مبارزه با قاچاق کالا و دارو ؛ اراده اجرایی و همکاری مردمی میخواهد
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سالانه بیش از 20 میلیارد دلار کالا و دارو به کشور قاچاق می شود ، گفت : ریشه کنی این پدیده به اراده دستگاه های اجرایی و همچنین همراهی مردمی نیاز دارد.
|
به گزارش رادیو اقتصاد؛ دکتر محمد حسین قربانی نماینده مردم آستانه و بندرکیاشهر در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با این رادیو گفت: البته هر نوع قاچاق کالا مضر است اما در بخش مواد دارویی و بهداشتی زیان آورتر است و سلامت جامعه را به شدت تهدید می کند.
وی تصریح کرد : در عرصه مبارزه با قاچاق کالا تلاش های زیادی صورت می گیرد و بودجه های کلانی تخصیص می یابد اما چون هم مشارکت مردمی در تحریم این کالاها دیده نمیشود، اثر بخشی لازم را ندارد.
قربانی افزود: بخشی از این بیست میلیارد دلار قاچاق را کالاهای دارویی و لوازم آرایشی و بهداشتی تشکیل می دهد که زیان آن بیشتر است.
وی گفت: هنوز هم ناصر خسرو تهران میزبان عرضه داروهای قاچاق هست و این پدیده با تبلیغات ماهواره های خارجی تشدید شده است و مردم باید از استفاده از محصولات به شدت پرهیز کنند برای اینکه کیفیت و بهداشت و سلامت لازم را ندارد و در مواردی خسارت آنها بر سلامتی شهروندان غیر قابل جبران است و مواردی هم گزارش شده است.
وی گفت: مبارزه با قاچاق همراهی همه ی مردم را میخواهد و اگر این مشارکت و هشیاری مردم نباشد، مانند مبارزه با مواد مخدر موفق نخواهیم شد و باید هموطنان هم بخواهند از این کالاها پرهیز کنند و تحت تاثیر تبلیغات مسموم کالاهای خارجی قرار نگیرند.
رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو هم گفت : میزان قاچاق کالا به کشور به 20 میلیارد دلار می رسد اما بخشی از ان سهم داروها و مواد بهداشتی است ، نظارتی بر کیفیت ایمنی این محصولات نداریم و این فرآوردهها در بازار سیاه که معلوم نیست در کجا تولید، حمل و نگهداری و در شبکههای ماهوارهای تبلیغ میشود ، به سلامت مردم و اقتصاد کشور آسیب وارد میکند.
کارشناسان هم هشدار می دهند ترکیبات استفاده شده در داروهای قاچاق دارای ناخالصی و یا آلودگی به انواع سموم و فلزات سنگین است.
این داروها از مواد اولیه مرغوب و با کیفیت تولید نمی شود و از مواد افزودنی و رنگهای غیرمجاز استفاده میشود که بر سلامت انسان اثر منفی دارد.
لینک مطلب: | http://iransepid.ir/News/6520.html |