ایجاد اشتغال برای افراد معلول بینایی که سرپرست خانواده هستند در واقع کمک به بنیان یک خانواده است.
دکتر حسین نحوی نژاد مدیرکل بهزیستی گیلان در دیدار با اعضای انجمن معلولین بینایی استان گیلان اظهار کرد: نابینایان و کمبینایان در طول سالهای اخیر با کمک NGOها توانستند به دیگران ثابت کنند که با وجود کمبینایی و نابینایی هم میتوان خوب زندگی کرد و به اهداف بزرگ زندگی دست یافت
|
وی ادامه داد: سازمانهای مردم نهاد در کشور ما همانند کودکان نوپایی هستند اما خوشبختانه در استان گیلان شاهد آن هستیم که تعدادی از NGOها بسیار قوی عمل کرده و در راستای ارائه خدمت برای جامعه هدف خود تمامی تلاش خود را بکار میگیرند .
نحوینژاد افزود: هرچقدر NGOها موفقتر عمل کنند جامعه هدف آنها نیز راحتتر به آنان میتوانند اطمینان کنند هرچند که ارائه خدمات رفاهی جزء وظایف NGOها نیست.
وی با ابراز خرسندی و تقدیر از فعالیت انجمن معلولین بینایی استان افزود: خوشبختانه تاکنون در همایشهای مختلفی که این انجمن برگزار می کند شرکت داشتهام و آنچه که بسیار زیبا به نظر میرسد کنار هم قرار گرفتن خانوادههایی است که دغدغههای مشترک دارند و همچون یک خانواده بزرگ به هم یاری میرسانند.
در ادامه احمد ممتازی مدیرعامل انجمن معلولین بینایی گیلان با اشاره به مشکلاتی که این انجمن با آن مواجه است اظهار کرد: ما از سوی سازمانهای مختلف نیاز به حمایت داریم زیرا انجمن نابینایان بدون همکاری دیگر سازمانهای مرتبط راه به جایی نمیبرد.
وی ادامه داد: ما در سال 94 در تلاش هستیم حرکت تازهای را در راستای آگاهیبخشی عمومی در زمینه پیشگیری از نابینایی و کمبینایی آغاز کنیم .
در ادامه این نشست محمدحسن عاقلمنش عضو هیئت مدیره انجمن اظهار کرد: ما در تلاش هستیم تا دفتر نمایندگی این انجمن را در شرق و غرب گیلان نیز دایر کنیم تا در راستای شناسایی افراد کمبینا و نابینا و ارائه خدمات به این افراد بتوانیم گامهای اساسی برداریم .
وی افزود: ما در سالجاری تلاش داریم در بحث پیشگیری معلولیت بینایی دورههایی را برای افراد در معرض خطر همچون افراد دیابتی و ... برگزار کنیم .
محمدحسن عاقلمنش متذکر شد: انجمن درصدد برگزاری همایشی تحت عنوان تاثیر طب سنتی در ارتقا و حفظ سلامت بینایی است تا در راستای پیشگیری و درمان معلولیت بینایی علاقهمندان بتوانند با آخرین دستاوردهای این رشته پزشکی آشنا شوند .
وی با اشاره به مشکل اشتغال افراد کمبینا و نابینا خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد کمبینا و نابینا سرپرست خانواده بوده و با مشکلات اقتصادی فراوانی مواجه هستند و با توجه به قانون جامع حمایت از معلولین میبایست 3 درصد از سهمیه استخدام همه ادارات و سازمانها به معلولین اختصاص یابد که متاسفانه چنین نیست اما انجمن با همکاری بخشهای خصوصی درصدد اشتغالزایی برای معلولین تحت پوشش است و در اواخر سال گذشته خوشبختانه با مساعدت مدیرعامل کارخانه نیوساد دو نفر از افراد این انجمن مشغول بکار شدند و امیدواریم این کارخانه بتواند الگویی برای سایر کارخانهها و شرکتها برای جذب و اشتغال این عزیزان باشد .
عاقلمنش خاطرنشان کرد: ایجاد اشتغال برای افراد توانیاب (معلول بینایی) که سرپرست خانواده هستند در واقع کمک به بنیان یک خانواده است و باید در راستای اشتغال افراد نابینا و کمبینا همه دستگاهها و سازمانها همت کنند .
وی با اشاره به اینکه نابینایان و کمبینایان زیادی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاههای معتبر مشغول به تحصیل هستند افزود: واحد آموزش انجمن برای دانشجویان کمبینا و نابینا متقاضی، فایلهای صوتی مورد نیاز درسی را تهیه میکند و به رایگان در اختیارشان قرار میدهد .
عاقلمنش در پایان گفت: ما به دنبال راهکارهای مناسب برای افزایش درآمد و همچنین منابع درآمدی پایدار هستیم و امیدواریم در راستای اهداف انجمن در سالجاری بتوانیم با همت و تلاش همه اعضا بیش از گذشته به جامعه هدف خدمترسانی کنیم.
لینک مطلب: | http://iransepid.ir/News/6280.html |