printlogo


کد خبر: 34712تاریخ: 1400/8/19 09:31
روزنامه چهارشنبه 19 آبان 1400
روزنامه چهارشنبه 19 آبان 1400
عناوین امروز:وزیر کار خبر داد: اختصاص اعتبارات مورد نیاز برای اجرای قانون معلولان در بودجه ۱۴۰۱-60 درصد دانش‌آموزان مدارس خاص استثنایی نیازهای ویژه ذهنی دارند-سنین بالای ۶۰ سال ۲۸ روز پس از تزریق دز دوم واکسن کرونا، برای تزریق دُز اضافه اقدام کنند-آذرمی رئیس هیئت نابینایان فارس شد-شرط ۵۰۰ میلیون تومانی برای نجات ۲ زندگی.

روزنامه «ایران سپید»

چهارشنبه  19 آبان 1400

4 ربیع الثانی 1443

10 نوامبر  2021

سال بیست و چهارم شماره 6841

صاحب امتیاز:

خبرگزاری جمهوری اسلامی       مدیر مسئول: سهیل معینی

سامانه پیامکی: 3000465040

نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388

تلفن: 84711371

شماره انتشارات: 5-88548892

وبسایت: www.iransepid.ir

پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir

........عناوین این شماره......

*وزیر کار خبر داد: اختصاص اعتبارات مورد نیاز برای اجرای قانون معلولان در بودجه ۱۴۰۱

*60 درصد دانش‌آموزان مدارس خاص استثنایی نیازهای ویژه ذهنی دارند

*سنین بالای ۶۰ سال ۲۸ روز پس از تزریق دز دوم واکسن کرونا، برای تزریق دُز اضافه اقدام کنند

*آذرمی رئیس هیئت نابینایان فارس شد

*شرط ۵۰۰ میلیون تومانی برای نجات ۲ زندگی

 

......اخبار ویژه

وزیر کار خبر داد:

*اختصاص اعتبارات مورد نیاز برای اجرای قانون معلولان در بودجه ۱۴۰۱

حجت‌الله عبدالملکی با اشاره به جزئیات نشست مشترک با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس گفت:‌ در لایحه بودجه ۱۴۰۱ برای اجرای قانون معلولین اعتبارات لازم در نظر گرفته می‌شود.

«حجت‌الله عبدالملکی» وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی پس از پایان نشست مشترک با کمیسیون اجتماعی مجلس طی سخنانی با اشاره به جزئیات این نشست اظهار داشت: نمایندگان دغدغه‌های مهمی در حوزه اشتغال، مسائل اداری در حوزه تعاون و رفاه اجتماعی و مسئله بیمه کارگران فصلی و ساختمانی داشتند.

وی افزود: ما گفتیم که در این دو ماه اقداماتی صورت گرفته و طبیعتاً کار به تازگی شروع شده و انتظار داریم که بخش زیادی از انتظارات نمایندگان مجلس به ویژه مسائلی که در ارتباط با حقوق معلولین است در لایحه بودجه سال 1401 در نظر گرفته شود.

وزیر کار با اشاره به اینکه ما برای اجرای قانون مترقی مرتبط با معلولین نیازمند اعتباراتی هستیم که در لایحه سال آینده دیده خواهد شد، خاطرنشان کرد: بعضی از موارد که در حوزه اشتغال از سوی نمایندگان مطرح شد ناظر به زیست‌بوم اشتغال جمهوری اسلامی بود که در جلسه اخیر شورای عالی اشتغال مطرح شد. با توجه به اینکه به فاصله کمتر از یک ماه دومین جلسه شورای عالی کار به دستور رئیس‌جمهور برگزار می‌شود،‌ مسائلی که در این جلسه از سوی نمایندگان مجلس عنوان شد، طبعاً در نشست آتی شورای عالی کار مطرح خواهد شد.

 

…….گزارش ویزه

*60 درصد دانش‌آموزان مدارس خاص استثنایی نیازهای ویژه ذهنی دارند

معاون برنامه‌ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: ۶۰ درصد دانش‌آموزان تحت پوشش در مدارس خاص استثنایی، دانش‌آموزان با نیاز ویژه ذهنی هستند که در هزار و ۷۰۰ مدرسه خاص استثنایی تحصیل می کنند.

مجید هداوند در حاشیه بازدید مدیر منطقه ای یونیسف از مدرسه عادی مناسب‌سازی شده برای دانش‌آموزان استثنایی در تهران افزود: این سازمان نزدیک به ۱۵۰ هزار دانش‌آموز با نیاز ویژه را تحت پوشش قرار داده است و از این تعداد ۸۰ هزار دانش‌آموز در مدارس خاص استثنایی و ۷۰ هزار دانش‌آموز نیز به صورت تلفیقی فراگیر در ۲۱ هزار «مدارس پذیرا» تحصیل می‌کنند.

