روزنامه سه شنبه 2 آذر 1400
عناوین امروز: حداقل ۲۰ درصد مجروحان تصادفات رانندگی، معلول یا فلج میشوند- نبود چارت سازمانی انحلال مجتمع های نابینایان را رقم میزند- آغاز آموزش حضوری در مناطق شهری- رونمایی از کتاب سمفونیها و کنسرتوهای شستاکویچ در تالار رودکی-زهرا نعمتی به عنوان رئیس کمیسیون ورزشکاران کمیته پارالمپیک انتخاب شد.
|
روزنامه «ایران سپید»
سه شنبه 2 آذر 1400
17 ربیع الثانی 1443
23 نوامبر 2021
سال بیست و ششم شماره 6852
صاحب امتیاز:
خبرگزاری جمهوری اسلامی مدیر مسئول: سهیل معینی
سامانه پیامکی: 3000465040
نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388
تلفن: 84711371
شماره انتشارات: 5-88548892
وبسایت: www.iransepid.ir
پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir
........عناوین این شماره......
*حداقل ۲۰ درصد مجروحان تصادفات رانندگی، معلول یا فلج میشوند
* نبود چارت سازمانی انحلال مجتمع های نابینایان را رقم میزند
* آغاز آموزش حضوری در مناطق شهری
* رونمایی از کتاب سمفونیها و کنسرتوهای شستاکویچ در تالار رودکی
*زهرا نعمتی به عنوان رئیس کمیسیون ورزشکاران کمیته پارالمپیک انتخاب شد
*زن شیرازی شوهرش را کشت، جسد مومیایی را زیر تخت گذاشت و باز شوهر کرد
........خبر ویژه
* حداقل ۲۰ درصد مجروحان تصادفات رانندگی، معلول یا فلج میشوند
رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه در سال بیش از ۲۸۸ هزار نفر مجروح و معلول میشوند، گفت: حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد جراحتهای حاصل از تصادف رانندگی منجر به معلولیت یا قطع نخاع میشود.
سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا در گفتگو با برنامه سعادت آباد رادیو تهران در خصوص مهمترین دلایل وقوع حوادث رانندگی گفت: تصادفات و جان باختن هموطنان در پی این حوادث یکی از مسائل جدی کشور ماست و به طور متوسط در هر سال حدود ۱۶ هزار نفر در کشور ما بر اثر تصادفات رانندگی جان خود را از دست میدهند و بیش از ۲۸۸ هزار نفر مجروح شده و حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد افرادی که در تصادفات مجروح میشوند؛ معلول یا قطع نخاع میشوند که تحمیل بار زیاد مادی و معنوی به جامعه را به همراه دارد. این در حالی ست که در بیشتر گزارشها به خسارتهای مادی اشاره شده، اما به خسارت معنوی ناشی از تصادف توجه نمیشود. در حالیکه با از دست رفتن هر فرد، خسارت معنوی زیادی به خانواده وارد میشود. کشورهای توسعه یافته هدفگذاریهای روشنی با شاخصهای پیشرفت و پس رفت برنامه را به صورت کلان مد نظر دارند به طوریکه بخشی از پیشرفت این شاخصها به حکومتها باز میگردد و باید برای فراهم کردن زیرساختهای آن تلاش کنند.
سردار هادیانفر بیان کرد: در کشور ما ۳۰ دستگاه مسئول و ۸ دستگاه در کاهش حوادث ناشی از ترافیک مسئولیت مستقیم دارند و دولت موظف است نقش هماهنگی بین دستگاههای مختلف را به خوبی ایفا کند.
