printlogo


کد خبر: 11928تاریخ: 1396/5/2 08:42
واعظی: از این اینترنت را بر حسب سرعت می فروشیم
واعظی: از این اینترنت را بر حسب سرعت می فروشیم
وزیر ارتباطات با بیان اینکه با راه‌ اندازی شبکه ملی اطلاعات محدودیت گذشته را نداریم، گفت: سرعت تعیین کننده قیمت است و کاربران اینترنت را براساس سرعت مورد نیاز دریافت خواهند کرد.

به گزارش ایران سپید محمود واعظی در جمع خبرنگاران به تصمیم نهایی برای ارائه‌ اینترنت نامحدود ثابت اشاره کرد و افزود: امروز در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه خوبی داشتیم و به جای ارائه اینترنت برحسب حجم، از حجم فروشی به سمت اتصال و ارائه اینترنت برحسب سرعت رفتیم، چراکه با راه‌ اندازی شبکه ملی اطلاعات محدودیت گذشته را نداریم.

وی با بیان این که اکنون سرعت تعیین کننده قیمت است، گفت: در گذشته استفاده از اینترنت به طوری بود که شما یک بار هنگام خرید بسته پول پرداخت می‌کردید و با اتمام حجم باز هم مجبور به خرید حجم بودید، اما اکنون تنها به ازای سرعت اینترنت هزینه می‌پردازیم.
 
وی ادامه داد: این مصوبه امروز تصویب شده و تا یک ماه آینده اجرایی خواهد شد.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره انتقال سرورها تلگرامی گفت: روز گذشته درباره این موضوع مفصلا صحبت کردیم و آقای جهرمی هم در برنامه خبری شب گذشته به آن پرداخت.
 
وی با بیان این که کسب‌ و کارهای اینترنتی ایجاد شده در راستای شبکه ملی اطلاعات است، افزود: اکنون که شرکت‌های زیادی در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند و مقررات خاص خود را دارند، مسئولان در دولت و بخش‌های دیگر باید تفاوتی برای یک شرکتی که نمونه تمام سرمایه‌اش پلت‌ فرم و برنامه نرم افزاری‌اش است قائل شوند.
 
واعظی گفت: مردم به این کسب و کارهای اینترنتی اعتماد کردند و اگر پلت فرم این کسب و کارها ناگهان فیلتر شود، همه چیز به هم می‌ریزد و اعتماد مردم هم سلب می‌شود، بنابراین معتقدیم باید برای آنها مقررات تسهیل‌گر بگذاریم. 
 
وی افزود: نمی‌توانیم کسب و کار شرکت‌ها را تعطیل کنیم، بلکه با ایجاد شرکت‌ها باید برای آنها مقررات جدیدی ایجاد کنیم.
پازل های شبکه ملی اطلاعات را باید کامل کنیم
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: باید پازل های شبکه ملی اطلاعات را با کمک همدیگر کامل کنیم.
 
محمود واعظی در مراسم بهره برداری از فاز سوم شبکه ملی اطلاعات افزود: در هفته گذشته شاهد دسترسی آزاد به اطلاعات با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد بودیم و بعد از آن نیز شبکه علمی کشور را به بهره برداری رساندیم که دانشگاهیان استقبال خوبی از آن کردند. 
 
وی گفت: در بخش های مختلف به ویژه در بخش های IT دستگاه های مختلف کارهای خوبی کردند. به ویژه قوه قضائیه در بخش IT فعالیت های خوبی داشت در واقع در سراسر کشور به فیبر متصل شدند که در واقع 95 درصد راه را با این اقدامات رفته اند. 
 
وزیر ارتباطات ادامه داد: در واقع با این اقدامات که دستگاه ها انجام می دهند پازل های شبکه ملی اطلاعات را تکمیل می کنند. 
 
واعظی گفت: اکنون شبکه سلامت آماده بهره برداری است و سازمان های ثبت اسناد و ثبت احوال نیز فعالیت های خوبی را انجام داده اند که در واقع هرچه سریع تر این کارها انجام شود بهتر است و همانطور که قول داده بودیم تا پایان دولت، دولت الکترونیک نیز فاز سومش به بهره برداری خواهد رسید و در واقع از هفته آینده فاز نخست دولت الکترونیک نیز به بهره برداری می رسد. 
 
وی گفت: مثلث همکاری ها ادامه دارد تا آنچه نیازمندی های مردم است به آن برسیم و نمی توانیم در این کشور نیازمندی های مردم را دست شبکه های اجتماعی خارجی بدهیم.
 
