مواد لازم:
-
۴ عدد سینه مرغ بدون استخوان
-
۲ پیمانه پودر سوخاری
-
۱ پیمانه آرد
-
۵ عدد تخم مرغ هم زده
-
۱ قاشق چایخوری نمک
-
½ قاشق چایخوری پودر سیر
-
½ قاشق چایخوری پودر پیاز
-
½ قاشق چایخوری پاپریکا
-
½ قاشق چایخوری ریحان خشک
-
½ قاشق چایخوری آویشن
-
½ قاشق چایخوری فلفل
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-سینه های مرغ را ابتدا از وسط دو نیم کرده و سپس به نوارهای باریک برش بزنید.
3-پودر سوخاری و بقیه ادویه ذکر شده در مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کنید.
4-نوارهای باریک مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ هم زده و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
5-درون سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید.
6-مرغ های سوخاری را درون آن بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
7- در نیمه زمان پخت، مرغ ها را برگردانید تا هر دو طرف آن ها یکدست طلایی شوند.