کد خبر: 13207
دانشی که باعث نشاط معلولان می‌شود
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: علیرغم پیشرفت‌ها و توانمندی‌های رشته گفتار درمانی طی سالیان گذشته، به نظر می‌رسد، گفتاردرمانی نیاز به توجه و حمایت بیشتر بیمه‌ها، سازمان‌های مرتبط و بخش خصوصی دارد.

به گزارش ایران سپید به نقل از تسنیم دکتر اکبر دارویی با تبریک روز گفتاردرمانی به جامعه گفتاردرمانی و توانبخشی اظهار داشت: گفتاردرمانی یکی از رشته‌های توانبخشی است که به پیشگیری و درمان غیردارویی مشکلات گفتار و زبان می‌پردازد.

دارویی با تاکید نقش گفتاردرمانی در ارزیابی و درمان اختلالات گفتار و زبان تصریح کرد: خدمات گفتاردرمانی به زندگی افراد دارای اختلال و معلولیت امید و نشاط می‌دهد. همکاران گفتاردرمان‌گر در سراسر کشور علیرغم برخی تنگناها و مشکلات برای پیشگیری، ارزیابی و درمان اختلالات گفتار و زبان دلسوزانه تلاش می‌کنند.

 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اشاره به اینکه اطلاع‌رسانی درباره گفتاردرمانی و اختلالات مرتبط مناسب نیست، افزود:  لازم است رسانه‌ها به موضوع گفتاردرمانی و معرفی بهتر خدمات گفتاردرمانی توجه کنند.  اطلاع رسانی دقیق درباره گفتاردرمانی داشته و ضمن افزایش آگاهی‌های عمومی، جامعه گفتاردرمانی را برای عملکرد بهتر و ارائه خدمات بیشتر یاری کنند.

دارویی گفت: تعرفه‌ها و عدم پوشش بیمه‌ای خدمات گفتاردرمانی مشکلاتی هستند که با رفع آنها بسیاری از موانع برطرف می‌شوند. امیدواریم مشکل پوشش بیمه‌ای خدمات گفتاردرمانی هر چه سریعتر با مساعدت و همکاری وزارت‌خانه‌های رفاه و بهداشت مرتفع شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان گفتاردرمانی با مشکل اشتغال مواجه هستند و لازم است در بخش دولتی و مراکز غیردولتی شرایط را برای استخدام گفتاردرمان‌گران فراهم کنند.

Page Generated in 0/0050 sec