وی در پاسخ به اینکه پلیس برای چه هدفی متخلفان را جریمه میکند؟ چرا با توجه به جریمههای زیاد باز هم به آمار تصادفات اضافه میشود؟ گفت: آمار تلفات جانی ما در سال جاری نسبت به سال ۸۵ از ۲۸ هزار به ۱۶ هزار نفر جانباخته کاهش یافته است. کشورهای توسعه یافته به ازاء هر ۱۰ هزار وسیله۱،۲ نفر تلفات جانی دارند در حالیکه عدد کشور ما ۴.۳ است. مردم ما نسبت به سالهای پیش بسیار منظمتر شدهاند و در این حوزه مشارکت زیادی با پلیس در راستای کاهش تصادفات دارند به عنوان مثال اکثریت مردم از کمربند ایمنی استفاده میکنند.
وی با انتقاد از اینکه همواره به تعداد خودروهای کشور افزوده میشود گفت: ورودی مستمر خودرو در حالی صورت میگیرد که ما نه خروج خودرو داریم و نه معابر ما افزایش یافته است. به همین دلیل در محورهای مختلف ترافیک و تراکم داریم. تمامی کشورها به ازاء خودروهای ورودی، خروجی هم دارند در حالیکه کشور ما اینطور نیست.
رئیس پلیس راهور ناجا مبلغ بالای جریمه را نوعی بازدارنده عنوان کرد و اظهار داشت: در بحث جرایم یکی از کارهای اثربخشی که کاهش تخلفات و تصادفات را در پی داشته افزایش مبلغ جرایم رانندگی بوده است. بر همین مبنا اگر خودرویی بیش از یک میلیون تومان به ویژه در تخلفات حادثه ساز جریمه داشته باشد باید توقیف شود، اما در حال حاضر جرایم در تخلفات حادثه ساز که منجر به ازدست رفتن جان میشود، بازدارنده نیست.
در حال حاضر به دلیل وضعیت اقتصادی مردم پیشنهادی برای افزایش جریمهها به دولت ارائه نداده ایم.
سردار هادیانفر با تایید این موضوع که کیفیت خودرو یکی از فاکتورهای اصلی در کاهش آمار تصادفات است گفت: چند سازمان (استاندارد، محیط زیست و وزارت صمت) مسئول تایید کیفیت خودروهای داخلی هستند. مسئولیت شمارهگذاری بر عهده پلیس است، اما این سازمانها باید خودروها را از مناظر مختلف کیفیتی تایید کنند.
اگر گزارش این سازمانها نباشد پلیس خودروهای بی کیفیت را پلاک گذاری نمیکند اگرچه خودروها به نسبت سالهای پیش افزایش کیفیت داشته اند.
او تاکید کرد: کارخانههای خودروسازی نیازمند حمایت دولت هستند.
سردار هادیانفر در خصوص تعداد زیاد موتورسواران و تخلفات پی در پی آنها گفت: این بحث بسیار عمیق است. آنچه شاهدیم مولود سالیان پیش است. روزی موتورسیکلت را با اقساط پایین میفروختند بدون اینکه توجهی بر ضرورت وجودی آن داشته باشند. در حال حاضر حدود ۱۲ میلیون موتور در معبر تردد دارند که حدود ۸۵ درصد آنها کاربراتوری هستند که در قانون هوای پاک باید انژکتوری شوند که تا کنون عملیاتی نشده و موتور سیکلتها همچنان از منابع آلوده کننده هوا هستند.
وی تصریح کرد: ما مشکلاتی هم داریم و یکی از آنها این است که ۸۲ درصد موتور سواران افرادی هستند که از آن برای امرار معاش استفاده میکنند. هدف پلیس نظمپذیری متخلفان است. در عبور از مسیرهای خلاف جهت اگر تصادفی روی دهد راننده خاطی ۱۰۰ درصد مقصر است و بیمه هیچ خسارتی را پرداخت نمیکند حتی اگر تصادف خسارت جانی به همراه داشت باشد. برابر مقررات موتورسیکلتها نمیتوانند در خطوط ویژه، پلهای روگذر و تونلها حرکت کنند.
