به گزارش ایران سپید محمد محمدی قیداری افزود: توانمندسازی ۲۰ هزار معلول، پنج هزار زن سرپرست خانوار و ۴۰۰ یتیم که ۶۰ نفر از آنان در مراکز تحت پوشش شامل شیرخوارگاه و موسسات خیریه نگهداری میشوند، از جمله برنامههای بهزیستی استان است.
وی اضافه کرد: این دستگاه در ۲ بخش که در رویکرد عام تمامی گروههای هدف را شامل میشود، تلاش دارد با اطلاع رسانی لازم در زمینه پیشگیری از معلولیتها و اختلالات ژنتیکی آگاهسازیهای لازم را انجام دهد.
این مسئول ادامه داد: ازدواجهای فامیلی احتمال تولد نوزاد معلول را افزایش میدهد که از جمله راهکارهای پیشگیری از این مساله مراجعه زوج های در شرف ازدواج کلینک های بهزیستی و گرفتن مشاوره های لازم است.
وی یادآور شد: بر اساس آمارهای ارائه شده ۵۰ درصد معلولیتها ناشی از اختلالات ژنتیکی است که در این ارتباط باید نسبت به آگاهسازی و اطلاع رسانی مردم اقدام کرد.
محمدی، آگاهسازی پیشگیری از تنبلی چشم، غربالگری شنوایی، پیشگیری از اعتیاد، سم زدایی در مراکز اقامتی میان مدت و کمپ ها را دیگر خدمات بهزیستی استان بیان کرد و گفت: اطلاع رسانی لازم از مضرات مواد مخدر و مراقبتهای لازم در این ارتباط باید بیش از پیش مد نظر قرار گیرد.
وی اظهار داشت: بهزیستی استان از سال ۹۲ تاکنون تحولات مثبتی را پشت سر گذاشته است که سه برابر شدن مستمری مددجویان، توسعه اورژانس اجتماعی و حرکت به سمت توانمندسازی از جمله آنها بوده است.
هم اکنون ۱۶۵ هزار و ۲۹۰ مددجو تحت پوشش بهزیستی استان از خدمات حمایتی این نهاد بهره مند هستند.