به گزارش ایران سپید از روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی صفاری نیا گفت: با تاکید دولت تدبیر و امید بر ارتقای علم و فناوری و مراکز دانش بنیان که نشانه این امر بودجه اختصاص یافته به حوزه های علمی و فناوری است، برنامه های اجرایی پارک پردیس سرعت گرفته و پیش بینی می شود این پارک در آینده قادر به استقرار 1100 شرکت دانش بنیان باشد.
رییس پارک فناوری پردیس ادامه داد: همچنین احداث پارک فناوری سلامت توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و احداث پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات توسط این معاونت با مشارکت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از جمله برنامه های آتی پارک فناوری پردیس است.
وی گفت: پارک فناوری پردیس به عنوان محیط استقرار کارآفرینان و یکی از نهادهای اجتماعی موثر در امر توسعه فناوری و به تبع آن، توسعه اقتصاد دانش مدار و اشتغال زایی عامل کلیدی برای موفقیت در توسعه اقتصادی کشور است.
صفاری نیا در پایان یادآور شد: هم اکنون اعضای خانواده پارک فناوری پردیس 130 شرکت دانش بنیان است که با توجه به تاکید بر اشتغال، پیش بینی می شود، حضور شرکت های دانش بنیان در پارک فناوری پردیس رشد چشمگیری یابد.