printlogo


کد خبر: 6607تاریخ: 1394/3/12 12:06
امکان همگرایی معماری بومی و ایرانی با صنعتی سازی مسکن
امکان همگرایی معماری بومی و ایرانی با صنعتی سازی مسکن
رئیس مرکز تحقیقات راه‌، مسکن و شهرسازی از امکان همگرایی بومی و ایرانی با صنعتی سازی مسکن وجود دارد و این ظرفیت را می توانیم در تک سازی مسکن هم استفاده کنیم.

به گزارش رادیو اقتصاد، آقای شکر چی زاده در مصاحبه با این رادیو گفت : در 20 سال اخیر ادبیات و دانش خوبی در حوزه صنعتی سازی مسکن در کشور فراهم شده اما هنوز ضریب صنعتی سازی پایین و حدود 5 درصد است.

وی افزود : مهم ترین عامل برای توسعه صنعتی سازی‌، توجیه اقتصادی آن است و از مصالح استاندارد هم استفاده می شود.

شکرچی زاده گفت : صنعتی سازی به هیچ وجه عاملی برای تخریب هویت بومی و ملی و اسلامی صنعت ساخت و ساز نیست و به راحتی می توان نظم هندسی خانه های ایرانی را حفظ کرد.

شکرچی زاده افزود : باید به کنترل کیفی ساخت و سازی توجه جدی داشته باشیم و مقاوم سازی در برابر زلزله ،‌ ایمنی و ساختمان و همچنین ساماندهی مصرف انرژی و مباحث ملی ساختمان را می توان با صنعتی سازی تقویت کرد .

وی ادامه داد : دولت و مجلس بر توسعه صنعتی سازی تاکید زیادی دارد وبا توجه به اینکه 80 درصد شهرهای کشور و بیش از 70 درصد محل سکونت هموطنان در معرض خطر نسبی زلزله قرار دارد ، باید این مسائل در طراحی ساختمان ها مد نظر باشد و صنعتی سازی می تواند به تحقق این اهداف کمک کند.

رئیس مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی گفت : 30 درصد زلزله های 40 سال اخیر دنیا در ایران رخ داده است و باید ایمنی و مقاومت ساختمان ها  و توسعه صنعتی سازی در اولویت باشد.

محمد شکرچی زاده افزود : زلزله از حوادت طبیعی در دنیا است و خسارت آن  حتمی است و باید به ارتقای ایمنی زیرساخت ها و ساخت و سازها توجه کنیم.

وی گفت : زمین لرزه های طبس ، بویین زهرا و منجیل از زلزله های با مقیاس بیش از 7 ریشتر و زلزله های بم و اردبیل از جمله زلزله های زیر 7 ریشتر اما با کشتار و ویرانی وسیع در ایران در نیم قرن اخیر بوده است.

شکرچی زاده افزود: مقاومت در برابر زلزله و آتش و رعایت مبحث انرژی و اقتصادی بودن طراحی ها در ساخت مسکن و بهره برداری از حداکثر ظرفیت علمی باید مد نظر باشد.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: عمر مفید ساختمان ها در حالی درکشور 20 تا 30 سال است که در کشورهای پیشرفته بیش از 50 سال است و ما هم با توسعه صنعتی سازی می توانیم افزایش دهیم.

توسعه کسب و کار الکترونیک با همگرایی و اتصال به دنیای واقعی

مشاور وزیر تعاون ،‌کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هنوز فضای اعتماد جامعه به کسب و کارهای الکترونیک و فروشگاه های اینترتی مطلوب نیست ، گفت : رونق کسب و کار الکترونیک در صورتی موفق خواهد شد که با دنیای واقعی و کارخانه های تولید و مراکز ارائه خدمات همگرایی و اتصال داشته باشد.

به گزار ش رادیو اقتصاد؛ مسلم خانی در مصاحبه با این رادیو گفت:‌متصل نبودن به دنیای واقعی باعث می شود کسب و کارهای الکترونیک آسیب ببیند.

وی افزود‌: منافع اصناف نیز با توسعه فروشگاه های مجازی و اینترنتی و بازارهای مجازی تعارض ندارد و می توانند همدیگر را پشتیبانی کنند.

خانی گفت : برای توسعه تجارت الکترونیک نیاز است همه کالا و خدمات شناسنامه الکترونیک و اینترنتی داشته و همچنین قابل ردیابی و نظارت باشد در غیر این صورت شهروندان اعتمادی به آن نخواهند کرد.

وی افزود : بیش از 3000 واحد فروشگاه الکترونیک در کشور فعال است در صورتیکه کمتر از

 70 واحد مجوز دارد و این وضعیت نشان می دهد تا توسعه کامل تجارت الکترونیک فاصله زیادی داریم .

خانی افزود : تجارت الکترونیک به هر حال نیاز امروز آینده اقتصاد و بازارهای کشور است اما متاسفانه رتبه ایران در میان 187 کشور جهان عدد سه رقمی است که وضعیت پایین را نشان می دهد و تقریبا هم تراز با مصر و کشورهای عربی منطقه هستیم. 

خانی گفت:‌برای توسعه تجارت الکترونیک به نظام صلاحیت حرفه ای وسواد الکترونیک نیاز داریم و باید فضای عمومی جامعه هم به آن اعتماد کند.

 


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/6607.html
Page Generated in 0/0050 sec