به گزارش ایران سپید علی محمد قادری روز پنجشنبه در سفر به شهرکرد در جلسه شورای اداری و دیدار با کارکنان بهزیستی چهارمحال و بختیاری، افزود: سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان مطرح در حوزه خدمات رسانی به اقشار مختلف از جمله معلولان، زنان سرپرست خانوار، افراد آسیب دیده است که برای خدمترسانی به این اقشار از ظرفیت مددکاران در جهت ارتباط گیری بهتر استفاده میشود.
وی به کمبود اعتبارات به عنوان یکی از مهمترین مشکلات برای خدمت رسانی بهتر و توانمندسازی جامعه هدف اشاره کرد و گفت: باید از تمام ظرفیتهای خیرین، موسسات خیریه، همچنین املاک و منابعی که به عنوان سرمایه دراختیار سازمان است برای ارائه خدمت بهتر و مطلوبتر برای جامعه هدف استفاده شود.
به گفته وی، ۲هزار و۸۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای سال ِآینده این سازمان به مجلس ارائه شده که این میزان نسبت به سال گذشته افزایش داشته اما جوابگوی نیاز سازمان و اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت و برنامههای حمایتی سازمان از جامعه هدف نیست.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه نزدیک یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر معلول زیرپوشش سازمان بهزیستی قرار دارند، افزود: اعتباری که برای حمایت از معلولان درنظر گرفته شده، پاسخگوی نیاز آنها نیست و باید از ظرفیت خیرین، به عنوان منابع خوب، مولد و تاثیرگذار و بازوان توانمند بهزیستی استفاده شود و فعالیتها و اقدامات انجام شده در سازمان برای مردم تبیین وتشریح شود.
رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین، گفت: باید فعالیتها و اقدامات انجام شده در سازمان برای مردم و جامعه هدف تبیین و تشریح شود.
وی به استفاده از ظرفیت و توان متخصصان برای رفع نیازهای جامعه هدف تاکید کرد و افزود: با استفاده از تمام ظرفیتها در سطح استان باید برای ارائه خدمت مطلوب به جامعه هدف استفاده شود تا قدرت نه گفتن و نگاه منفیگویی در سازمان کم شود.
به گفته وی، بروز آسیبهای اجتماعی، مشکلات و وقایع مختلف در همه خانوادهها ممکن است رخ دهد و باید برای رفع این آسیبها و همچنین جلوگیری از بروز آسیبها برنامهریزی دقیق و مدون انجام شود و یک نگاه جریانسازی و رفتارسازی در جامعه در راستای پیشگیری از آسیب نهادینه شود.
وی به توسعه نگاه پیشگیرانه در حوزه آسیبهای اجتماعی در سطح کشور و براساس برش منطقهای اشاره کرد و گفت: باید در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از همه ظرفیتهای موجود و اعتبارات و کمکهای فنی استفاده شودتا یک نگاه ساختاریافته در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در اذهان عمومی افراد ایجاد شود.
قادری از زحمات و تلاش کارکنان و مددکاران فعال در سازمان بهزیستی تقدیر و تشکر کرد و گفت: این افراد با کمترین دریافتی و حقوق و مزایا در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی یک سازمان کارآمد و مردمی است، اظهارداشت: سازمان بهزیستی باید یک سازمان بهرهور باشد و با نگاه تحولگرایی به سوی کارآمدی، مردمی بودن پیش برود و از ظرفیت دولت الکترونیک برای خدماترسانی بهتر به جامعه هدف استفاده کند.
وی به برقراری ارتباط بیشتر بین مدیران استانی با معاونان، کارشناسان و مدیران شهرستان تاکید کرد و گفت: از ابتدای خدمت تا کنون ۱۸ سفر استانی به مناطق مختلف کشور داشتم تا نیازها و مشکلات شناسایی و ارتباط صمیمی تر بین مدیران و مسوولان شهرستان و استانی برقرار شود.
ساختار حمایتی و تخصصی بهزیستی باید بومی سازی شود
رییس سازمان بهزیستی کشور بر بومی سازی ساختارهای حمایتی و تخصصی بهزیستی برای ارائه خدمت بهتر درمناطق مختلف کشور تاکید کرد و گفت: دستورالعملها و برنامههای حمایتی و تخصصی باید براساس طرحها و برنامههای بومی در مناطق مختلف کشور و براساس مشکلات و آسیبهای موجود در هر منطقه تهیه و تدوین شود.
وی اظهارداشت: اشتغال، معیشت و مسکن سه راهبردی اصلی سازمان بهزیستی است و باید برای بازتوانی و ایجاد اشتغال پایدار برای جامعه هدف برنامه ریزی دقیق تر انجام شود.
به گفته وی، هم اکنون بخش زیادی از خدمات ارائه شده به جامعه هدف در قالب مستمری است که باید این رویکرد تغییر و در جهت تواتمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار برای جامعه هدف برنامه ریزی شود