قانون استخدام معلولان در پستهای مدیریتی و خدماتی مورد توجه باشد
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گلستان با اشاره به قانون جامع معلولان از مسئولان دستگاههای اجرایی استان خواستار اجرای قانون استخدام معلولان در پستهای مدیریتی، دفتری و خدماتی شد.
|
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، عباس خانعلی صبح امروز در جمع خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: معلولان در رشتههای کشت گیاهان آپارتمانی، کفاشی، درودگری، منبتکاری، قالیبافی و ... مهارت کسب میکنند.
وی از شورا و شهرداری خواست تا از معلولان در بخشهای خدماتی، باغبانی و ... به کارگیری کند و افزود: معلولان در این رشتههای تحصیلی دارای مدرک فنی و حرفهای هستند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گلستان گفت: وظیفه آموزش و پرورش سرویسدهی نیست، پراکندگی بالا سبب شده تا شاهد ریزش تعداد دانشآموزان استثنایی در مقاطع تحصیلی باشیم.
خانعلی بیان کرد: آموزش و پرورش استثنایی گلستان 399 روستا و 119 شهر را زیرپوشش قرار داده است.
وی از ثبتنام 2 هزار دانشآموز معلول در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در تمامی شهرهای گلستان در مقاطع مختلف پیش دبستانی، راهنمایی، متوسطه اول، متوسطه دوم، دانشآموزان کمبینا، کمشنوا، کمتوان ذهنی، جسمی حرکتی، دارای معلولیت چندگانه، با مشکلات اخلاقی رفتاری و هیجانی وجود دارد که آسیبپذیرترین قشر هستند.
خانعلی بیان کرد: تعمیق، تامین و بسط یادگیری در معلولان دانشآموز بدون ارتباط و کمک دستگاههای اجرایی حمایتی و خدماتی قابل تحقق نیست.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گلستان با اشاره به اینکه امکانات در مدارس استثنایی باید هدفمند باشد، یادآور شد: در مدرسه چالهباغ فضایی مهیا شده که وسایل بازی کمخطر در اختیار دانشآموزان معلول قرار بگیرد.
خانعلی با بیان اینکه برای ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی باید فکری اندیشیده شود، ابراز کرد: دانشآموزان معلول نمیتوانند همانند دانشآموزان عادی از امکانات استفاده کنند لذا باید در این راستا برنامهریزی مناسب اتخاذ شود.
وی با اشاره به تنگناهای اقتصادی بیان کرد: طی دو سال گذشته ایاب و ذهاب معلولان رایگان بود اما این مسئله اکنون برای پوشش قرار دادن دانشآموزان معلول کاهش یافته است.
لینک مطلب: | http://iransepid.ir/News/4634.html |