کد خبر: 11575
بی پرده با قهرمانی که ردای سیاست پوشید
مردی که نامش هیچگاه از وزنه برداری جهان فراموش نشد، «تاماش آیان» رئیس مجارستانی فدراسیون جهانی بارها از علاقه اش به او سخن گفت. از عرصه پولاد سرد به سیاست رسید، اندک اندک نیز ردای سیاست را از تن در می آورد و بی علاقه نیست که بار دیگر به راس وزنه برداری ایران بازگردد.

به گزارش ایران سپید به نقل ار ایرنا، نامش «حسین رضازاده» است، دو مدال طلای بازی های المپیک در دسته فوق سنگین را در کارنامه دارد. او در گفت و گوی مبسوط با خبرنگار ایرنا وضعیت وزنه برداری ایران را «نامطلوب» توصیف کرد و گفت: نمی توانم از اکنون بگویم که آیا برای دوره بعد ریاست فدراسیون وزنه برداری نامزد می شوم یا نه.

او یکی از موثرترین، موفق ترین و شاخص ترین ورزشکاران دو دهه اخیر ورزش ایران است، دو مدال طلای بازی های المپیک 2000 سیدنی و 2004 آتن را دارد، عنوان قوی ترین مرد جهان در سال های 2002 تا 2006 را بدست آورده و 10 مدال طلا، 3 نقره و یک برنز پیکارهای قهرمانی جهان در کنار دو مدال طلای بازی های آسیایی و سه مدال قهرمانی آسیا را در ویترین افتخارات خود دارد.
او را هرکول ایرانی می نامیدند. نامش در کنار رکوردداران وزنه برداری جهان می درخشد. خود او بارها گفته است که دوست دارد فرزندش - ابوالفضل رکوردش را بشکند. اما اکنون می گوید هر رکوردی روزی شکسته می شود، آرزویش آن است که یک ایرانی رکورد او را بشکند. 
شاید چالشی ترین مرحله زندگی این قهرمان بزرگ از سال 1388 آغاز شد، جایی که رئیس وقت سازمان تربیت بدنی وی را در 30 آذر سال 1388 به عنوان سرپرست فدراسیون وزنه برداری معرفی کرد و رضازاده در انتخابات 5 اسفند سال 89 موفق شد سکان هدایت این فدراسیون را بدست گیرد.
پیوستن به جرگه سیاستمداران به لطف شهرت ورزشی و حضور در دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران به لطف قهرمانی های او از دیگر دوره های مدیریتی این قهرمان ملی است که البته این دوره سیاسی با انتخابات 29 اردیبهشت سال 96 به پایان رسید و مردم در صندوق های رای به پولاد مرد و دیگر قهرمانان المپیکی همفکرش در شورای شهر تهران همچون عباس جدیدی، علیرضا دبیر و هادی ساعی اعتماد نکردند.
مسائل و حواشی این روزهای وزنه برداری سبب شد تا به سراغ وی برویم.
رضازاده در گفت و گوی مبسوط با خبرنگار ایرنا از وزنه برداری و وضعیت به گفته او نامطلوب این رشته مدال آور و همچنین عملکرد رئیس فدراسیون انتقاد کرد با اشاره به موضوع سجاد انوشیروانی و کیانوش رستمی که در نهایت منجر به استعفای سرمربی شد، گفت:فدراسیون وزنه برداری با مدیریت مطلوب می توانست مشکل استاد و شاگرد را حل کند.
قهرمان سیاستمدار در ادامه از دلایل رای نیاوردن دوباره ورزشکاران مشهور در انتخابات شورای شهر سخن گفت و برنامه ریزی و اندیشیدن برای حضور در مجمع انتخاباتی فدراسیون وزنه برداری در دوره مدیریت بعدی را رد نکرد.
دارنده دو مدال طلای المپیک همچنین درخصوص نقش نداشتن خود در بازنشستگی سهراب مرادی و دست های پشت پرده در دوپینگ سعید علی حسینی نیز پرده برداشت که مشروح این گفت و گو در زیر آمده است.

