printlogo


کد خبر: 16498تاریخ: 1397/12/13 09:04
شیوع کم شنوایی در ایران
شیوع کم شنوایی در ایران
مدیر اداره سلامت گوش وزارت بهداشت گفت: ایران از لحاظ آمار کم شنوایی در سال 2017 رتبه سوم کمشنوایی را در جهان به دست آورده استقرار گرفت و این مسئله ضرورت نگاه ویژه به عوامل تاثیرگذار در زمینه کم شنوایی و ناشنوایی را می طلبد.

به گزارش ایران سپیدمدیر اداره سلامت گوش وزارت بهداشت گفت: ایران از لحاظ آمار کم شنوایی در سال 2017 رتبه سوم کمشنوایی را در جهان به دست آورده است و این مسئله ضرورت نگاه ویژه به عوامل تاثیرگذار در زمینه کم شنوایی و ناشنوایی را می طلبد.

به نقل از ایرنا، سعید محمودیان روز شنبه در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی شنوایی (12 اسفند) در مرکز همایشهای رازی برگزار شد، افزود: دیدگاه وزارت بهداشت مبنی بر آن است تا بار بیماری‌هایی که منجر به افزایش ناشنوایی در کشور می‌شوند و بار اقتصادی زیادی را به جامعه وارد می‌کنند ،کاهش دهد.

وی اظهار داشت: محمودیان ادامه داد: بررسی سلامت مردم و شنوایی آنها در گروه‌های مختلف، بهرمندی مردم از خدمات شنوایی سنجی و مراقبت‌های اولیه درباره شنوایی، نهادینه‌سازی و همکاری‌های فرابخشی از برنامه های مهم وزارت بهداشت برای شناسایی و کاهش عوامل خطر کم شنوایی است.

به گفته وی، همه نهادها و سازمانهای مردم نهاد باید اقدامات لازم را به منظور آگاهی‌سازی مردم برای چگونگی و مراقبت از شنوایی خود فراهم کنند، هر فردی که به نوعی دچار اختلالات شنوایی می‌شود باید بلافاصله به مراکز شنوایی شناسی در سراسر کشور مراجعه کند.

محمودیان تصریح کرد: کارگرانی که در محیط ‌های پر سر و صدا قرار می گیرند، نوجوانان و جوانانی که با صدای بلند و هندزفری به موسیقی گوش می‌دهند و سالمندان بالای 50 سال بیش از سایر افراد در معرض مشکلات شنوایی قرار دارند و اقدامات مربوطه برای پیشگیری از کم شنوایی باید انجام شود.

رئیس اداره سلامت گوش وزارت بهداشت، افزود: بیماری‌های مادران باردار همچون سرخک و سرخچه، نارسایی تیروئید و کمبود ید، فشار خون بالا و نارسایی یا کمبود اکسیژن در حین تولد نوزاد نیز منجر به تولد نوزادان مبتلا به اختلالات ناشنوایی می‌شود که با فراهم کردن بسترهای زایمان مطمئن باید بار بیماریهای کم شنوایی کاهش یابد.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/16498.html
Page Generated in 0/0047 sec