واعظی افزود: متأسفانه برخی که منافعشان در این است که به شبکه های خارجی سرویس بدهند تبلیغ می کنند که استفاده از این شبکه ها آسانتر است و ما کار را دست شبکه های خارجی بدهیم اما ما برای حفظ حریم باید از شبکه های بومی استفاده کنیم. 
 
وی گفت: اکنون چهار پنج تا از این شبکه های بومی فعال شده اند که به نظر من فعالیتشان خوب است و برخی از آنها کاربرانشان به 2 میلیون و برخی نیز به 1/5 میلیون رسیده اند. باید تلاش کنیم این کار به خوبی انجام شود. 
ایجاد 130 هزار شغل در حوزه ICT 
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حوزه ict صد هزار شغل ایجاد کردیم و بنای ما بر ایجاد 130 هزار شغل در سال جدید است.
 
محمود واعظی در مراسم بهره برداری از فاز 3 شبکه ملی اطلاعات افزود : ایجاد شغل در حوزه ICT مطمئنا یک سیر صعودی خواهد داشت و به طور قطع این کار شدنی است.
 
وی گفت : امروز یکی از دغدغه ها مسئله کسب و کارهای الکترونیکی در بستر شبکه ملی اطلاعات است که بسیار مهم است به ویژه که این کسب و کارهای الکترونیکی رو به توسعه است و بیشتر صاحبان این مشاغل نیز جوانان و تحصیلکردگان هستند.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود : برخی از این افراد که با هزار امید و آرزو شروع به کار کرده اند و تنها سرمایه آنها اعتماد مردم است، بر اثر فیلتر شدن سایت هایشان کل سرمایه آنها نابود می شوند .
 
وی گفت: آنچه زیرخواست های کشور است در این خصوص انجام شده است و بخش خصوصی وارد کار شده است، از این جا به بعد نوبت حاکمیت و دولت است که کسب و کار الکترونیکی را به رسمیت بشناسد و قوانین متناسب با آن تدوین کند.
 
وی در ادامه به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و گفت: 4 سال پیش بر اساس بررسی ها، مشخص شد از نظر توسعه نسبت به کشورهای مشابه عقب هستیم بنابراین همه بخش ها نیاز به توسعه دارد و در این خصوص تصمیم گیری کردیم.
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : موضوع پروژه شبکه ملی اطلاعات در برنامه 4 و 5 توسعه مطرح بود بنابراین تصمیم گرفتیم مهم ترین پروژه شبکه ملی اطلاعات باشد.
 
واعظی افزود: برای بهره برداری از شبکه ملی اطلاعات باید شبکه انتقال کشور IP توسعه پیدا می کرد تا بتوانیم این شبکه ملی را راه اندازی کنیم بنابراین این شبکه در آن زمان راه اندازی شد و روی آن کار کردیم.
 
وی گفت: در واقع این شبکه به این دلیل راه اندازی شد که مردم و دستگاه ها نیازمندی های خودشان در داخل کشور برطرف شود و مساله فضای پاک و کیفیت خدمات رسانی و سرعت بالا این خدمات به مردم ارائه شود.
شرکت های جدید قوانین و مقررات خاص خودشان را می خواهد 
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شرکت های بسیاری در حوزه فناوری اطلاعات شکل گرفته اند که قوانین و مقررات خاص خودشان را می خواهند .  
 
محمود واعظی در جمع خبرنگاران افزود: تماشای زنده سخنرانی های مسئولان در جشنواره ها، یا پخش زنده مداحی ها یکی از ثمرات شبکه ملی اطلاعات است . 
 
وی گفت: امروزه افراد هر کجا که هستند به راحتی می‌توانند کانال‌های تلویزیونی را به صورت زنده ببینند و اینکه اکنون ادعا کنیم این همه شغل به وجود آمده در بستر شبکه ملی اطلاعات است . 
 
وزیر ارتباطات با بیان اینکه کسب ‌وکارهای اینترنتی ایجاد شده در راستای شبکه ملی اطلاعات است گفت : اکنون که شرکت ‌های بسیاری در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند، اینها قوانین و مقررات خاص خودشان را می خواهند .  
 
وی افزود: مسئولان ما در دولت و بخش ‌های دیگر باید تفاوتی بین برخورد با یک شرکت که همه سرمایه‌ اش پلت‌ فرم، برنامه نرم افزاری ‌و اعتماد مردم است، قائل شوند.
 
واعظی گفت: مردم به این کسب و کارهای اینترنتی اعتماد کردند و اگر پلت فرم این کسب و کارها ناگهان فیلتر شود، همه چیز به هم می‌ریزد و اعتماد مردم نیز سلب می‌شود. 
 