*سوال:ارزیابی اسطوره وزنه برداری ایران از وضعیت امروز این رشته چیست؟
حدود دو سالی است که از فدراسیون دور هستم و کم و بیش از دور در رسانه ها و گاهی اوقات در تماس تلفنی با برخی قهرمانان همچون بهداد سلیمی و کیانوش رستمی از اوضاع و احوال این رشته مطلع می شوم و آنچه که مسلم است، وزنه برداری ما در سطح بزرگسالان وضعیت خوبی ندارد و دو مدالی که در المپیک ریو به دست آمده نیز نه با کار برنامه ریزی شده بلکه براساس زحمات و تلاش های شخصی کیانوش رستمی و سهراب مرادی بود.
کیانوش رستمی در المپیک لندن مدال برنز گرفت اما به دلیل مثبت اعلام شدن آزمایش دوپینگ نفر نخست آن سال، مدالش به نقره تبدیل شده و در رقابت های قهرمانی سال 2011 جهان در فرانسه به مدال طلا دست یافته بود و به رکورد دنیا نیز حمله کرد.
سهراب مرادی نیز در لندن حقش مدال طلا بود چرا که سه ماه مانده به المپیک در رقابت های قهرمانی آسیا با 215 کیلوگرم دو ضرب و 185 کیلوگرم یک ضرب مدال طلا گرفته بود اما متاسفانه یک ماه مانده به المپیک لندن مریض شد و نتوانست خودش را حفظ کند.
در المپیک لندن 6 وزنه بردار به همراه داشتیم که تنها سهراب مرادی اوت کرد و با کسب دو مدال طلا و 3 برنز بهترین نتیجه وزنه برداری ایران رقم زده شد.
در پیکارهای قهرمانی جوانان جهان که چندی پیش در ژاپن برگزار شد تیم ایران با ترکیبی کامل و براساس امتیاز، قهرمان جهان شد و جای مدال های زرین خالی بود و این درحالی است که رقبای جدی ما نیز با ترکیب کامل نیامده بودند.
از سوی دیگر با توجه به مشکلاتی که در فدراسیون وجود دارد، همه پیشکسوتان و قهرمانان ناراضی هستند و به نظر می رسد مشکلات این رشته در فاصله حدود 5 ماه مانده به رقابت های جهانی باید مدیریت شود و از سوی دیگر با توجه به وضعیت ملی پوشان ، تنها بهداد سلیمی، کیانوش رستمی و سهراب مرادی هستند که شانس کسب مدال دارند و البته آنها نیز کار سختی را خواهند داشت.

