به گزارش ایران سپید به نقل از ایرنا، پژوهشکده سرطان سینه جهاد دانشگاهی، رژیم غذایی مناسب شامل مصرف مواد مغذی مانند پروتئین، کربوهیدرات، چربی، آب، ویتامین ها و مواد معدنی است.
لیلا حیدری کارشناس گروه بیماری های سینه پژوهشکده سرطان در خصوص مسائل تغذیه ای در خلال مراحل مختلف درمان بیماران مبتلا به سرطان سینه گفت: خوردن غذا به میزان کم اما در دفعات زیاد (8-6 وعده کوچک به جای سه وعده بزرگ) به مراتب قابل تحمل تر است.
وی اظهار کرد: این افراد غذاهای پرچرب به ویژه منابع حیوانی را محدود و شیر و لبنیات کمچرب را انتخاب کنند.
حیدری به مبتلایان به این بیماری توصیه کرد که به جای مصرف ماست و دوغ معمولی در صورت در دسترس بودن از ماست پروبیوتیک استفاده کنند.
وی به مبتلایان سرطان سینه همچنین توصیه کرد که:
* مصرف غذاهای نمکسود، دودی و ترشیجات را محدود کنید
* سعی کنید مایعات را بین وعدههای غذایی مصرف کنید زیرا نوشیدن مایعات با غذا سبب میشود احساس سنگینی داشته باشید
* برای تامین ویتامین گروه ب که اشتها را افزایش می دهد، از نان های سبوس دار نظیر سنگک و پودر سبوس در مواد غذایی و ماءالشعیر استفاده کنید
* مصرف روزانه پودر سبوس گندم به همراه ماست، سوپ و دیگر غذاها سبب رفع مشکل کم اشتهایی می شود
* اگر دچار خشکی دهان شده اید، همواره تکه یخ یا آبنبات کوچکی که طعم ترش لیمویی دارد در دهان داشته یا آدامس های ترش بجوید
* گوشت ماهی به خصوص در زمان شیمی درمانی به دلیل هضم بهتر و مقادیر کافی آنتی اکسیدان بسیار مناسب است
* برای پیشگیری از سردرد و سرگیجه به ویژه در روزهای شیمی درمانی به جای مصرف شکلات و آبنبات از خرما، انجیر و توت خشک استفاده کنید