وی با بیان اینکه سازمان آموزش و پرورش استثنایی با مصوبه مجلس شورای  اسلامی‌ ایجاد شده است، گفت: هفت گروه از دانش‌آموزان با نیازهای ویژه تحت پوشش این سازمان است که به تازگی سه گروه به گروه های تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی اضافه شد و دانش آموزان با اختلال طیف اتیسم، آسیب گفتار و  زبان و بیش فعال و نقص توجه نیز به صورت گروه مستقل تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

هداوند با بیان اینکه آیین نامه آموزش و پرورش تلفیقی فراگیر در شورای عالی وزارت آموزش و پرورش به تصویب رسیده است، تصریح کرد: آموزش و پرورش تلفیقی فراگیر سابقه ۲۰ ساله دارد و در این مدت پوشش تحصیلی دانش آموزان تلفیقی فراگیر ۸۰ برابر رشد کمی داشته است.

مناسب‌سازی ۲۶۰ مدرسه عادی برای دانش‌آموزان استثنایی

هداوند با اشاره به بسته تحولی مدرسه انطباقی گفت: در این بسته مناسب‌سازی مدارس عادی برای  تحصیل دانش آموزان استثنایی در مدارس عادی هدف گذاری شده است که این مناسب سازی‌ها در بعد فضا، تجهیزات، آموزش معلمان، آموزش والدین و آموزش دانش آموزان است.

‏وی با بیان اینکه سال گذشته در هر استان یک مدرسه عادی مناسب سازی شد تا این مدارس به صورت الگو برای سایر مدارس باشند، افزود: هم چنین در سال جاری مناسب سازی ۲۶۰ مدرسه در ۵ شاخص مانند رمپ، هندریل، سرویس بهداشتی و آبخوری و سکو هدف گذاری شده و امید است این اقدام موجب توسعه آموزش و پرورش تلفیقی شود.

هداوند اظهار داشت: در سال گذشته آموزش زبان اشاره، آموزش خط بریل و آموزش مهارت های چندگانه به معلمانی که با گروه های مختلف دانش آموزان استثنایی در ارتباط بودند، صورت گرفت که طی این آموزش ها هشت هزار معلم آموزش دیدند و این آموزش‌ها به نهادهای عمومی مانند پلیس و آتش‌نشانی نیز داده شد.

وی تصریح کرد: برای دانش‌آموزان استثنایی که در مدارس عادی تحصیل می‌کنند یک معلم تسهیل‌گر با عنوان معلم رابط در طول هفته به مدت چهار تا هشت ساعت در نظر گرفته شده است، همچنین سامانه «ندای همراه» با هدف مشاوره به معلمان، والدین و دانش‌آموزان و اپلیکشن جامع اطلاع رسانی در راستای تغییر نگرش راه‌اندازی شده است.

معاون سازمان آموزش و پرورش استثنایی به مناسب سازی کتب درسی برای دانش‌آموزان استثنایی اشاره کرد و گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی برای دانش آموزان با کم توانی ذهنی کتب خاص تالیف کرده است و برای سایر دانش آموزان با بهره هوشی عادی کتاب‌های عادی را  مناسب سازی کرده است.

ارایه خدمات درمانی به ۴۹ هزار دانش‌آموز با مشکل یادگیری

وی با بیان اینکه آموزش‌های مجازی در دوران کرونا روند سخت تری را برای کودکان استثنایی ایجاد کرد، اضافه کرد: در این مدت سعی شد از طریق شبکه شاد و تولید محتوا مناسب برای این دانش‌آموزان روند آموزش آنان ادامه پیدا کند و سال گذشته هشت هزار محتوای آموزشی استاندارد در شبکه شاد بارگذاری شد.

هداوند به اقدامات در حوزه آموزش خانواده‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: در سال جاری برای آموزش خانواده ها بسته ای تحولی تدوین شد تا آموزش والدین هفت گروه از دانش‌آموزان استثنایی در دستور کار قرار گیرد، سال گذشته دستورالعمل اولیا همیار معلم تدوین شد تا یکی از اعضای خانواده برای کمک به دانش آموز آموزش های لازم را ببیند.

