به گزارش ایران سپید نخستین آلبوم رسمی گروه «رادیو» با صدای نیما طاری و آهنگسازی فهام گوهری روز گذشته جمعه 14 دی 1397 در هتل سیمرغ برگزار شد.
در ابتدای این مراسم فهام گوهری، نیما طاری، بابک ریاحیپور(نوازنده گیتار باس)، نیما حمیدی(نوازنده درامز) و مسرور شیدایی(میکس و مسترینگ) به روی صحنه رفتند تا دربارهی آلبوم «رادیو» توضیحهایی را ارائه کنند.
آلبوم «رادیو» به صورت فول آکوستیک ضبط شد
فهام گوهری آهنگساز و تنظیم کننده این اثر گفت: این گروه یک اتفاق بود و من فقط آن را پرورش دادم. این اتفاق از نیما با یک تک ترک شروع شد و بعد تصمیم گرفتیم آن را به یک آلبوم تبدیل کنیم. با کمک دوستانی که داشتم مانند شخص اول زندگی موسیقیایی من یعنی بابک ریاحی پور و ارتباطی که از طرف او با دیگر نوازندهها ایجاد شد در یک سال و نیم گذشته به صورت بسیار جدی کار را جلو بردیم.
وی افزود: آلبوم «رادیو» به صورت فول آکوستیک ضبط شد و در آن سمپل بازی نداشتیم. شرکت طنین هنر باربد و آرش یاسمینی به ما همه جوره کمک کردند.
گوهری تاکید کرد: ما برای خودمان برنامهریزی کردهایم و میخواهیم سال آینده(1398) کنسرتهایمان را در سالنهای کوچک شروع کنیم و در سال بعدش(1399) اجراهایمان را به سالن برج میلاد ببریم. البته این موضوع فعلا تنها یک آرزو است ولی آن را محقق خواهیم کرد. آدمی که آرزو نداشته باشد و خودش را وقف آرزوهایش نکند، بهتر است بمیرد.
گوهری همچنین با اشاره به دلیل انتشار آلبوم در این شرایط بد اقتصادی و موسیقی کشور توضیح داد: در جامعهای زندگی میکنیم که روزی 200 تک قطعه با کیفیتهای زیر خط فقر منتشر میشود، البته در این میان آثار ارزشمندی هم منتشر میشود اما من و نیما از اول میخواستیم شناسنامهدار جلو برویم برای همین به دنبال آلبوم رفتیم تا به اجرا برسیم. ما نخواستیم کارمان را با تک قطعهها شروع کنیم.
این آهنگساز و تنظیم کننده گفت: صرفنظر از من، دیگر عواملِ نخستین آلبوم «رادیو» از بهترینها هستند. ما تک تکِ نوازندگان را گردِ هم آوردیم تا بتوانیم از هنر و افکار آنها برای ارتقای سطح کیفی آلبوم استفاده کنیم.
انتظار حمایت نداریم فقط ما را به حال خود بگذارید
بابک ریاحیپور که یکی از نوازندگان برجسته گیتار باس است، در صحبتهایش گفت: در موسیقی راک بالا و پایینهای بسیاری وجود دارد. خوشحالم که روی این پروزه کارکردم. کم پیش میآید آلبومی از اول تا آخرش بیس داشته باشد. معمولا یکی را بیس میگیرند و بقیه را فاکتور. همیشه دوست داشتماز اسمم و توانم برای کارهای خوب و جدید مایه بگذارم. اینپروژه را با عشق و علاقه قبول کردم. دوستی من و فهام هم در این کار بسیار موثر بود.
او ادامه داد: موسیقی راک در ایران پاپیولار نیست. ما توقع حمایت نداریم. همین که کاری به کارمان نداشته باشند برایمان کافیست. به بهانه های مختلف کنسرت های راک را تعطیل میکنتد. در برج آزادی یکی از بچههای موزیسین با موسیقی هد زده است. همین بهانهای برای تعطیلی کل کنسرت های راک شده است.
مردم ما را حمایت کنند
در ادامه نیما حمیدی درباره آلبوم «رادیو» گفت: با کمال میل همکاری با این گروه را قبول کردم و وقتی کار به مرحله آخر رسید از آن بسیار راضی بودم. از مردم میخواهم که ما را حمایت کنند زیرا گروههای راک در ایران از حمایت ارگان و سازمانهای دولتی برخوردار نیستند و این فقط خودمانیم که میتوانیم این موسیقی را در کشور جدی کنیم.
سبک راک موسیقی روز مملکت ما نیست
سرور شیدایی مسئول میکس و مسترینگ آلبوم «رادیو» در سخنانش گفت: میکس و مسترینگ آلبوم «رادیو» بهعهده من بود. سبک راک موسیقی روز مملکت ما نیست. در موسیقی راک حرفهای جدی زده و شنیده میشود و این مسئله برای خیلیها خوشایند نیست. امیدوارم مردم آلبوم را بخرند زیرا تنها خریدشان است که به ادامه کار ما کمک میکند درغیر این صورت این موسیقی هیچوقت به نتیجه نمیرسد.
«رادیو» را به خاطر نوستالژیاش انتخاب کردیم
در ادامه نیما طاری خواننده گروه «رادیو» گفت: برایم کار کردن درکنار چنین استادانی در اولین آلبوم باعث افتخار است. من و فهام گونههای مختلفی از سلایق و افکارمان را ترکیب کردهایم تا مسیرمان را بهتر دنبال کنیم.
وی همچنین درباره دلیل انتخاب کردن نام «رادیو» برای این بند گفت: چندین نام برای گروهمان در نظر داشتیم که متاسفانه همه را رد کردند. در نهایت به «رادیو» رسیدیم که به خاطر جنبه نوستالژی بودنِ این رسانه و فلسفهای که در رادیو نهفته است، این نام را انتخاب کردیم. «رادیو» از قدیمیترین مرجعهای شنیدن موسیقی در دنیا است. همین الان هم بسیاری از مردم با رادیو موسیقی میشنوند.
در بخشی از این نشست بهمن بابازاده خبرنگار حوزه موسیقی به ارائهی پیشنهادی برای بهبود اوضاع موسیقی راک در کشور پرداخت. این خبرنگار باسابقه عرصه موسیقی گفت: در این سالن بسیاری از چهرههای موسیقی راک حضور دارند. پیشنهاد میکنم که برای بهبود اوضاع موسیقی راک، نامهای به رئیس جمهور بنویسید و از او بخواهید که جلوی تکرارِ لغو کنسرتهای این ژانر را بگیرد.
بابک ریاحیپور «گیتار باس»، مسعود همایونی «گیتار آکوستیک و الکتریک»، نیما حمیدی «درامز»، فهام گوهری «پیانو و سینتی سایزر» و بهرنگ نادری «گیتار الکتریک» و فلورا فرزانه بهعنوان همخوان در تولید آلبوم «رادیو» نقش داشتهاند.
در ادامه این مراسم دو قطعه از آلبوم «رادیو» توسط نیما طاری برای حاضران اجرا شد و در پایان مراسم رونمایی و امضا پوستر این آلبوم توسط عوامل آلبوم «رادیو» انجام شد.
آلبوم «رادیو» در 9 قطعه با نامهای «سقوط»، «خیال»، «سفر»، «قول فراموشی»، «مرز تنهایی»، «قصه عالم»، «بازگشت»، «حقارت» و «فیلم طنز» منتشر شده است و علاقهمندان میتوانند از طریق فروشگاههای محصولات فرهنگ و سایتهای مجاز این اثر را خریداری کنند.
انتهای پیام/