رئیس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: راه و وسیله سهم خود را در تصادفات دارند، اما عامل انسانی ۹۲ درصد در تصادفات نقش دارد و هر فردی به عنوان راننده، عابر پیاده یا سرنشین باید به وظیفه خود به خوبی عمل کند.
وی افزود: حدود ۸۲ درصد تصادفات منجر به فوت به دلیل سرعت و سبقت غیر مجاز، عدم توجه به جلو و خستگی و خواب آلودگی رخ میدهد که در این بین عدم توجه رو به جلو بیشتری درصد را به خود اختصاص داده است؛ لذا عامل انسانی جدیترین فاکتور در تصادفات محسوب میشود. مردم باید به ترافیک جدیتر توجه کنند.
با توجه به سردی هوا، بارشهای پیش رو و ترس از کرونا باعث شده تا اقبال به خودروهای شخصی بیشتر شود. از مردم درخواست میکنیم تا جاییکه مقدور است از خودروی شخصی کمتر استفاده کرده، سفرهای درون شهری و برون شهری را کاهش دهند و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند تا تصادفات به حداقل برسد.
.......گزارش ویژه
* نبود چارت سازمانی انحلال مجتمع های نابینایان را رقم میزند
مجتمع نابینایان شهید جلیلیان مشهد مقدس یکی از مجتمع های خدماتدهی سازمان بهزیستی بود که در سال 1399 به پایان کار خود رسید و منحل شد.
در خصوص انحلال این مجتمع آموزشی با مدیرعامل جامعه نابینایان ثامن الائمه خراسان رضوی و رییس دبیرخانه توسعه، موسسات و مراکز غیر دولتی سازمان بهزیستی کل کشور صحبت کردیم که در ذیل می خواهند.
در ابتدا با جواد رضایی مدیرعامل جامعه نابینایان ثامن الائمه خراسان رضوی به عنوان فردی مطلع از انحلال مجتمع نابینایان شهید جلیلیان مشهد به گفتگو پرداختیم.
وی می گوید: «موضوع انحلال این مجتمع از سال 88
مطرح شده است و علت آن عدم چارت سازمانی در سازمان بهزیستی برای این مجموع است.
علت تعطیلی تدریجی این مجموعه، حضور برخی از نابینایان یا غیر نابینا به عنوان نیروی کار و پرسنل در شهید جلیلیان از سال 58 به بعد فعالیت داشتند. سازمان بهزیستی در کل کشور تصمیم گرفته است تا همه این مراکز بعد از بازنشسته شدند اکثریت پرسنل منحل شوند و مجموعه شهید جلیلیان هم درگیر همین موضوع شده است. مرکزی که حدود 45 کارمند و پرسنل داشت در سال 99 اکثریت آنها بازنشست شدند و دو الی سه نفر از پرسنل نابینا و کم بینا باقی مانده هم تا زمان بازنشستگی به مراکز دیگر فرستاده شدند و مرکز را تعطیل کردند. ساختمان مرکز نابینایان شهید را هم به عنوانی ساختمانی مازاد در روزنامه آگهی کردند و برای اجاره گذاشتند.»
وی ادامه میدهد: «محل جامعه نابینایان ثامن الائمه در جای دیگری قرار داشت که با اجازه گذاشتن این ملک از سوی بهزیستی ما خواهان آن شدیم و از بهزیستی ساختمان مجتمع شهید جلیلیان منحل شده را اجاره کردیم و برای اجاره این ساختمان ماهانه 6 میلیون تومان به بهزیستی پرداخت می کنیم.»
رضایی با اشاره به پرونده های موجود در مجتمع نابینایان شهید جلیلیان مشهد مقدس بیان می کند: « بعد از تصمیم به انحلال کامل این مجموعه پرونده های مددجویان موجود در آن به مراکز مثبت زندگی در سطح شهر منتقل شد و مقرر شده بود آرشیو کتابخانه آن را نیز به انبار بهزیستی منتقل نمایند که در این صورت قطعاً کتب بریل نابود می شدند و به عنوان کاغذ باطله به فروش می رساندند به همین دلیل درخواست کردیم تا آرشیو کتاب ها را جابه جا نکنند تا محفوظ بمانند.»
