چین موتور محرکه گردشگری دنیا
در شرایطی که بسیاری از کشورهای جهان با رکود اقتصادی و تجاری روبرو هستند، امیدواری آنها جذب گردشگران بیشتر از چین است که در سال 2016 میلادی با سفر به نقاط مختلف دنیا نزدیک به ۲۶۱ میلیارد دلار هزینه کرده اند.
|
به گزارش ایران سپید آمارها نشان می دهد که بیشترین هزینه ها برای گردشگری در سراسر دنیا را مردم چین انجام می دهند که توانسته اند حدود ۲۱ درصد از کل مصرف گردشگری جهان را از آن خود کنند.
به همین سبب امروز از گردشگران چینی به عنوان موتور محرکه گردشگری دنیا یاد می شود؛ کسانی که فقط در سال ۲۰۱۶ میلادی در شهر هنگ کنگ در جنوب کشور خودشان بیش از ۲۳ میلیارد دلار برای این منظور هزینه کرده اند.
در حال حاضر میلیاردها دلار سهم گردشگران چینی در اقتصاد شرق و آسیای جنوب شرقی است و میلیون ها نفر از مردم این کشور در طول سال به نقاط مختلف دنیا از اروپا گرفته تا آسیا و اقیانوسیه و آمریکا سفر می کنند.
سازمان گردشگری و مرکز جهانی شدن چین در گزارش جدیدی اعلام کرده است که امروزه صنعت گردشگری دنیا به گردشگران چین وابسته است چرا که آنها اصلی ترین محرک هستند و بیشتر از گردشگران کشورهای دیگر هزینه می کنند.
آمارها نشان می دهد که گردشگران چینی در سال ۲۰۱۶ میلادی نزدیک به ۲۶۱ میلیارد دلار در سراسر دنیا برای گردشگری هزینه کرده اند که معادل ۲۱ درصد از کل مصرف گردشگری جهان است.
گزارش ها همچنین نشان می دهد که رشد گردشگری در چین بی نظیر است و شمار گردشگران این کشور در سراسر دنیا در طول 12 سال متوالی رشدی قابل توجه داشته و نرخ رشد بعضا 2 رقمی بوده است.
آمریکا، سنگاپور و کانادا سه کشوری هستند که به دلیل نیاز به گردشگر برای چینی ها روادید ۱۰ ساله صادر می کنند و برای همین شمار زیادی از آنها راهی این کشورها شده اند.
آمارهای رسمی نشان دهنده آن است که چین در سال گذشته میلادی ۲۶۰ خط و مسیر هوایی بین المللی ایجاد کرده که کار سفر را برای گردشگران این کشور تسهیل کرده است.
خبرگزاری شین هوا در آماری آورده است که در سال ۲۰۱۵ میلادی نزدیک به ۱۲۰ میلیون چینی سفر خارجی داشته اند که ۳۱۳ درصد بیشتر از یک دهه قبل از آن بوده است.
آمار همایش جهانی اقتصاد هم گویای این است که صنعت گردشگری در سال ۲۰۱۶ میلادی موجب تزریق هفت هزار و ۶۰۰ میلیارد دلار به اقتصاد دنیا شده و علاوه بر ایجاد ۲۹۲ میلیون فرصت شغلی جدید، از هر ۱۰ شغل در دنیا یکی مرتبط با توریسم بوده است.
لینک مطلب: | http://iransepid.ir/News/11577.html |