به گزارش ایران سپید به نقل از خبرگزاری تسنیم، حسین نحوینژاد اظهار کرد: سازمان بهزیستی کشور در طی سالهای گذشته به صورت تخصصی و ویژه در حوزه توانبخشی فعالیت داشته است.
وی با اشاره به تغییر و تحول در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در سال 85 و 86 اظهار کرد: در آن مقطع متأسفانه این مجموعه از تولیت بهزیستی خارج و به وزارت بهداشت سپرده شد.
نحوینژاد ضمن انتقاد به این تصمیم بیان کرد: در حالی این اتفاق در آن زمان افتاد که سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان تخصصی اقداماتی را در حوزه توانبخشی انجام داده است.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به راهاندازی پزشک اجتماعی در کشور گفت: علیرغم اینکه دو دهه است که این حوزه فعالیت خود را آغاز کرده اما نیروهای آن بیشتر به عنوان اعضای هیئت علمی فعالیت میکنند.
وی ضمن تاکید بر اینکه وزارت بهداشت در حوزه توانبخشی در این سالها اقدامی را انجام نداده است، گفت: سلامت 4 وجه از جمله ارتقاء سلامت،بهداشت، درمان و توانبخشی دارد که وزارت بهداشت در بخش توانبخشی اقدامی را نکرده است.
نحوینژاد تصریح کرد: سازمان بهزیستی یکی از سازمانهای موثر و قوی در حوزه توانبخشی در کشور محسوب میشود که در طی این سالها اقدامات بسیاری را انجام داده است.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه، فعالیت کمیسیونهای پزشکی، ارائه خدمات جهت جلولگیری از معلولیت بخشی از اقدامات بهزیستی محسوب میشود.
وی افزود: در حال حاضر 450 هزار معلول در روستاها در طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه مشارکت داشتهاند ضمن اینکه بالغ بر یک میلیون و 450 هزار معلول شناسایی شدهاند علاوه بر اینکه کمیسیون های پزشکی شدت و نوع معلولیت را مشخص میکنند که بالغ بر 2 هزار 500 نفر از متخصصان در این کمیسیون حضور دارند.
نحوینژاد بیان کرد: بالغ بر 110 هزار سالمند و بیمار روانی مزمن نیز از خدمات در نظر گرفته شده در بیش از 2 هزار مرکز استفاده میکنند.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور ضمن تأکید بر ادامه خدمات تخصصی توسط سازمانهای تخصصی،گفت: متأسفانه برخی از ارگان از جمله هلال احمر و بنیاد شهید در حوزه توانبخشی وارد شدند و این در حالی است که این اقدام باعت به وجود آوردن مشکلاتی میشوند.