*سئوال: انتخابات فدراسیون بین المللی وزنه برداری خرداد ماه در کشور تایلند برگزار و علی مرادی در جبهه مقابل تاماش آیان بود. آیان همواره معتقد بوده که وزنه برداری جهان بدون ایران نمی شود، با توجه به شناختی که از آیان دارید آیا او در این زمینه کینه ای به دل گرفته و می تواند با دست های پشت پرده وزنه برداری کشورمان را با مشکل مواجه سازد؟
آیان به هر کشوری که می رسد می گوید وزنه برداری جهان بدون آن کشور نمی شود و در عین حال او به عنوان رئیس فدراسیون بین المللی باید با همه کشورها تعامل داشته باشد.
علی مرادی در زمان برگزاری جام فجر که خرداد ماه سال 95 و پیش از المپیک در تهران برگزار شد، تاماش آیان و محمد جلود را به ایران آورد و هزینه های زیادی صرف کرده و به آنها هدایای نفیسی داد اما نمی دانم چرا در زمان برگزاری انتخابات در نقطه مقابل آنها قرار گرفت.
بعد از المپیک لندن و در انتخابات فدراسیون بین المللی که در روسیه برگزار شد، با حمایت آیان 27 رای آوردم و در آن زمان علی مرادی دبیرکلی کنفدراسیون آسیا را برعهده داشت و اگر کشورهای آسیایی به من رای می دادند به عنوان نائب رئیس فدراسیون بین المللی انتخاب می شدم. البته تعدادی از رئیسان فدراسیون های ملی آسیایی به من اعلام کردند که نگذاشتند به تو رای دهیم.
به خاطر دارم در زمان برگزاری انتخابات کنفدراسیون آسیا در ابتدای سال 2015 میلادی که در دوحه قطر برگزار شد، پرواز من به این کشور تاخیر داشت و قبل از آن جلسه ای را بین مرادی و جلود گذاشته بودند که تکلیف دبیرکلی آسیا را در آن جلسه و با حضور کشورهای عضو مشخص کنند که آقای مرادی تنها یک رای و آن هم توسط داود ملکی بدست آورده بود و سایر کشورها به جلود رای دادند، چرا که کشورهای آسیایی از عملکرد او ناراضی بودند و حتی زمانی که برای نائب رئیسی کنفدراسیون آسیا نامزد شد نیز در مقابل نماینده قزاقستان نتوانست کاری از پیش ببرد.
به یاد دارم قبل از برگزاری انتخابات کنفدراسیون آسیا همین جلود عراقی را به ایران آوردند و نزد مرحوم هاشمی رفسنجانی و سایر مسئولان کشور بردند و بعد از آنکه در انتخابات توفیقی نداشتند، جلود تبدیل به 'جلاد' شد. ورزش دنیا با تعامل و ارتباطات پیش می رود و همین جلود که اکنون دبیر کلی فدراسیون بین المللی را نیز برعهده دارد همیشه در نامه هایی که برای من می نویسد مرا «برادر عزیزم» خطاب می کند و در نامه اخیر خود نیز مرا به اجلاس کنفدراسیون آسیا که 28 تیر ماه در نپال و در خلال رقابت های قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا برگزار خواهد شد، دعوت کرده است.

*سئوال: بعد از رفتن شما از فدراسیون وزنه برداری صحبت های زیادی مبنی بر بدهی فدراسیون و مشکلات مالی شما مطرح شد، صحبت های مطرح شده را قبول دارید؟
5 اسفند سال 93 وقتی که فدراسیون را در جلسه ای با حضور مدیر کل دفتر امور مشترک فدراسیون ها، حراست و خزانه دار فدراسیون و سیدحسن طباطبایی سرپرست وقت، تحویل دادم تنها 80 میلیون تومان بدهی داشتم (60 میلیون تومان بابت بلیت سفر تیم ملی به مسابقات جهانی به قزاقستان و 20 میلیون بابت پول رستوران مجموعه ورزشی آزادی).
طباطبایی که به عنوان سرپرست انتخاب شد در صحبتی من اعلام کرد، تصورم این بود که وزنه برداری با این همه قهرمانی و مدال آوری شاید بدهی میلیاردی داشته باشد که از این بابت از من تشکر هم کرد. از سوی دیگر برای انجام برنامه های فدراسیون به غیر از بودجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از بخش خصوصی نیز اعتباراتی را جذب می کردیم.
در آن زمان برخی با نامردی از من انتقاد می کردند و بعد از گذشت دو سال تعدادی از پیشکسوتان و خبرنگاران که بر علیه من حرف می زدند و می نوشتند در دفتر کارم در شورای شهر مراجعه و از من حلالیت طلبیدند.
با تمام توان و وجودم برای وزنه برداری وقت می گذاشتم و تلاش می کردم و اگر این تلاش ها نبود دو مرتبه عنوان سوم بزرگسالان جهان، قهرمانی جوانان در سال 2010 و موفقیت چشمگیر در المپیک 2012 لندن را کسب نمی کردیم.

*سئوال: منتقدین معتقد هستند که شما احترامی به پیشکسوتان قائل نبودید و آنها جایگاهی در فدراسیون شما نداشته اند؟
من هیچگونه بی احترامی به این عزیزان نداشتم. بودجه فدراسیون بسیار محدود بود و اینکه نتوانم حقوقی به آنها بدهم باعث شرمندگی می شد و در عین حال فدراسیون را با تعداد افراد کمی اداره می کردم.

