وی اضافه کرد: هم اکنون در این استان بین ۳۰ تا ۴۰ هزار معلول با انواع معلولیت ها زندگی میکنند و با در نظر گرفتن محدودیت های برخی افراد عادی، زنان باردار و سالمندان نیز این تعداد جمعیت بیشتری را شامل می شود که این مهم برنامه ریزی و مناسب سازی محیط را ضروریتر کرده است.
این مسؤول با اشاره به پایان یافتن ارزیابی شاخص های مناسب سازی فضاهای اداری ۵۱ دستگاه اجرایی مشمول جشنواره شهید رجائی ادامه داد: با توجه به نتایج ارزیابی انجام گرفته بیشترین نمرات بین ۲۵ تا ۳۰ کسب شده مربوط به اداراتی چون بهزیستی، برق منطقه ای، توزیع برق، مدیریت فرودگاه، امور اقتصادی و دارایی و حج زیارت است که در دسته خوب قرار گرفته اند.
وی اظهار داشت: بهزیستی جزو پنج استان برتر در پیگیری مصوبات مناسب سازی شهری است که در این ارتباط ساختمان های قدیمی پزشکان، آزمایشگاها و فیزیوتراپی ها با همکاری نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی نیاز به مناسب سازی دارند.
محمدی، اصلاح موانع ورودی بازار بزرگ، گویا شدن چراغ های راهنمایی در تقاطع های پرتردد و فراهم کردن خدمات حمل ونقل عمومی در سطح شهر را از جمله مطالبات دبیرخانه مناسب سازی حضور معلولین در سطح شهر و از حقوق آنان عنوان کرد.
وی با اشاره به اقدامات مثبت ادارات در زمینه رعایت مناسب سازی از شرایط مطلوب و تغییرات مثبت راه آهن استان نیز گفت: طبق گزارش اعلامی به دبیرخانه مناسب سازی زیرگذر راه آهن نیز در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان خاطرنشان کرد: شهرداری های این استان به رغم کمبود اعتبار در بحث مناسب سازی و مبلمان شهری ملزم هستند با حساسیتی بیش از پیش ضوابط و مقررات مناسب سازی را در تمام مراحل صدور پروانه ساخت، پایان کار همچنین اجرای پروژه های شهرسازی رعایت کنند.