وی با اشاره به  اقدامات سازمان برای دانش‌آموزان با مشکلات یادگیری تاکید کرد: ۹۰۰ مرکز مشکلات ویژه یادگیری در کشور فعالیت دارند و سال گذشته به ۴۹ هزار دانش آموز با مشکلات ویژه یادگیری خدمات درمانی ارائه شده است.

هداوند در زمینه آموزش های شغلی به دانش آموزان با نیازهای ویژه نیز تصریح کرد: دو مقطع پیش حرفه ای و متوسطه حرفه با ۳۶ رشته برای دانش آموزان با کم توانی ذهنی ایجاد شده است و سایر دانش آموزان با بهره هوشی عادی می توانند در مدارس فنی حرفه ای عادی آموزش های لازم را ببینند.

معاون سازمان آموزش و پرورش استثنایی به آموزش های منزل محور نیز اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه های سازمان آموزش به دانش آموزان جسمی حرکتی شدید در منزل است که امکان حضور در مدرسه را ندارند.

مدیر منطقه ای یونیسف نیز در این دیدار با تقدیر از اقدامات سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: این سازمان توانسته در زمینه پیشرفت کودکان با نیازهای ویژه اقدامات ارزنده ای داشته باشد.

 

......سلامت و بهداشت

* سنین بالای ۶۰ سال ۲۸ روز پس از تزریق دز دوم واکسن کرونا، برای تزریق دُز اضافه اقدام کنند

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا تاکید کرد: بر اساس پروتکل علمی، افراد بالای ۶۰ سال می‌توانند بعد از ۲۸ روز از تزریق دز دوم واکسن کرونا، دز اضافه را تزریق کنند.

به نقل از ایسنا، دکتر حمیدرضا جماعتی گفت: در افراد بالای ۶۰ سال به دلیل سیستم ایمنی ضعیفی که دارند، توصیه سازمان جهانی بهداشت این است که حتما برای آنها دز اضافه تزریق شود. یعنی علاوه بر تزریق دو دز واکسن، یک دز اضافه هم برایشان تزریق شود. به خصوص افرادی که نقص سیستم ایمنی دارند یا بیماری‌هایی دارند که سیستم ایمنی‌شان ضعیف می‌شود یا داروهایی را مصرف می‌کنند که باعث نقص و اختلال در سیستم ایمنی‌شان می‌شود، توصیه بر این است که دز اضافه را تزریق کنند.

وی ادامه داد: درباره دز بوستر، بر این اساس است که اگر انتی‌بادی‌های ضدکرونا در بدن فرد پایین آید، به دلیل اینکه سیستم ایمنی از حالت کامل بودن خودش خارج می‌شود، توصیه به استفاده از دز یادآور یا دز بوستر است که بر اساس مطالعاتی که انجام شده، معمولا به طور متوسط شش ماه زمان برای تزریق دز بوستر بعد از تزریق دز دوم در نظر می‌گیریم. به طوری که بعد از شش ماه به دلیل اینکه انتی‌بادی‌ها کاهش می‌یابد، توصیه می‌شود که دز بوستر را برای افرادی که در ریسک ابتلا به بیماری کووید هستند، تزریق کنیم.

وی در این باره افزود: به عنوان مثال در کشور ما آغاز آن با کادر درمان اعم از پزشکان، پرستاران و کسانی است که در تماس مستقیم با بیماری کرونا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و مراکز بهداشت هستند، بوده است. بعد از این اگر افراد دیگری واکسیناسیون‌شان کامل شد و دو دز را تزریق کردند، اگر از نظر زمانی افرادی را داشتیم، تصمیم‌گیری برای تزریق دز بوستر در آنها هم انجام می‌شود. البته هنوز درباره خود واکسن اصلی که مردم باید تزریق کنند، به هدف‌مان نرسیدیم و امیدواریم به پوشش ۷۵ تا ۸۰ درصدی دو دز واکسن افراد جامعه که ایمنی جمعی را به وجود می‌آورد، برسیم و بعد از آن بتوانیم دز یادآوری و در افرادی که سن بالای ۶۰ سال و نقص سیستم ایمنی دارند، دز اضافه را تزریق کنیم.