*سوال: کمیته بین المللی المپیک وزنه برداری را به دلیل گسترده شدن دوپینگ در این رشته ورزشی به صورت جدی تهدید کرده، نظر شما در این باره چیست؟
دوپینگ همواره از موضوعات بسیار مهم برای کمیته بین المللی المپیک بوده و حتی به خاطر دارم که زمانی نیز نمونه های ورزشکاران در بازی های المپیک 2000 سیدنی و 2004 آتن نیز دوباره آزمایش شد و این مرتبه نیز نمونه آزمایش ورزشکاران در بازی های المپیک 2008 پکن و 2012 لندن دوباره آزمایش شد که نتیجه آن مثبت بودن دوپینگ ورزشکاران بسیاری بود و با توجه به آمار زیاد دوپینگ، کمیته بین المللی المپیک هشدار جدی به فدراسیون بین المللی داده تا در صورت حل نشدن این موضوع، وزنه برداری را از المپیک حذف می کند.
در سال هایی که رئیس فدراسیون بودم افسران ضد دوپینگ وادا (آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ) سالی چندین مرتبه به صورت سرزده به ایران می آمدند و به طور حتم بعد از ضرب الاجل کمیته بین المللی المپیک، تعداد سفرهای آنان به کشورهای مختلف و به خصوص کشورهای قدرتمند وزنه برداری جهان از جمله ایران بیشتر خواهد شد و ملی پوشان باید حواسشان را جمع کنند.

*سوال: موضوع کیانوش رستمی بعد از المپیک به عنوان یکی از حاشیه های فدراسیون مطرح بود و در نهایت هم منجر به استعفای سجاد انوشیروانی سرمربی تیم ملی شد. نظر شما درمورد این چالش چیست؟
کیانوش قهرمانی بزرگ ، تکنیکی و فنی با دو مدال المپیکی است و در المپیک لندن هم اگر وزنه 214 کیلوگرمی را بالای سر می برد می توانست مدال طلا بگیرد. 
همان آدم هایی که اکنون لطمه این موضوع را می خورند بعد از المپیک لندن 5 وزنه بردار المپیکی (کیانوش رستمی، بهداد سلیمی، سجاد انوشیروانی، نواب نصیر شلال و سعید محمدپور) را تحریک می کردند و آنها نیز می گفتند که با کوروش باقری تمرین نمی کنند و حتی پیشنهاد دادند که خودشان در سالن جداگانه تمرین کنند و کوروش باقری با سایر ملی پوشان در یک سالن دیگر اما من قبول نکردم و مقابل این موضوع ایستادم، به همین خاطر معتقدم فدراسیون نیز باید موضوع کیانوش رستمی را بعد از المپیک ریو مدیریت می کرد تا کار در فاصله 5 ماه مانده به مسابقات جهانی به استعفا کشیده نشود.
سجاد انوشیروانی سرمربی سابق تیم ملی همشهری (اردبیلی) من است و مدال جهانی و المپیک خود را در زمان من و با مربیگری کوروش باقری و زحمات و تلاش های خود بدست آورد و باید قدردان باشد. به خاطر دارم زمانی که سرمربی تیم ملی شده بود اعلام کرد که دو تیم ملی قدرتمند خواهد ساخت و اینکه در زمان رضازاده در رده سنی نوجوانان و جوانان هیچ کاری انجام نشده است. هر چند که اعتقاد دارم استعفای او در این برهه از زمان کار اشتباهی است اما انتخاب او در آن زمان را نیز اشتباه می دانم زیرا او باید تجربه بیشتری در رده های جوانان و یا نوجوانان در زمینه مربیگری کسب می کرد. 
من به عنوان قهرمان المپیک، می دانم که هیچ وقت نمی توانم سرمربی خوبی باشم چرا که این کار از ریاست فدراسیون نیز سخت تر است.
مرادی رئیس فدراسیون بعد از المپیک باید در جلسه ای با حضور کیانوش رستمی و سجاد انوشیروانی و تعدادی از ریش سفیدان این مشکل را حل می کرد.
با صحبتی که با کیانوش رستمی داشتم او تاکید کرد که با سجاد دوست است و از نظر اخلاقی هیچ مشکلی با او ندارد اما از نظر تکنیکی و فنی او را قبول نداشت و می گفت که برنامه های او به گونه ای نیست که بتوانم قهرمان المپیک شوم.