بابک قانعی، رییس دبیر خانه توسعه موسسات و مراکز غیر دولتی سازمان بهزیستی کل کشور از علت انحلال مجتمع نابینایان شهید جلیلیان مشهد و سیاستهای جایگزین بهزیستی در خلع های ایجاد شده به ایران سپید می گوید: «مرکز جلیلیان در خراسان رضوی، مرکزی دولتی بود اما چارتی برای آن در سازمان بهزیستی تعریف نشده بود اما به علت ارائه خدمات به جامعه هدف سازمان بهزیستی تا سال گذشته فعالیت داشت.
وی ادامه میدهد: « با توجه به سیاست های جدید سازمان و بحث راه اندازی مراکز مثبت زندگی و خدمات محله محور، پرونده های مددجویان به مراکز مثبت زندگی منتقل شد و مقرر شد مددجویان خدمات مورد نیازشان را از مراکز مثبت زندگی دریافت کنند. »
قانعی در پاسخ به سوال ایران سپید در خصوص تغییرات ایجاد شده و سیاست های جبرانی بهزیستی بیان می کند: «مراکز مثبت زندگی بر اساس نیاز جامعه هدف شکل گرفت و پلاک به پلاک مددجویان را در محلات شناسایی و بر اساس نیازشان برنامه ریزی می کنند و به ازای هر پرونده کار مددکاری و آموزش انجام می دهند. این امر در حال تکمیل شدن است و این امکان وجود دارد که در این راه خلع هایی وجود داشته باشد که در آینده رفع خواهد شد. »
وی در پایان با اشاره به شبکه های ملی ایجاد شده برای هر گروه از معلولان در سازمان بهزیستی بیان می کند: «یکی از وظایف شبکه ملی نابینایان بررسی این نیازها گروه هدف خود در سطح کشور است تا با مشاهده خلع های آموزشی و ... آن را با سازمان در میان گذاشته تا برای رفع آن کمبودها اقدامات لازم از سوی بهزیستی صورت گیرد.»
......سلامت و بهداشت
* آغاز آموزش حضوری در مناطق شهری
فرایند بازگشایی و آموزش حضوری دانشآموزان دوره متوسطه دوم از نیمه آبان ماه آغاز شد و طبق اعلام سخنگوی وزارت آموزشوپرورش در بازگشایی مدارس از امروز، اول آذرماه نیز دانشآموزان دوره ابتدایی و متوسطه اول بر حسب شرایط و الگوی مدارس، فعالیت آموزشی حضوری خود را پس از ماهها دوری از مدرسه از سر می گیرند.
به نقل از ایسنا، علیرضا کمرئی افزود: حدود ۲ میلیون و ۷۴۰ هزار دانش آموز دوره متوسطه اول و ۶ میلیون دانش آموز دوره ابتدایی در مناطق شهری داریم که تا به امروز فعالیتهای خود را به صورت مجازی انجام میدادند و از این پس وارد فعالیتهای آموزشی حضوری خواهند شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد که باتوجه به توسعه آموزشهای حضوری به کل کشور و همه دانشآموزان در دورههای تحصیلی، رعایت مقررات بهداشتی با شدت بیشتری ادامه پیدا میکند و تلاش میشود تا نگرانیها به حداقل ممکن برسند.
الزام رعایت بهداشت فردی و پروتکلها
کمرئی افزود: این امر منوط به آن است که اصول اصلی و اساسی که مربوط به رعایت بهداشت فردی دانش آموزان است از طرف مدرسه کنترل و از سوی خانوادهها مراقبت و گوشزد شود و دانشآموزان نیز خودشان را مقید بدانند که بهداشت فردی رعایت کنند.
