به گزارش ایران سپید «هادی رضایی» روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به توسعه ورزش جانبازان و معلولین پس از انقلاب اسلامی اظهار داشت: ورزش جانبازان و معلولان زاده انقلاب اسلامی است و تا چند سال پیش زیر مجموعه کمیته ملیالمپیک بود. اما با همکاری دولت تدبیر و امید و مجلس شورای اسلامی اساسنامه کمیته ملیپارالمپیک تصویب و هم اکنون ورزشکاران این قشر دارای یک سازمان مستقل ورزشی هستند. تصویب اساسنامه این کمیته در دولت تدبیر و امید موجب شد تا این سازمان ردیف بودجه مستقل داشته باشد و تصمیمات آن مستقل از کمیته ملی المپیک گرفته شود؛ استقلالی که نتیجه آن عنوان سومی در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا بود.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات این دولت همسان سازی پاداش مدالآوران بود. طرحی که استارت آن در دولت قبل (دهم) زده شد، اما دولتهای یازدهم و دوازدهم آن را اجرایی کرد. همسان سازی پاداش مدالآوران المپیکی و پارالمپیکی موجب شد تا ورزشکاران پارالمپیکی احساس تبعیض نکنند. همچنین در سیاستهای این کمیته برای ورزشکارانی که احتمال مدالآوری دارند کمک هزینههایی در نظر گرفته شده که با توجه به احتمال رنگ مدال آنان، میزان حقوق متفاوت است. با این اقدام، ورزشکار تنها بر روی تمرینات تمرکز می کند.
وی یادآور شد: راهبرد وزارت ورزش و کمیته ملیپارالمپیک برپایه سیاست کیفیگرایی در بازیهای آسیایی و پارالمپیک است و ملاک اعزام به این ۲ تورنمنت بزرگ کسب سهمیه نیست بلکه مدالآوری و ایستادن بر سکو مهمترین شرط برای اعزام به توکیو ۲۰۲۰ است. با این راهبرد کاروان ایران در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا ۵۱ مدال طلا کسب کرد که یک رکورد تاریخی به شمار میرود.
سرمربی تیم ملی والیبال نسشته در پایان گفت: در بحث کسب میزبانی و کرسیهای بینالمللی کمیته ملی پارالمپیک یکی از موفقترین نهادهای ورزشی ایران است. این کمیته توانست نخستین دوره لیگ جهانی والیبال نشسته را در تبریز برگزار کند و دور دوم این رقابتها نیز سال ۲۰۲۰ در ایران برگزار میشود. با وجود آنکه کمیته ملیپارالمپیک تنها هشت فدراسیون زیر مجموعه دارد اما شمار کرسیهای بینالمللی آن قابل قیاس با دیگر نهادهای ورزشی ایران نیست.