*سئوال: بهترین مربی ایرانی وزنه برداری از نظر شما چه کسی است؟
به نظر من کوروش باقری به عنوان بهترین مربی ایران و جزو 3 مربی برتر دنیا است. برای مثال زمانی که سجاد انوشیروانی به تیم ملی آمد در یک ضرب 190 کیلوگرم می زد که رکوردش را تا حد زیادی ارتقا داد به مدال نقره المپکی دست یافت و یا بهادر مولایی البته به دلیل فیزیک بدنی اش در یک ضرب ضعیف است و تا 180 و یا 185 می زد که در زمان کوروش باقری به 203 کیلوگرم رکوردش افزایش یافت ، هر چند که می دانم بهادر ناراحت می شود اما هیچ زمان دیگری نمی تواند این رکورد را بزند مگر آنکه کوروش باقری به او کمک کند.

*سئوال: در انتخابات اخیر شورای اسلامی شهر تهران رای نیاوردید،برنامه شما برای آینده چیست؟ آیا قصد بازگشت به وزنه برداری را با حضور در انتخابات این فدراسیون دارید؟
وزنه برداری خانه من است و چندین سال زحمت کشیدیم و وزنه برداری ایران را با نام امثال من می شناسند و از سوی دیگر کارمند وزارت ورزش هستم و 16 سال سابقه دارم و هر جا صلاح بدانند مشغول به کار می شوم.
زمانی که در سال 88 به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شدم انتقادات زیادی به من می شد که او جوان است و تجربه لازم را ندارد و در آن زمان خیلی اذیت شدم و هر روز منتظر مطلبی بودم که بر علیه من نوشته شود.
هر چیزی را که در زندگی به دست آورده ام و همینطور حضور در شورای شهر تهران را از وزنه برداری و لطف و توجه مردم دارم.

*سئوال: در انتخابات فدراسیون وزنه برداری شرکت می کنید؟
نمی تونیم الان بگویم که می آیم و یا نمی آیم، این موضوع بستگی به آینده دارد.

*سئوال: چرا قهرمانان ورزشی در این دوره از انتخابات شورای شهر رای نیاوردند؟
انتخابات شورای شهر تهران به دلیل آنکه لیستی شده، افرادی که در یک لیست مشخص بودند رای آوردند. شورای شهر سیاسی نیست و نباید باشد اما ورود سیاسیون آنرا سیاسی می کند. شورای شهر عرصه اجرای مدیریت شهری است و همین سیاسیون ما بودند که ورزشکاران را خراب کردند و هر چند در این دوره مردم رای خوبی به ما دادند اما کسانی که در لیست بودند بیشتر رای آوردند.
البته بر خلاف نظر برخی درخصوص عملکرد ما ورزشکاران در شورای شهر، من در دوره چهار ساله گذشته در کمیسیون فرهنگی – اجتماعی و به عنوان رئیس کمیته ورزش مشغول به فعالیت بودم. شهرداری و شورای شهر نزدیک به 400 مجموعه ورزشی آبی و غیر آبی برای همه اقشار مردم و از جمله جانبازان و معلولین دارد و خوشبختانه در چهار سال گذشته نیز به کار تخصصی خودم که همان ورزش بود، می پرداختم.

*سئوال: از عملکرد خودتان در شورای شهر راضی هستید؟
در این خصوص مردم و شهروندان عزیز تهرانی باید نظر بدهند. البته در شورای شهر کاری را که به نفع شهروندان بود انجام دادم. برای مثال 70 درصد وسایل ورزشی که در پارک ها و بوستان ها بود را به دلیل مستهلک شدن عوض کردیم و کار بازسازی و نوسازی بسیاری از مجموعه های ورزشی را انجام دادیم و همچنین در بحث مترو و اتوبوس های بی آر تی بدون کمک های دولتی توانستیم توسعه در شهر تهران داشته باشیم.

