وی افزود: بر اساس برخی آمارهای سازمان جهانی بهداشت تا سال ۲۰۵۰ از هر ۱۰ نفر یک نفر گرفتار مشکل کم شنوایی است و این مسئله ضرورت برنامههای جامعتر در این زمینه را نشان میدهد.
رئیس انجمن شنواییشناسی ایران با اشاره به اینکه خوشبختانه در کشور ما اقدامات گسترده و مناسبی در جهت کاشت حلزون انجام شده است، گفت: غربالگری جهت پیشگیری از مشکل کمشنوایی و ناشنوایی بسیار حائز اهمیت است بنابراین به خانوادهها توصیه میشود نسبت به این مسئله مهم توجه کامل داشته باشند.
قهرمانی از آغاز به کار کمیته ملی سمعک طی هفته آینده خبر داد و افزود: فردا تمام کلینیکهای شنوایی بسته حمایتی رایگان در حوزه شنوایی اعم از معاینه و غربالگری ارائه میکنند که این اقدام در جهت روز جهانی شنوایی است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ارز دولتی به سمعک تعلق گرفته و تغییر قیمتی نسبت به گذشته نداشته است، گفت: البته باطری و لوازم جانبی سمعک از ارز دولتی خارج شده که در کمیته ملی سمعک طی هفته آینده این مسئله مورد توجه قرار میگیرد.
رئیس انجمن شنواییشناسی ایران خاطرنشان کرد: سالانه ۱۰۰ هزار سمعک در کشور برای گروههای سنی مختلف تجویز میشود و در صورتی که پس از ۶ ماه تا یک سال، شرایط استفاده از آن برای فرد مساعد نشد جهت کاشت حلزون باید اقدام شود. مهر