کد خبر: 13847
برگزاری نخستین نشست ترویج قانون حمایت از حقوق معلولان در غرب کشور
نخستین نشست ترویج و آموزش مفاد قانون حمایت از حقوق معلولان و کنوانسیون جهانی حقوق افراد داری معلولیت برای تشکل های فعال معلولان استان کردستان برگزار شد.

به گزارش ایران سپید  روزهای چهارشنب و پنجشنبه هفته گذشته شهر قروه و تشکهای مردم نهاد معلولان آن شهر، موسسه باران، میزبان نخستین نشست ترویج وآموزش مفاد قانون حمایت از حقوق معلولان و کنوانسیون جهانی حقوق افراد داری معلولیت برای تشکلهای فعال معلولان استان کردستان بودند. در روز نخست این نشست که با همکاری شبکه تشکلهای نابینایان و کمبینایان کشور چاووش و موسسه باران شهر قروه برگزار شد.

کل ساعات جلسات صبح و بعد از ظهر به تشریح مفاد قانون حمایت از حقوق معلولان و کنوانسیون جهانی حقوق معلولان توسط سهیل معینی مدیر مسئول ایران سپید و مدیر عامل شبکه چاووش اختصاص یافت.

صبح روز دوم نشست به هم اندیشی سازمانهای مردم نهاد معلولان استان کردستان، طرح پرسشهای آنان از مسئولان حاضر و پاسخگویی مسئولان استان به این پرسشها اختصاص یافت. بعد از ظهر روز پنجشنبه دستور کار نشست دیدار و هم اندیشی تشکلهای نابینایان استان با هیئت مدیره شبکه چاووش بود که در آن در مورد چگونگی اجرایی شدن قانون، مهمترین درخواستهای نابینایان دراین حوزه، مسئله چگونگی توزیع تجهیزات توانبخشی نابینایان، چگونگی اجرایی شدن سهمیه سه درصد استخدامی و درخواستهای تشکل های نابینایان از شبکه چاووش بحث و گفتگو شد.

در این نسشت دو روزه مسئولان مختلف استانی همچون مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان، معاون توانبخشی سازمان بهزیستی استان، معاون فرماندار شهر قروه ، رئیس بنیاد نخبگان استان نیز شرکت داشتند.

مدعوین نشست نمایندکان و کارشناسان حوزه افراد داری معلولیت استان از شهرهای بانه، مریوان، سنندج، سقز، کامیاران، دیوان دره و شهر قروه میزیان نشست بودند. از نکات گفتنی برگزاری این نشست میزبانی و توانمندی درخور موسسه باران بود که در اندازه های فرا استانی جلوه گر شد هماهنگی و همدلی داوطلبان و همیاران مؤسسه باران در ساماندهی نشست واقعاً ستودنی بود.

که نشان داد تشکلهای شهرستان ها می توانند علیرغم نام و ادعای کوچک خود در سطحی کشوری و ملی اثر گزار باشند. مدیرعامل شبکه تشکلهای نابینایان چاووش در مورد این نشست در پاسخ به سؤال خبرنگار مبنی بر اینکه آیا این قانون خواسته های جامعه هدف را برآورده میسازد، گفت: خیلی از خواسته های جامعه هدف در این قانون آمده اما باید دانست که قانون حمایت از حقوق معلولان هم مانند بسیاری از قوانین کمبودهایی دارد و جبران این کمبودها به تلاش سمنها و خود فرد معلول باز میگردد.

سهیل معینی مهم ترین مسئله برای تحقق خواسته های جامعه معلولان را در اجرا شدن قانون دانست و تصریح کرد: ما در کشور قانونهای خوبی داریم اما خیلی از این قوانین اجرایی نمی شود و لذا باید موانع اجرای قانون را برداریم. به گفته وی نیاز است که نمایندگان مجلس پیگیر آئین نامه های اجرایی برای این قانون و تعیین بودجه لازم برای سال آینده آن باشند. 

Page Generated in 0/0052 sec