وی با تاکید بر ضرورت رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در کلاسهای درس و گروهبندی دانشآموزان برای حضور در مدرسه بر حسب جمعیت کلاس و مدرسه عنوان کرد: برنامهریزی حضور دانشآموزان برعهده خود مدارس و مناطق است؛ بنابراین ممکن است دانشآموزی در یک مدرسه پرجمعیت تنها یک روز به مدرسه برود و در یک مدرسه کم جمعیت، هر روز در مدرسه حضور داشته باشد. بنابراین نحوه حضور در مدرسه از سوی مدارس به دانش آموزان و خانوادههایشان اطلاع داده شده است.
وی روز گذشته درباره اختیاری یا اجباری بودن حضور در کلاسهای درس نیز گفته بود که با توجه به تعیین تکلیف از سوی ستاد ملی کرونا، فعالیتهای آموزشی شروع شده و مدارس مکلفاند فعالیت حضوری ارائه دهند و بنای آموزش حضوری را بگذارند و اگر در همه روزها امکان حضور نیست زمانی را هم به آموزش مجازی اختصاص دهند. همه دانش آموزان بر اساس مقررات مدرسه و در روزهای تعیین شده به مدرسه می روند و تکلیف است که مدارس بازگشایی را انجام دهند. بنابراین با برگشت به شرایط آموزش حضوری، هم مدارس تکلیف روشنی دارند و هم دانشآموزان باید بر اساس آییننامههای آموزشی مقررات مدرسه را رعایت کنند.
کمیته اضطرار تهران طبق دستورالعمل اقدام نمیکند: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به شرایط آلودگی هوا در کشور و بویژه تهران، با استناد به قانون هوای پاک گفت: اگر غلظت آلایندههای هوا از یک حدی بیشتر شود باید تعطیلیهایی انجام شود و کاهش ساعات کار ادارات را داشته باشیم و گلایه ما از کمیته کاهش آلودگی هوا و کمیته اضطرار شهر تهران این است که طبق دستورالعمل اقدام نمیکنند.
به نقل از ایسنا، دکتر عباس شاهسونی گفت: در تهران به طور میانگین در سال ۱۳۹۹ تعداد ۳۷۵۱ مرگ منتسب به مواجهه با ذرات معلق رخ داده است و همه اهالی شهر تهران هم تحت تاثیر آلودگی هوا بودهاند.
وی افزود: مطالعات متعددی در دنیا انجام شده است که ارتباط بین مواجهه با آلودگی هوا و ابتلا به کرونا و مرگ ناشی از کرونا را اثبات کردهاند. در مطالعهای که ما در تهران، تبریز و مشهد انجام دادهایم هم این ارتباط وجود داشت بخصوص با افزایش غلظت NO۲ و ذرات PM۲.۵. در واقع مواجهه این دو ارتباط معناداری با افزایش تعداد موارد ابتلا و مرگ ناشی از کرونا داشت.
معضل آلودگی هوا هر سال تکرار میشود. پیشنهاد مشخص ما اجرای قانون پاک و قوانین مرتبط با آن است. تا زمانی که قانون هوای پاک اجرا نشود عملا هیچ اتفاق مثبتی رخ نمیدهد. قانون هوای پاک برای این ابلاغ شد که به ما برای کاهش غلظت آلایندههای هوا کمک کند
وی با بیان اینکه هدف قانون هوای پاک کاهش غلظت آلایندههای هوا بود، ادامه داد: با اجرای این قانون قرار بود تعداد مرگ و بیماریهای منتسب به آلودگی هوا کاهش یابد اما از سال ۱۳۹۶ تا امسال واقعا اتفاق مثبت و تغییر مشخصی در کاهش غلظت آلایندههای هوا رخ نداده است. حتی در بعضی سالها افزایش غلظت آلایندهها هم رخ داد. در واقع عملا این قانون اثرگذاری چندانی نداشته است. قانون هوای پاک باید به درستی اجرا شود.
