرشها دارای مقاومت مناسب و استانداردهای لازم باشد و در رنگبندی و اجرای صحیح آنها دقت لازم صورت پذیرد تا علاوه بر کیفیت، ظاهر پیادهروها مناسبتر شود. ایمنا