*سئوال: دلیل ناراحتی محمد نصیری از قهرمانان پرآوازه کشورمان از شما چیست؟
در سال 2003 و زمانی که به همراه تیم ملی به رقابت های جهانی ونکوور کانادا اعزام می شدیم، یکی از خوشحالی های وافر ما دیدن محمد نصیری بود. او قهرمان بزرگی است که به غیر از مدال های جهانی، 3 مدال المپیکی را در کارنامه دارد. ایشان در فدراسیون و در زمان من جایگاه خودش را داشت. حتی به یاد دارم در مراسم ختم پدرم نیز حضور داشت اما واقعا نمی دانم چرا با من مشکل پیدا کرده و علیه من مصاحبه می کند. از چند تن از دوستان خواستم که به او اطلاع دهند که چرا اینگونه با من رفتار می کند و مشکلش با من واقعا چیست؟ 
بارها گفته ام که او را دوست دارم چرا که بزرگ و پیشکسوت ما است و همین جا اعلام می کنم که واقعا با او هیچ مشکلی ندارم.

*سوال: درباره مسابقه بهداد سلیمی در المپیک 2016 ریو صحبت های زیادی مطرح شد، آیا واقعا حرکات دو ضرب او مشکل داشت؟
در همان زمان نیز اعلام کردم که بهداد در یک ضرب عالی بود و غیرت کرد و خیلی خوب وزنه زد و اگر من جای او بودم شاید دیگر مسابقه را ادامه نمی دادم. اما زمانی که لاشا تالاخادزه قهرمان المپیک از گرجستان حرکت اولش را 242 انتخاب کرد، بهداد به اشتباه با 245 کیلوگرم کارش را آغاز کرد و این در حالی است که بهداد با 240 و یا 239 کیلوگرم می توانست مدال نقره المپیک را بگیرد. او در المپیک نباید به رکورد فکر می کرد و تنها باید به کسب مدال فکر می کرد و او در این شرایط باید مدیریت می شد تا فکر و ذهنش تنها به کسب مدال باشد.
به یاد دارم زمانی می گفتند که من نمی گذارم تا بهداد رکورد بزند و الان لاشاتالاخادزه رکورد یک ضرب و مجموع دسته فوق سنگین جهان را در اختیار دارد و این در حالی است که قلبا علاقه داشتم یک ایرانی رکورد مرا بزند و از این کار لذت ببریم.

*سوال: زمانی در سایت فدراسیون بین المللی و در میان اسامی رکورداران اسم شما در دسته فوق سنگین (یک ضرب، دو ضرب و مجموع) بود و بعد نام بهداد سلیمی به عنوان رکوردار حرکت یک ضرب نیز ثبت شد. اما اکنون تنها نام شما به عنوان رکوردار حرکت دو ضرب جهان (263 کیلوگرم) ثبت شده است. آیا رکورد دو ضرب نیز شکسته می شود؟
به طور حتم رکورد دو ضرب جهان همانطور که رکورد یک ضرب و مجموع شکسته شد، روزی جابجا خواهد شد. اگر به خاطر داشته باشد آن زمانی که من وزنه می زدم همه می گفتند کسی نمی تواند رکوردهای «آلکسیف» وزنه بردار سرشناس روس را جابجا کند که من این کار را انجام دادم و بعد از من بهداد سلیمی و اکنون لاشاتالاخادزه از گرجستان این کار را انجام دادند.

*سئوال: درخصوص موضوع بازنشستگی سهراب مرادی صحبت های زیادی بود، آیا شما بازنشستگی سهراب را به فدراسیون بین المللی اعلام کرده بودید؟
خیر. برای من حرف درآوردند و مرا مقصر جلوه دادند، در حالی که حتی یک کاغذ امضا شده از من نیز نمی توانید پیدا کنید، مگر سهراب پیرمرد بود که ما بگوییم او بازنشسته شده است.
سهراب زمانی که در سال 2013 دوپینگش مثبت اعلام شد دو سال از مسابقات محروم شد و فکر کنم سال 2015 (اردیبهشت سال 94) محرومیت او به اتمام رسیده و براساس قانون شش ماه قبل از مسابقات جهانی باید نامش را به فدراسیون بین المللی اعلام می کردند.
من 5 اسفند سال 93 بود که فدراسیون را تحویل داده بودم و آقای طباطبایی سرپرست فدراسیون نمی دانستند باید نام مرادی را به فدراسیون بین المللی اعلام کنند که بعد از آن آقای مرادی رئیس فدراسیون شد و باید این کار را انجام می دادند.

