وی همچنین با اشاره به توانمندی ها و استعداد های ناشنوایان تصریح کرد: ناشنوایان می توانند بسیاری از مهارت ها را کسب کنند و استاد کار شوند اما به دلیل عدم درک صحیح افراد جامعه از آنها، این قشر از اجتماع طرد می شوند.
وی تصریح کرد: اگر شرایطی برای آنها ایجاد شود، می توانند درس بخوانند و مهارت های بسیاری را کسب کنند اما در بسیاری مواقع با عدم درک آنها، امکان ازدواج و سر پناه مناسب برای آنها به رویای دست نیافتنی تبدیل می شود.
نحوی نژاد با بیان اینکه حدود ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از افراد دارای اختلال شنوایی تحت پوشش بهزیستی استان هستند، اظهار داشت: برای آنها باید تفکر زندگی سالم و مولد را داشته باشیم و در همین راستا، چهاردهمین مرکز کاشت حلزون شنوایی با همت دانشگاه علوم پزشکی در استان گیلان راه اندازی شده است.
وی تصریح کرد: ۹۲ درصد از نوزادان ما در بدو تولد و بعد از تولد مورد غربالگری شنوایی قرار میگیرند که باید بتوانیم در اسرع وقت مداخله و با عمل جراحی و یا تجویز وسایل مناسب مشکل آنها را حل کنیم.
وی با بیان اینکه تمامی ابزار برای ناشنوایان به غیر از سمعک در داخل کشور ساخته می شود، اظهار داشت: دانشمندان ما برای اولین بار در آستانه ساخت سمعک های داخل هستند.
مدیرکل بهزیستی گیلان خاطر نشان کرد: نابینایی و ناشنوایی و ضایعات نخاعی مشکلاتی است که می تواند در هر زمانی برای هریک از افراد جامعه روی دهد، بنابراین با درک این افراد برای ارتقای زندگی بهتر آنها کمک کنیم.
وی در ادامه به مناسبت روز جهانی سالمند بیان کرد: در حالی که در بسیاری از کشورها دغدغه کرامت و توجه به سالمندان را دارند در کشور ما بسیاری از سالمندان توسط خانواده ها نگهداری و مراقبت می شوند؛ ضمن آنکه بسیاری از افراد در سنین بالا فرصت بی نظیر شدن را دارند و از کرامت و جایگاه بالایی برخوردارند.
مدیرکل بهزیستی گیلان تعداد سالمندانی را که در آسایشگاه های گیلان زندگی می کنند را یک هزار نفر عنوان و بیان کرد: گیلان دارای ۲۸۸ هزار نفر سالمند است.