جماعتی درباره نوع واکسنی که در دز اضافه یا بوستر باید تزریق شود، گفت: نوع پلتفرم واکسن در دز بوستر یا اضافه به نوع واکسن تزریقی در نوبت اول و دوم وابسته است. به هر حال به این صورت است که درباره واکسیناسیون معمولا واکسنی را که در دسترس است، بهترین واکسن می‌دانیم. سازمان جهانی بهداشت هم همین توصیه را داشته است. بنابراین همان واکسن‌هایی که موجود است را می‌توانیم به عنوان دز اضافه یا بوستر استفاده کنیم. اما موارد بر اساس نوع واکسنی که ابتدا زدند متفاوت است که وزارت بهداشت جدولی برای آن تهیه کرده است. معمولا بر اساس آنچه که مطالعات انجام شده و سازمان جهانی بهداشت توصیه می‌کند، می‌توان همان واکسنی را که تزریق کرده‌اند، در دز اضافه یا بوستر هم از آن استفاده کرد. مگر موارد خاصی که باعث ایجاد عوارض یا مشکلاتی شده باشد که بخواهیم از پلتفرم دیگری استفاده کنیم. مدیر کل دفتر طب ایرانی و سنتی وزارت بهداشت:

ایران رتبه چهارم جهانی طب مکمل دارد: مدیر کل دفتر طب ایرانی و سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کسب رتبه چهارم ایران در دنیا در زمینه طب مکمل و جایگزین خبر داد.

به نقل از ایرنا، نفیسه حسینی یکتا افزود: کشور در آینده ای نزدیک در زمینه طب سنتی مرجعیت علمی را نیز کسب می‌کند.

حسینی یکتا ادامه داد: طب ایرانی و داروهای سنتی پس از ورود ۱۴ سال در حوزه آموزش کشور دستاوردهای خوبی داشته است.

وی تاکید کرد: طب ایرانی و سنتی  در سال ۸۶ نیز اجازه ورود به دانشکده‌های پزشکی را پیدا کرد.

به گفته وی ، طب ایرانی به دلیل قدمت تاریخی از پشتوانه بین المللی برخوردار است و سازمان بهداشت جهانی کشورها را مکلف به توجه به طب سنتی و استفاده از محصولات این حوزه کرده است.

 

........ورزشی

* آذرمی رئیس هیئت نابینایان فارس شد

با برگزاری مجمع انتخاباتی، حمید آذرمی به عنوان رئیس هیئت نابینایان و کم بینایان استان فارس انتخاب شد. مجمع انتخاباتی هیئت نابینایان استان فارس به ریاست محمدرضا مظلومی رئیس فدراسیون نابینایان و با حضور دکتر حاجی زاده مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس، سالاری معاون توسعه ورزش قهرمانی استان و اعضای مجمع برگزار شد که در نهایت حمید آذرمی با کسب ۱۴ رأی  و برای ۴ سال به عنوان رئیس هیئت نابینایان استان فارس انتخاب و‌ معرفی شد. آذرمی پیش از این، 7 سال ریاست بهزیستی شهرستان بم، 4 سال رئیس بهزیستی شهرستان جهرم و 6 سال رئیس بهزیستی شهرستان شیراز را عهده دار بود.

* ابلاغ دستورالعمل فرهنگی مسابقات ورزشی و کاپ و مدال اخلاق پهلوانی

دستور العمل فرهنگی مسابقات ورزشی و دستور العمل کاپ و مدال اخلاق پهلوانی از سوی کمیته ملی پارالمپیک به فدراسیون های همکار با کمیته ملی پارالمپیک ابلاغ شد.

این دستور العمل ها برای اولین بار در کشور  با همکاری کارشناسان حوزه فرهنگ تهیه شده و راهنمایی جامع جهت برگزاری مسابقات در اختیار فدراسیون های ورزشی قرار می دهد. همچنین دستور العمل کاپ و مدال اخلاق پهلوانی نیز برای ورزشکاران، مربیان، سرپرستان و داوران تدوین شده است.

گفتنی است نسخه ای از این دستورالعمل  جهت استحضار، برای وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک ارسال شده است.

* بارسا را قهرمان می‌کنم

مراسم معارفه ژاوی در نوکمپ و با حضور هواداران برگزار شد. او سپس در نشست خبری درخواست کرد که با پپ گواردیولا مقایسه اش نکنند و وعده های بزرگی نیز به هواداران داد. ژاوی در خصوص واکنش مسی گفت: «لئو برایم پیغام فرستاد و تبریک گفت. او آرزوی موفقیت کرد؛ همینطور رونالدینیو و خیلی از هم تیمی های قدیمی ام تبریک گفتند. چرا زودتر به بارسلونا برنگشتید؟« یک بار ژانویه و یک بار تابستان به بارسلونا برگشتم. بار اول حس کردم نمی توانم به بارسا کمک کنم و سپس بحث انتخابات بود و ابهامات زیادی وجود داشت. در نهایت خوان لاپورتا تماس گرفت. همیشه گفته ام که او بهترین رئیس تاریخ بارسلوناست.