وی اظهار کرد: به مردم توصیه میکنیم کمتر خود را در مواجهه هوای آلوده قرار دهند و روزهایی که آلودگی هوا بیشتر است اگر کار ضروری ندارند، از منزل خارج نشوند. گروههای حساس و بیماران زمینهای قلبی_عروقی، مبتلایان به دیابت، افراد چاق، سالمندان، کودکان و زنان باردار تا حد امکان از منزل خارج نشوند. ورزشکاران در روزهایی که شرایط اضطراری اعلام میشود فعالیت ورزشی را در فضای بسته انجام دهند زیرا هرچه فعالیت بیشتر شود میزان تنفس بیشتر میشود و مواجهه با هوای آلوده نیز افزایش مییابد.
.......آهنگ و درنگ
*رونمایی از کتاب سمفونیها و کنسرتوهای شستاکویچ در تالار رودکی
کتاب «سمفونیها و کنسرتوهای دمیتری شستاکویچ» به نویسندگی دیوید هرویتز و امیرحسین رمضانی در تالار رودکی تهران رونمایی شد. مراسم رونمایی از کتاب «سمفونیها و کنسرتوهای دمیتری شستاکویچ» نوشته دیوید هرویتز و امیرحسین رمضانی ساعت ۱۷ روز جمعه بیست و هشتم آبان ماه در تالار رودکی تهران برگزار شد.
نادر مشایخی (آهنگساز و رهبر ارکستر)، محمدرضا تفضلی (آهنگساز، عضو هیات علمی دانشگاه هنر تهران)، آرمان نوروزی (آهنگساز و مدرس دانشگاه) و امیرحسین رمضانی (مؤلف کتاب) از جمله هنرمندانی بودند که طی برگزاری مراسم درباره این اثر پژوهشی سخنرانی کردند. سروش صادقی نوازنده پیانو و یاسمن کوزهگر نوازنده ویولنسل نیز در این برنامه آثاری از دمیتری شستاکویچ را اجرا کردند.
در توضیحات تکمیلی این اثر تألیفی آمده است:
این کتاب نوشته مشترک دیوید هرویتز (موزیکولوگ، منتقد موسیقی و استاد کالج موسیقی بروکلین آمریکا) و امیرحسین رمضانی (آهنگساز، پژوهشگر و مدرس دانشگاه و هنرستان موسیقی) است که اخیراً از انتشارات «نای و نی» منتشر شده است. نسخه انگلیسی این کتاب هم بهزودی از سوی انتشارات «آمادئوس» در آمریکا و کانادا منتشر خواهد شد.
کتاب حاضر مجموعهای از تمامی سمفونیها و کنسرتوهای شستاکویچ است که کاملاً هماهنگ با نسخه شنیداری هر اثر به توصیف، بررسی و تحلیل آنها میپردازد. در این راه با هدف درک بهتر مطالب، از بیش از ۱۲۰۰ نمونه خلاصه شده از پارتیتور آثار بهره میبرد.
این کتاب که در چهار بخشِ «زبان موسیقایی شستاکویچ»،«آثار دوره آغازین (۱۹۲۴ تا ۱۹۳۳)»، «آثار دوره میانی (۱۹۳۵ تا ۱۹۵۳)» و «آثار دوره متأخر شستاکویچ (۱۹۷۱ تا ۱۹۷۵)» در ۶۵۲ صفحه تدوین شده، در تلاش است تا با زبان موسیقایی و گفتمان موسیقایی معانی آثار شستاکویچ را کشف نماید.
دمیتری شستاکویچ (۱۹۰۶-۱۹۷۵) را بدون شک باید یکی از برجستهترین آهنگسازان روسیه و البته قرن بیستم دانست. آهنگسازی که وامدار میراث موسیقایی گذشتگانِ تاریخسازی چون باخ و مالر بود. کسی که هدفش زنده نگهداشتن سُنتها و صد البته در جای خود رهاکردن آنها قلمداد میشود.
