اجرای سند توسعه تدبیر اهتمام جدی تمام دستگاه های اجرایی را می طلبد
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در ششمین همایش علمی کاربردی معاونین امور اجتماعی با تاکید بر استفاده از ظرفیت علمی و تخصصی حوزه اجتماعی بهزیستی در نظام راهبردی کشور، گفت: در راستای ایجاد سند توسعه تدبیر در استان ها تمامی دستگاه های اجرایی باید اهتمامی جدی بورزد.
|
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان بهزیستی کشور، «انوشیروان محسنیبندپی» معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در ششمین همایش علمی کاربردی معاونین امور اجتماعی بهزیستی سراسر کشور با اشاره به افزایش آسیبهای اجتماعی در بعد انحرافات جنسی و جرم و جنایت، گفت: باتغییر شرایط دنیا و وقوع تحولات جدید، مسائل اجتماعی در بعد ناهتجاریها روز بهروز رو به افزایش است و آمار شاخصهای اجتماعی در دنیا و حتی کشور ما نگرانکننده است و باید برای حل آن تدبیر کرد.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه اکنون بحث موازیکاری در بهزیستی و دیگر ارگانها مطرح است، افزود: با این وجود بیشترین نهاد علمی و تخصصی حوزه اجتماعی مربوط به بهزیستی است که باید از این ظرفیت در نظام راهبردی کشور استفاده کنیم و در بررسی و تحلیل مشکلات حوزه اجتماعی نگاه کارشناسی داشته باشیم.
وی، تصریح کرد: نگاه تکبعدی به مسائل اجتماعی نگاه انحرافی است؛ با این حال با نگاهی سیستمی باید به نهادهای اجتماعی و عوامل اجتماعی تاثیرگذار نگاه علمی داشته باشیم؛ چراکه تاکنون نتوانستهایم در سیاستهای اجتماعی مبتنی بر عدل و خردجمعی، پیوستگی و همبستگی داشته باشیم و هنوز روی آزمون و خطا پیش میرویم.
محسنیبندپی در تشریح پیامدهای رشد طلاق در مقایسه با کشورهای پر جمعیت، اذعان کرد : آمار طلاق در کشور نگرانکننده است و موجب بروز مشکلات عدیدهای در سطح جامعه میشود که باید هرچه زودتر این معضل را کنترل کرد.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه با اشاره به تدوین سند توسعه تدبیر، افزود: با اجرای سند توسعه تدبیر در استانها شاهد پویایی جامعه ارزشمند خواهیم بود و در راستای ایجاد سند توسعه تدبیر تمامی دستگاههای اجرایی باید برای اجرای آن اهتمامی جدی بورزند.
وی با بیان اینکه باید نگاه ما در حوزه آسیبهای اجتماعی، پیشگیرانه باشد، تصریح کرد: لازم است آسیبهایی که در استان معنادار است مبنای مطالعه و سیاستگذاری قرار گیرد تا اثرات سوء را متوقف کند.
محسنیبندپی با اشاره به افزایش آمار 5 درصدی خودکشی زنان در آذربایجان شرقی، گفت: باید نسبت به کاهش این مسئله پیگیری و مطالعه و اقدامات لازم انجام شود تا علت ظهور و بروز خودکشی در این قشر مشخص شود؛ همچنین در این راستا آسیبهای اجتماعی رو به رشد مبنای مطالعه قرار گیرد تا بتوانیم خواستار حمایت طلبی مجلس شویم.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه به تقویت مشارکت خیرین و فعالسازی NGOها تاکید کرد و در پایان یادآور شد: تلاش در راستای افزایش حساسسازی جامعه و ترغیب به مشارکتهای مردمی، شناسایی نقاط آسیبخیز اجتماعی، اطلاعرسانی و ارتقاء سطح آگاهسازی مردم با همراهی استعدادهای علمی و فرهنگی و بیناد نخبگان از اولویتهای بهزیستی است.
لینک مطلب: | http://iransepid.ir/News/6648.html |