وی گفت: علیرضا خجسته در حال حاضر از نظر کلاسبندی پزشکی در گروه B3 قرار دارد که با عینک حتی میتواند رانندگی کند اما به خاطر این قانون در صورت شرکت در بازیهای پاراآسیایی، دیگر نمیتواند در مسابقات افراد سالم شرکت کند. البته طی صحبتی که با علی خجسته داشتیم به او اعلام کردیم که تصمیم با خودش است که می خواهد در آینده با تیم جودوی نابینایان و کمبینایان همکاری داشته باشد و یا از این تیم جدا شود و به تیم جودوی افراد سالم محلق شود که وی تاکید کرد به خاطر اهدافی که در آینده دارد دوست دارد با تیم ملی جودوی افراد سالم همکاری کند.
سرمربی تیم ملی جودی نابینایان و کم بینایان، اظهارکرد: خجسته یکی از جودوکاران خوب تیم ما و یکی از شانسهای کسب مدال در این دوره از بازیهای پاراآسیایی بود که به خاطر تصویب چنین قانونی او را از دست دادیم و علی عباس نژاد را که پیش از این اسم وی در لیست نفرات اعزامی به بازیهای پاراآسیایی گنجانده شده بود، جانشین او در این دوره از بازیهای پاراآسیایی خواهد بود.
یوسفزاده، افزود: ما ناراحتیم که جودوکار خوب و نامداری چون خجسته را در این دوره از بازیهای پاراآسیایی از دست دادیم، اما به هر شکل قانون جدید اتحادیه جهانی است و تنها شامل جودو نمیشود، بلکه تمام رشتههای وزنی باید از این قانون تبعیت کنند.
وی گفت: خجسته نزدیک پنج ماه عضو تیم ملی جودوی نابینایان و کم بینایان بود و کلاسبندی پزشکی وی برای حضور در تیم جودوی نابینایان و کمبینایان تایید شده بود و دارای پرونده پزشکی است. اما به هر شکل براساس این قانون او باید مسیر خود را انتخاب میکرد که یا برای افراد نابینا و کم بینا رقابت کند یا در رقابت افراد سالم حضور داشته باشد. وی برای اینکه در آینده بتواند به هدف اصلی خود برسد از تیم نابینایان و کم بینایان انصراف داد و ما نیز از او برای اینکه در این مدت برای تیم نابینانیان و کم بینانان افتخارآفرینی کرده بود، تشکر کردیم .
یوسفزاده در پایان درباره وضعیت جودوکاران اعزامی به بازیهای پاراآسیایی گفت: در این مسابقات ما با تیم کامل و با 7 جودوکار راهی اندونزی میشویم که در بخش انفرادی و تیم به تیم رقابت خواهیم کرد. البته در تمام وزنها شانس مدال داریم و امیدواریم بتوانیم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. به نقل از ایسنا