آهنگسازی که تمبر و بیان موسیقایی منحصر به فردش، نیش و کنایههای موسیقیهایش، مارشها و پارودیهایش و شاید از همه مهمتر موتیف مشهور برگفته از نامش DSCH (ر، میبمل، دو، سی) برای مخاطبان جدی موسیقی کلاسیک یادآور دوران اختناق و سختیهای قرن بیستم است. کسی که در زندگی شخصی و زندگی موسیقایی دوران پُرفرازونشیبی را تجربه کرد و ماحصل این تلاشها خلق پانزده سمفونی، پانزده کوارتت زهی، شش کنسرتو، چندین اپرا، موسیقیهای فیلم و دهها اثر پیانویی، آوازی، ارکستری و غیره است که بسیاری از آنها همچنان بخش قابل توجهی از رپرتوار اجرایی برترین نوازندگان و رهبران ارکستر را در سراسر دنیا به خود اختصاص میدهند.
باید عنوان کرد که تمامی این آثار را آهنگسازی خلق کرده است که از گزند نظام استالینی شوروی سابق بینصیب نماند. آهنگسازی که گرچه کلامش به دلیل عواقب حتمی از اعتراض تهی بود اما، با نگارش موسیقیهای کنایهآمیز، بنا بر تأیید همگان، مخالفت خود را در لابهلای نغمات موسیقیهایش پنهان میکرد و این یعنی: اعتراض به ناملایمات روزگار از جنس موسیقی.
.........ورزشی
*زهرا نعمتی به عنوان رئیس کمیسیون ورزشکاران کمیته پارالمپیک انتخاب شد
اولین نشست کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی پارالمپیک باحضور اکثریت اعضا و در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد.
در این نشست زهرا نعمتی، سمیرا ارم، جواد حردانی، داود علی پوریان، صادق بیگدلی، احمد رضا شاه حسینی و صادق کلهر حضور داشتند و سجاد محمدیان و غلامرضا رحیمی غایب بودند.
در این نشست با انتخاب اعضای حاضر، زهرا نعمتی به عنوان رئیس کمیسیون ورزشکاران و صادق بیگدلی به عنوان نایب رئیس این کمیسیون معرفی شدند.
همچنین مقرر شد در نشست آتی دبیر این کمیسیون نیز معرفی شود.
* نابغه ایرانی همه را حیرت زده کرد
نابغه ایرانی شطرنج جهان با عملکردی خیره کننده در جام ملتهای اروپا از مرز ریتینگ ۲۸۰۰عبور کرد و تاریخ ساز شد.
علیرضا فیروز جا شطرنج باز ایرانی تیم فرانسه از مرز لایو ریتینگ ۲۸۰۰عبور کرد و نفر دوم این رشته بعد از کارلسن شد. او که بر روی میز یک تیم ملی فرانسه بازی می کرد، با 7 پیروزی و 2 تساوی از مرز ریتینگ ۲۸۰۰عبور کرد تا یک قدم دیگر به رؤیای خود نزدیک شود. پیروزی او در بازی آخر برابر شهریار ممدیاروف آذربایجانی نه تنها فیروزجا را از مرز ۲۸۰۰عبور دادبلکه باعث شد تا رتبه فرانسه در عین ناباوری بین مقام اول و دومی مسجل شود و آنها منتظر دیگر نتایج رقابتها باقی بمانند. فیروزجا که به خاطر بیماری کرونا و عدم برگزاری رقابتهای حضوری فرصت یک و نیم ساله را برای رسیدن به درجه ۲۸۰۰از دست داده بود، با درخشش بی نظیرش در رقابت های انتخابی قهرمانی جهان و جام ملتهای اروپا موفق شد حدودا شش ماه زودتر از سن کارلسن به درجه ۲۸۰۰برسد و رکورد تاریخی کارلسن را مال خود کند و جوانترین شطرنج باز عبور کرده از مرز ۲۸۰۰در تاریخ شطرنج جهان لقب بگیرد.او حالا بالاتر از همه تاریخ شطرنج جهان است،فیروز جا حالا بالاتر از کاسپاروف افسانه ای، فیشر و کارپف و همه بهترین های جهان با این رکورد قرار گرفته است. به گفته خیلی از کارشناسان او تنها شطرنج بازی است که می تواند تاج و تخت قهرمانی جهان را از کارلسن نروژی بگیرد و قهرمان جهان شود.
