وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ استارتاپ در کشور است، افزود: مهم این است که روند استارتاپها در کشور در حال تکمیل است. استارتاپها برای فعالیتهای خود نیاز به حمایت و سرمایهگذار دارند. اینها یکدیگر را در کشور پیدا کرده و به شرکتهای پایدار تبدیل میشوند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به ادغام دو نمایشگاه الکامپ و تلکام از سال آینده گفت: الکامپ امسال از ویژگی خاصی برخوردار است. با وجود اینکه فاصله این نمایشگاه با نمایشگاه قبلی هفت ماه بود، استقبال خوبی از آن شده به طوری که سطم زیربنای غرفهها ۷۰ درصد افزایش پیدا کرده است که میتوان از آن تعبیر به جهش کرد. این نشان از این است که باید در عرصه فضای مجازی و ICT کشور شاهد تحولات مثبتی باشیم.
فیروزآبادی خاطرنشان کرد: دولت باید تلاش کند جایگاه فعلی اش در حوزه دولت الکترونیک را که در رده بندی جهانی نامناسب است، بهبود بخشد. سازمان فناوری اطلاعات نیز در این راستا اقداماتی را انجام داده است.
درهای بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی الکامپ، از ساعت ۱۰ صبح امروز ۳۰ تیرماه به روی عموم گشوده شد.
نمایشگاه بینالمللی الکامپ که بزرگترین نمایشگاه تاریخ صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور نیز محسوب میشود، از ۳۰ تیرماه تا دوم مردادماه به همت سازمان نظام صنفی رایانهای برگزار میشود.
در این رویداد بیش از ۸۰۰ شرکت داخلی و خارجی از ۲۰ کشور جهان در فضایی بالغ بر ۶۰ هزار متر مربع (۳۲ هزار متر مربع فضای مفید نمایشگاهی) آخرین خدمات، محصولات و دستاوردهای خود را در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه میدهند.
در این نمایشگاه همچنین برای سومین سال متوالی، استارتاپها با حمایت سازمان نظام صنفی رایانهای فرصت حضور در الکامپ را یافتهاند. ۳۴۰ استارتاپ از سراسر کشور در بخش الکاماستارز امسال، در سالن ۸ و ۹ در فضایی بالغ بر 7000 متر مربع، حضور یافته و علاوه بر معرفی محصولات و توانمندیهای خود به بازدیدکنندگان، با منتورها (مربیان و افراد باتجربه حوزه کسب و کار) و سرمایهگذاران نیز ملاقات میکنند.
دستگاههای دولتی نیز در سالن ۴۱A حضور دارند و بنا بر اعلام محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، قرار است فاز سوم و نهایی شبکه ملی اطلاعات در الکامپ رونمایی شود.
نخستین همایش رسمی الکامپ نیز امسال با عنوان «آینده اقتصاد فناوری اطلاعات» یکم مردادماه در حاشیه نمایشگاه برگزار شده و قرار است مدیران ارشد وزارت ارتباطات و مدیران عامل شرکتهای بزرگ فاوای کشور، درباره آینده هشت محور تجارت الکترونیکی، اینترنت، اپلیکیشن، استارتاپ، اپراتورها، بیگ دیتا، امنیت و شبکه بحث و تبادل نظر کنند.
اپلیکیشن ویژه نمایشگاه امسال نیز در دو نسخه بازدیدکنندگان و غرفهداران در دسترس قرار گرفته و علاقهمندان برای اطلاع از مکان غرفهها و مسیریابی برای دسترسی به آنها، دریافت فایلهای کاتالوگ و بروشور، ثبتنام هنگام بازدید و... از این اپلیکیشن بهرهمند شوند.