وی با اشاره به نزدیک شدن به روز جهانی بینایی افزود: بینایی بچه ها از اهمیت بالایی برخوردار است که از همین رو لازم است نیازهای بینایی آنها باحداقل هزینه و تحت پوشش بیمه ها تامین شود.
نکونام ادامه داد: متاسفانه یکی از لوازم مورد نیاز کودکان در شرف کم بینایی و نابینایی پدهای تنبلی چشم است که آن را به مدت چند ساعت می بایست روی یکی از چشم ها ببندند اما این پدها بیمه نبوده و اکثرا وارداتی هستند. در نتیجه شاهد هستیم که خانواده های کم درآمد و نیازمند به ناچار به جای پد تنبلی چشم از دستمال کاغذی و پارچه خانگی برای کودک خود استفاده می کنند که این مسئله از نظر روانی به بهداشتی درست نیست.
عضو هیئت مدیره جامعه اپتومتری ایران توضیح داد: یک کودک دچار کم بینایی می بایست پد تنبلی چشم را به مدت ۳ ساعت در روز استفاده کرده و پس از آن از پد دیگری استفاده کند.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از پدهای تنبلی چشم برای کودکان زیر ۱۰ سال که دچار کم بینایی هستند می بایست به مدت ۹ ماه تا سه سال استفاده شود که همین مسئله هزینه زیادی به خانواده ها تحمیل می کند.
نکونام با عنوان این مطلب که قیمت یک پد تنبلی چشم قبل از گرانی ها ۴ هزار تومان بود افزود: در حال حاضر با توجه به نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت ها به نظر می رسد هزینه یک پد تنبلی چشم بین ۲.۵ تا ۳ برابر افزایش قیمت داشته است.
عضو هیئت مدیره جامعه اپتومتری ایران در ادامه از ارائه خدمات رایگان اعضای جامعه اپتومتری به افراد مستضعف در نقاط مختلف کشور خبر داد و گفت: در زلزله کرمانشاه اعضای جامعه اپتومتری نسبت به تجویز رایگان عینک برای مردم زلزله زده اقدام کردند. همچنین در اردوهای جهادی نیز شرکت کرده و به صورت افتخاری به مردم محروم خدمات ارائه می دهند.