یک نابینا پس از ۴۰ سال بینا شد
یک مرد ساکن تگزاس که بینایی خود را در اثر عفونت و عمل لیزر چشم ناموفق از دست داده بود، اکنون پس از ۴۰ سال و کاشت یک تلسکوپ ریز در چشمش برای نخستین بار توانست دوباره ببیند.
|
به گزارش ایران سپید به نقل از ایسنا جان جیمزسون یکی از چند بیماری است که پس از تائید این چشم بیونیک از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا در دو سال قبل از این درمان برخوردار شده است.موفقیت این درمان بسیار حیرتانگیز بود. پس از کاشت این تلسکوپ در چشم جیمزسون در صبح، وی توانست ظهر همان روز یک منوی غذایی را بخواند.وی در سه تا پنج سال اخیر تنها میتوانست نور را تشخیص دهد.
این تلسکوپ مینیاتوری قابل کاشت توسط شرکت Vision Care ساخته شده و به عنوان بخشی از سیستم دید مرکزی بکار میرود. این تلسکوپ با استفاده از میکرواپتیکهای زاویه باز مشابه تلسکوپ گالیله کار میکند و با کمک قرنیه میتواند تصاویر را تا ۲.۷ برابر اندازه واقعیشان در برابر چشم بزرگنمایی کند.این محصول در حال حاضر برای استفاده در افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به مرحله نهایی دژنراسیون ماکولا تائید شده است و با برداشتن لایه جلویی چشم و قرار دادن مستقیم تلسکوپ بر روی شبکیه کاشته میشود.تلسکوپ جیمزسون تنها چشم بیونیکی نبوده که در سالهای اخیر مورد استفاده قرار گرفته است. یک محصول دیگر موسوم به "دید دوم" نیز با کاشت الکترودهایی بر روی شبکیه کار میکند که به عدسی خارجی مرتبط شده و به عنوان یک دوربین برای ثبت و ارسال سیگنالها به مغز فعالیت میکند. شرکت گوگل نیز اخیرا یک عدسی چشم بیونیک را ثبت اختراع کرده است و برخی کارشناسان بر این گمانند که در آینده، توسعه بیشتر این حوزه میتواند به افراد دارای دید استاندارد نیز دید ابرانسانی ارائه کند.
لینک مطلب: | http://iransepid.ir/News/9305.html |