به گزارش ایران سپید به نقل از مهر سید اصغر فیاض در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در حال حاضر در اداره بهزیستی اصفهان، ۵۰۰ تا ۸۰۰ پرونده توسط یک مددکار رسیدگی میشود که این حجم بسیار وسیع و از توان یک نفر خارج است.
وی بیان داشت: براساس آمار سازمان بهداشت جهانی ۱۰ تا ۱۵ درصد هر جامعه ای را معلولان تشکیل می دهند.
معاون توانبخشی بهزیستی استان اصفهان اعلام کرد: در حال حاضر یک میلیون و ۳۰۰ هزار معلول در کل کشور وجود دارد که ۹ درصد این آمار بالغ بر یک هزار و ۲۰ نفر در استان اصفهان ساکن هستند.
وی از جمعیت ۱۰ درصدی سالمندان در استان اصفهان خبر داد و افزود: ۲۲ هزار نفر از این افراد تحت پوشش بهزیستی قرار دارند.
فیاض گفت: در حال حاضر ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر معلول ناشنوا داریم و این در حالی است که کمترین تعداد معلولان نابینایان هستند که این نوع معلولان بیشترین توسعه علمی را داشتهاند و در بین آنها معلول با تحصیلات دکترا هم وجود دارد.
۲۷ هزار معلول در روستاهای اصفهان ساکن هستند
وی با اشاره به اهمیت تشخیص ارزیابی معلولیت گفت: معلولان برای تشخیص معلولیت خود به کمیسیون پزشکی مراجعه کرده و کد معلولیت دریافت میکنند تا بتوانند از خدمات بهزیستی استفاده کنند.
معاون توانبخشی بهزیستی استان اصفهان با اشاره به سکونت ۲۷ هزار معلول در روستاهای اصفهان گفت: افرادی به نام تسهیلگران در بهزیستی هستند که به منظور ارائه خدمات به معلولان و همچنین سالمندان و بیماران اعصاب و روان به محل زندگی آنها مراجعه می کنند.
وی در خصوص آمار بیماری اوتیسم اضافه کرد: در سال گذشته از هر ۶۸ تولد یک نوزاد به اوتیسم مبتلا بود و اکنون از هر ۵۹ تولد یک مورد به اوتیسم مبتلا است.
فیاض ادامه داد: بیماری اوتیسم بعد از سالمندی زنگ خطر بزرگی برای جامعه است و باید پیشگیری و درمان لازم در این خصوص مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به وجود ۱۰ مرکز درمان بیماری اوتیسم در اصفهان گفت: تا پایان سال جاری دو مرکز دیگر به این مراکز اضافه میشود.