وی با بیان اینکه ما معتقدیم باید برای آنها مقررات تسهیل‌گر بگذاریم ادامه داد: ما نمی‌توانیم کسب و کار شرکت ‌ها را تعطیل کنیم ، بلکه با ایجاد شرکت ‌ها باید برای آنها مقررات جدیدی نیز تدوین کنیم.  
 
مردم از شبکه اجتماعی «بله» همچون کارت های شتاب استقبال می کنند 
وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات با حمایت از راه اندازی نرم افزار پرداخت و عملیات بانکی از طریق شبکه اجتماعی ایرانی گفت: راه اندازی نرم افزار «بله» که امکان پرداخت و درخواست پول برروی شبکه اجتماعی را فراهم کرد، نیاز ضروری مردم است و از آن مثل کارت های شتاب استقبال می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، واعظی در جریان بازدید از غرفه هلدینگ سداد در بیست و سومین نمایشگاه الکامپ گفت: راه اندازی شبکه های اجتماعی بومی بویژه شبکه های پرداخت از برنامه هایی است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به جد پیگیر و حامی آن است، زیرا مزایای بسیار زیادی از نظر حریم خصوصی و مسائل اقتصادی برای مردم دارد.
وی با اشاره به اینکه شرکت داده ورزی سداد درتولید نرم افزارها وشبکه های اجتماعی بومی کارهای خوبی انجام داده است، افزود: مزیت شبکه اجتماعی « https://bale.ai» نسبت به سایر شبکه های اجتماعی دراین است که این نرم افزار به گونه ای طراحی شده که موضوع پرداخت در درون آن تعریف شده است؛ این موضوع در دنیای امروز به عنوان یکی از خدمات ارزش افزوده است که مردم باید از آن بهره مند باشند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: یکی از کارهایی که به پرداخت از طریق موبایل کمک می کند، شبکه «بله» است که با حمایت بانک ملی و پشتیبانی هلدینگ داده ورزی سداد و به همت نخبگان جوان کشور راه اندازی شده است.
واعظی افزود: جا دارد از بانک ملی ایران به خاطر اینکه شبکه «بله» را نخست برای مشتریانش فعال کرد و امروز نیز با تعدادی ازبانک ها همکاری دو جانبه ای را شروع کرده است قدردانی کنم.
وی اضافه کرد: راه اندازی این نرم افزار پرداخت و درخواست پول درشبکه اجتماعی ایرانی، شروع خوبی است که امیداوریم برای همه بانک ها همچون شتاب در بستر شبکه اجتماعی فراگیر شود. 
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: از آنجا که بانک ملی ایران نسبت به مشتریان خود و امنیت پول مردم و مسائل امنیتی آن حساسیت دارد، قطعا باید بانک مرکزی به این موضوع توجه داشت باشد.
واعظی با اشاره به رسانه ای شدن شبکه اجتماعی ایرانی پرداخت اظهارداشت: شبکه اجتماعی «بله» حتما باید به گونه ای فراگیر شود که مانند کارت های شتاب بتوانند همه مردم به آسانی استفاده کنند و ما کمک خواهیم کرد که این شبکه خوب پشتیبانی شود تا از این طریق بسیاری از مشکلات مردم در حوزه فناوری اطلاعات و بانکداری نوین حل شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات توجه به نیازهای امروز مردم را درحوزه فناوری اطلاعات به خصوص بانکداری نوین ضروری دانست وتصریح کرد: از همه شرکت ها، سازمان ها و مراکز پژوهشی تحقیقاتی و دانش بنیان که در گسترش حوزه شبکه اجتماعی بومی فعالند با جدیت حمایت خواهیم کرد.
در جریان بازدید واعظی از غرفه هلدینگ سداد در نمایشگاه الکامپ که نصرالله جهانگرد معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات و همچنین مدیران عامل شرکت های تحت پوشش هلدینگ داده ورزی سداد حضور داشتند، فرامرز خالقی نایب رئیس و مدیرعامل این هلدینگ درباره طراحی شبکه اجتماعی پرداخت، سامانه بام بانک ملی ایران و پروژه های نرم افزاری این شرکت در حوزه بانکداری نوین توضیحاتی ارائه کرد.
در بستر نرم افزار «بله» ، علاوه بر انجام عملیات بانکی و پرداخت و درخواست پول، امکان گفت وگو، ارسال فیلم، عکس و پیام نیز برای کاربران فراهم هست. 
با راه اندازی این شبکه مردم در مسافرت های خارجی خود نیز می توانند از طریق تلفن همراه عملیات پرداخت و دریافت پول داشته باشند.

 


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/11928.html
Page Generated in 0/0051 sec