به گزارش ایران سپیدبه نقل از ایرنا ، کیانوش جهانپور افزود: به هرحال برخی دانه های روغنی از جمله ذرت، سویا و کلزای وارداتی، تراریخته هستند و روغن یا هر فرآورده غذایی استحصال شده از آن، مشمول ضوابط برچسب گذاری محصولات تراریخته و تغییر ژنتیکی یافته میشود.
وی ادامه داد: البته این ضابطه و این برچسب صرفا احترام به مشتری و فراهم کردن قدرت انتخاب برای مصرفکننده است و هیچ ارتباطی با ایمنی و سلامت آن فرآورده ندارد.
سخنگوی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: فرآوردهای که با ضوابط سازمان غذا و دارو تولید و عرضه شود، فارغ از تراریخته یا غیر تراریخته، ایمن و سالم به شمار می رود و اقدام شرکتها در درج عنوان مربوطه یک نکته مثبت اخلاقی، قانونی و حرفه ای است.
جهانپور تاکید کرد: درج عبارت تراریحته هیچ ارتباطی با موضوع تولید اسنک های حجیم شده بر پایه غلات از ذرت دامی ندارد.
وی افزود: بخشی از مشکلات شرکتهای استفاده کننده از ذرت های دامی، همین عدم صداقت و عدم رعایت ضوابط فنی و استانداردهای بهداشتی بوده و این دو موضوع را به هم پیوند نزنیم.