*اطلاعیه
آگهی فراخوان ریاست هیأت ورزش های نابینایان و کم بینایان استان کردستان
در اجرای دستورالعمل ثبت نام داوطلبان پست ریاست و هیأت رئیسه، مفاد آیین نامه نحوه فعالیت هیأت های ورزشی استان ها، اداره کل ورزش و جوانان کردستان از متقاضیان تصدی ریاست هیأت ورزش های نابینایان و کم بینایان استان ثبت نام می نماید. متقاضیان می توانند با در دست داشتن مدارک لازم از تاریخ 1/9/1400 لغایت 8/9/1400به مدت هفت روز کاری از ساعت 8 تا 13 به اداره کل ورزش و جوانان کردستان کارشناس امور مجامع انتخابات مراجعه نمایند.
.......حوادث
* زن شیرازی شوهرش را کشت، جسد مومیایی را زیر تخت گذاشت و باز شوهر کرد
رئیس پلیس آگاهی استان فارس گفت: جسد مومیایی یک مرد زیر تختخواب همسرش در شیراز کشف و مشخص شد این مومیایی یه مدت یک سال در این مکان مانده بود.
سرهنگ کاووس حبیبی در این باره اعلام کرد: در مردادماه سال ۹۹ خانمی جوان به پلیس آگاهی استان فارس مراجعه کرد و بیان داشت که برادر ۴۵ سالهاش چند روز قبل از منزل خارج شده و تاکنون مراجعه نکرده است که بررسی موضوع برای یافتن فرد مفقود در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وی اضافه کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی استان فارس تحقیقات گسترده خود را در این زمینه آغاز کردند و با بدست آوردن سرنخهایی و با بررسیهای تکنیکی و اطلاعاتی به همسر۴۳ ساله فرد مفقود شده شک بردند و وی را احضار کردند.
رئیس پلیس آگاهی استان فارس بیان کرد: همسر فرد مفقود شده در بازجویی اولیه، خود را بی اطلاع از موضوع میدانست که در برابر مستندات پلیس لب به اعتراف گشود و گفت که همسرم اعتیاد به مواد مخدر داشت و من با این قضیه مشکل داشتم و سال گذشته وی را به قتل رساندم.
حبیبی بیان کرد: متهم در تحقیقات تخصصی اقرار کرد که همسرش اعتیاد به شیشه داشت و شب حادثه به دلیل مصرف مواد مخدر حال وی خراب شد و چون از دست او بسیار عصبانی بود با مقدار زیادی قرص وی را مسموم کرد و صبح که بیدار شد متوجه شد مرد فوت کرده است.
این مقام انتظامی ادامه داد: متهم در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پس از فوت همسرت چه اقدامی انجام دادی و چرا با پلیس و اورژانس تماس نگرفتی، گفت: چون خیلی ترسیده بودم با فراهم کردن نمک وی را مومیایی و با شن و ماسه آن را در زیر تختخواب اتاق خوابمان دفن کردم و پس از ازدواج مجدد با فردی دیگر در این مدت،تختخواب را همانجا گذاشتیم.
رئیس پلیس آگاهی استان با بیان اینکه با هماهنگی مقام قضائی جسد فرد متوفی در منزل خودش در زیر تختخواب کشف و تحویل پزشک قانونی شد، عنوان کرد: در بررسی تخصصیی انگیزه متهم اختلافات مالی و خانوادگی بوده است و پس از سیر مراحل قانونی وی روانه زندان شد.
لینک مطلب: | http://iransepid.ir/News/34782.html |