کد خبر: 13300
کفیر مفید برای سلامت قلب و عروق
متخصصان پی برده اند نوشیدنیهای کفیر به دلیل بالا بردن تنوع میکروارگانیسمهای روده برای کاهش فشار خون و سلامت قلب مفیدند.

به نقل از ایسنا، کفیر نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانه‌های کفیر، نوعی نوشیدنی سنتیِ پروبیوتیک است که با تاثیرات مطلوب خود بر میکروبیوم‌های روده و عمل هضم برای سلامتی بسیار مفید است.

مطالعات پیشین نشان می‌دهد میکروارگانیسم‌هایی که در روده ما هستند از طریق ارتباط با مغز تاثیرات فراوانی بر فرآیندهای مختلف بدن ما می‌گذارند. همچنین آزمایش‌ها نشان داده است که ترکیب میکروارگانیسم‌های موجود در روده افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی با افراد سالم بسیار متفاوت است.

در عین حال یکی دیگر از مقالات حاکیست تعادل در میکروبیوم‌ روده از طریق ساز و کارهای زیست شناختی که هنوز به طور دقیق شناسایی نشده‌اند، می‌تواند فرد را از فشار خون بالا در امان نگهدارد. با توجه به اینکه مکمل‌های پروبیوتیک از جمله نوشیدنی کفیر می‌تواند تنوع باکتری‌های مفید را ارتقا دهند، می‌توانند به عنوان سلاحی علیه فشار خون استفاده شوند.

محققان دانشگاه آبرن آلاباما در ایالت متحده به منظور بررسی تاثیر نوشیدنی کفیر بر فشار خون طی آزمایش ۹ هفته‌ای به موش‌هایی که فشار خون بالا داشتند این نوشیدنی را دادند.

پس از ۹ هفته برای بررسی تغییرات میکروبیوم‌های روده این موش‌ها و مقایسه آنها با موش‌هایی که فشار خون بالا داشته ولی نوشیدنی‌ کفیر دریافت نکرده بودند، نمونه‌های مدفوع و خون از آنها گرفته شد. همچنین به الگوهای تغییرات عصبی در هیپوتالاموس قسمتی از مغز که نقش مهمی در تنظیم برخی فرآیندهای اساسی بدن از جمله فشار خون دارد و نیز فشار خون این موش‌ها بررسی شد.

نتایج آزمایش‌ها نشان داد موش‌هایی که به طور مرتب کفیر دریافت کرده بودند سطح پایین‌تری از اندوتوکسین‌ها را دارند که محصول جانبی تجزیه باکتری‌ها هستند و به التهاب‌های موجود در بدن دامن می‌زنند.

این موش‌ها علاوه بر فشار خون پایین‌تر، ساختار روده‌ای بهتری نیز داشتند به طوری که نفوذپذیری روده در آنها کاهش یافته بود که باعث می‌شد میکروب‌ها و مواد کمتری از روده وارد سیستم بدن آنها شود. همچنین تعادل باکتری‌های روده این موش‌ها بسیار مناسب و سطح التهاب در سیستم عصبی مرکزی در آنها کاهش یافته بود.

به گزارش ایران سپیدبه نقل از ایسنا، کفیر نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانه‌های کفیر، نوعی نوشیدنی سنتیِ پروبیوتیک است که با تاثیرات مطلوب خود بر میکروبیوم‌های روده و عمل هضم برای سلامتی بسیار مفید است.

مطالعات پیشین نشان می‌دهد میکروارگانیسم‌هایی که در روده ما هستند از طریق ارتباط با مغز تاثیرات فراوانی بر فرآیندهای مختلف بدن ما می‌گذارند. همچنین آزمایش‌ها نشان داده است که ترکیب میکروارگانیسم‌های موجود در روده افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی با افراد سالم بسیار متفاوت است.

در عین حال یکی دیگر از مقالات حاکیست تعادل در میکروبیوم‌ روده از طریق ساز و کارهای زیست شناختی که هنوز به طور دقیق شناسایی نشده‌اند، می‌تواند فرد را از فشار خون بالا در امان نگهدارد. با توجه به اینکه مکمل‌های پروبیوتیک از جمله نوشیدنی کفیر می‌تواند تنوع باکتری‌های مفید را ارتقا دهند، می‌توانند به عنوان سلاحی علیه فشار خون استفاده شوند.

محققان دانشگاه آبرن آلاباما در ایالت متحده به منظور بررسی تاثیر نوشیدنی کفیر بر فشار خون طی آزمایش ۹ هفته‌ای به موش‌هایی که فشار خون بالا داشتند این نوشیدنی را دادند.

پس از ۹ هفته برای بررسی تغییرات میکروبیوم‌های روده این موش‌ها و مقایسه آنها با موش‌هایی که فشار خون بالا داشته ولی نوشیدنی‌ کفیر دریافت نکرده بودند، نمونه‌های مدفوع و خون از آنها گرفته شد. همچنین به الگوهای تغییرات عصبی در هیپوتالاموس قسمتی از مغز که نقش مهمی در تنظیم برخی فرآیندهای اساسی بدن از جمله فشار خون دارد و نیز فشار خون این موش‌ها بررسی شد.

نتایج آزمایش‌ها نشان داد موش‌هایی که به طور مرتب کفیر دریافت کرده بودند سطح پایین‌تری از اندوتوکسین‌ها را دارند که محصول جانبی تجزیه باکتری‌ها هستند و به التهاب‌های موجود در بدن دامن می‌زنند.

این موش‌ها علاوه بر فشار خون پایین‌تر، ساختار روده‌ای بهتری نیز داشتند به طوری که نفوذپذیری روده در آنها کاهش یافته بود که باعث می‌شد میکروب‌ها و مواد کمتری از روده وارد سیستم بدن آنها شود. همچنین تعادل باکتری‌های روده این موش‌ها بسیار مناسب و سطح التهاب در سیستم عصبی مرکزی در آنها کاهش یافته بود.

Page Generated in 0/0046 sec