*سئوال: در مورد سعید علی حسینی نیز توضیح دهید؟
سعید وزنه بردار خیلی خوبی است ،خدا جای حق نشسته و مشکلی برای او به وجود آمد که اعلام کردند رضازاده نمی خواهد رکوردش شکسته شود، دقیقا همان حرف هایی که در مورد شکسته شدن رکورد راجع به بهداد می گفتند.
بعد از آنکه مشکل دوپینگ برای علی حسینی به وجود آمد، دیگران خرابش کردند و در اردبیل برای حل مشکل خود وکیل گرفت و به نوعی همه می خواستند با نام سعید علی حسینی و حسین رضازاده خود را مطرح کنند در حالی که در همان سال حدود 60 میلیون تومان هزینه کردیم و محرومیت مادام العمر او را به 12 سال کاهش دادیم که اخیرا براساس قانون فدراسیون بین المللی به 8 سال کاهش یافت و محرومیت او آبان ماه به اتمام می رسد، اما چرا با وجود اتمام محرومیت او را به اردو دعوت نمی کنند؟
البته سن علی حسینی هم زیاد شده چرا که من در 28 سالگی وزنه برداری را به دلیل فشار خون و قند خون کنار گذاشتم. بهداد نیز اکنون 28 سال سن دارد و وزن زیاد و جابجایی تناژ زیاد، فشار زیادی به ورزشکار وارد می سازد که شرایط را بعدها برایش سخت تر می کند.

*سئوال: چرا در جلسات هیات رئیسه کنفدراسیون آسیا شرکت نمی کنید؟
من فقط در جلسه هیات رئیسه که چندی پیش در ژاپن بود حضور نیافتم. با دعوت نامه ای که برای من ارسال شده است قرار است اواخر تیر ماه امسال در این جلسه که در نپال برگزار می شود. حضور یابم. 

*سئوال: اگر قرار بود دوباره به دنیای قهرمانی بازگردید چه کاری را انجام می دادید؟
رکوردهای بیشتری را می زدم. قبل از المپیک آتن حتی وزنه 270 و 215 کیلوگرمی را زده بودم و در آتن 263،5 کیلوگرم را زدم که کوروش باقری نگذاشت ادامه دهم چرا که می توانستم وزنه های 265 و یا 267،5 کیلوگرمی را هم بزنم.

*سئوال: غیبت شما در المپیک پکن هنوز در خاطره ها هست و شوک بزرگی به همه وارد شد.
البته بیش از همه من خودم از این موضوع شوکه شدم. دکتر رهبر فوق تخصص کلیه به من اعلام کرد که فشار خون و قند خونم بالا است و احتمال پارگی مویرگها وجود دارد و قبولش برای من نیز سخت بود چرا که این موضوع دو ماه پیش از بازی های المپیک 2008 پکن اتفاق افتاد.

*سئوال: بالاخره اتحاد و همدلی در وزنه برداری چه زمانی فرا می رسد؟
این امر آرزوی همه ما است چرا که وقتی وزنه برداری موفق است ما نیز می توانیم با افتخار از این موضوع پاسخگوی مردم باشیم.
زمانی که سرپرست فدراسیون شدم حسین توکلی و محمدحسین برخواه را دعوت کردم که برخواه به دلیل مشکلات نتوانست بیاید اما توکلی بعدا سرمربی تیم جوانان شد و حتی علی فلاحتی را نیز دعوت به کار کردم و بنا داشتم شاهین نصیری نیا را نیز سرمربی تیم جوانان کنم که این موضوع بنا به دلایلی انجام نشد.
کوروش باقری را بعد از آنکه به عنوان سرمربی با تیم جوانان قهرمان جهان شد به عنوان مربی تیم ملی بزرگسالان منصوب کردم که وی بعد از مدتی به عنوان سرمربی انتخاب شد.

 

Page Generated in 0/0060 sec