به گزارش ایران سپید محمد محمدی قیداری در جلسه مناسبسازی شهری، به مناسبسازی مبلمان شهری برای معلولان در استان زنجان اشاره کرد و افزود: در استان ستاد مناسبسازی تشکیلشده و مصوبات در این ستاد پیگیری میشود و طبق مصوبات، ستاد سازمان نظاممهندسی در طراحی نقشهها برای اماکن عمومی باید مناسبسازی را رعایت کند.
وی اظهار کرد: بر اساس آمار در سال ۹۵ بیش از ۴۹ درصد از ادارات استان زنجان برای معلولین مناسبسازی شده و این استان رتبه سوم در این خصوص در سطح کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: در بحث شهرداریها به ساختمانهایی که مناسبسازی نمیشوند پایان کار داده نشود.
محمدی قیداری تأکید کرد: قرار شده در پروژههای ساخت اماکن عمومی، درمانی، بوستانها و پروژههای جدید مناسبسازی برای معلولان در نظر گرفته شود و مساجد هم برای معلولان و سالمندان مناسبسازی شود.
وی افزود: فراهم کردن بستر فیزیکی مهمترین موضوع برای معلولان و جانبازان است و از سال ۸۳ تا به امروز مناسبسازی فرهنگی رشد پیدا کرده و این موضوع در بین عموم مردم جا افتاده است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان تصریح کرد: مناسبسازی مبلمان شهری برای معلولان در استان باعث میشود آنها حضور فعالی در جامعه داشته باشند.
محمدی قیداری گفت: استان زنجان بیش از ۲۰ هزار معلول دارد و اقداماتی که در زمینه مناسبسازی انجام شده در استان زنجان کافی نیست.
وی ابراز کرد: یک معلول باید در زمینه توانبخشی، رفاهی پزشکی و اجتماعی و اشتغال توانمند شده و بستر فیزیکی و فرهنگسازی عمومی برای پذیرش معلولان در جامعه فراهم شود.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: آماده شدن بستر فیزیکی مهمترین موضوع برای حضور معلولین در عرصههای مختلف است.