او برای بارسا خودش را فدا می کند و حس کردم الان زمان درستی برای بازگشت است. خریدهای زمستانی:« باید با باشگاه در این مورد حرف بزنم و شرایط را ارزیابی کنیم. سپس تصمیم گیری خواهیم کرد. هنوز زود است ولی هدف این است که تیم تقویت شود. انتقالات زمستانی هم یک فرصت است. از نظر من باید بازیکنان ارزش کار در بارسلونا را بدانند و باید از این حیث روی آنها کار کرد. چالش سخت هدایت بارسا:« باید قوانینی تعیین کرده و به آنها عمل کرد. واضح است که هدایت بارسا دشوار است ولی در رختکن باید قانون حاکم باشد و هر زمان چنین بوده، موفق شده ایم. صحبت از انضباط نیست بلکه دستورالعمل ها باید اجرا شوند.

ایده‌های روشنی دارم و مهمتر از هر چیز پایبند بودن به فلسفه بارسلوناست. فلسفه ای که با یوهان کرویف شروع شد و با فن خال، رایکارد، گواردیولا، انریکه و.....ادامه پیدا کرد. مصدومان فراوان بارسلونا:« بله، واضح است که از این بابت باید نگران باشیم. با رئیس در مورد خیلی مسائل از جمله همین قضیه حرف زدیم. باید چنین مشکلی را حل کرد. نیاز داریم بازیکنان خوبی که مصدوم هستند را بازیابی کنیم. مقایسه با گواردیولا:« اینکه مرا با پپ گواردیولا مقایسه می کنید برایم جای افتخار است. برای همه جام هایی که برای بارسا کسب کرد و تمام چیزهایی که به فوتبال و بارسلونا داد.

برای من او بهترین مربی دنیاست و هر مقایسه ای الان با او برایم خوب نخواهد بود. گفتم  که چنین مقایسه ای جای افتخار است ولی من در شروع کارم در بارسا هستم و باید دید چه نتایجی کسب خواهیم کرد. توقع از بارسا:« ایده های روشنی دارم. باید در بالاترین سطح تمرین کرد و بیشتر و بیشتر خواست. در بارسا نباید قانع باشیم. باید تیم را متقاعد کنم که قادر به کسب موفقیت هستیم. البته که مرا با نتایج ارزیابی خواهند کرد ولی هدف این است که با ارائه بازی های زیبا نتایج خوبی هم بگیریم. ژاوی در نشست خبری گفت:« از استقبال هواداران بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم. شور و اشتیاقم مضاعف شده و بی تاب شروع کار با بازیکنان هستم. می دانم که بارسا در شرایطی دشوار قرار دارد و از لحاظ ورزشی و اقتصادی روزهای خوبی را سپری نمی کنیم ولی انگیزه و اشتیاق بالایی برای تغییر اوضاع دارم. از بازیکنان انتظار زیادی دارم چرا که اینجا بارسلوناست، بهترین باشگاه دنیا. باید سخت تلاش کنیم و البته به حمایت هواداران نیز نیاز داریم.

 

........حوادث

*شرط ۵۰۰ میلیون تومانی برای نجات ۲ زندگی

پسرجوانی که پدرش ۲۰ سال قبل از سوی دو مرد به قتل رسیده در حالی به گذشت از قصاص آنها راضی شد که ۵۰۰ میلیون تومان دیه به وی بپردازند.

۱۲ دی سال ۸۰ به‌دنبال تماس تلفنی مردی جوان مبنی بر قتل مردی میانسال به‌ نام هوشنگ، مأموران پلیس به محل حادثه رفتند. نخستین بررسیها نشان میداد هوشنگ بر اثر خفگی به قتل رسیده و دو مرد جوان که در محل حضور داشتند ضمن اعتراف به قتل دستگیر شدند.

یکی از آنها در تحقیقات گفت: هوشنگ در نزدیکی خانه ما زندگی میکرد؛ چند سال قبل همسرش فوت کرده و یک پسر داشت. مدتی قبل او به خواهرم پیشنهاد ازدواج داده بود اما خواهرم مخالفت کرده و جواب رد داده بود. با این حال هوشنگ دست بردار نبود و خواهرم میگفت به خاطر اصرار و پیگیریهای بیش از حد وی ناراحت است و از من خواست با او حرف بزنم تا منصرف شود. به همین خاطر من به همراه شوهرخواهر دیگرم به خانه هوشنگ رفتیم اما صحبتهای ما به بحث تبدیل شد و هوشنگ شروع به داد و فریاد کرد. برای اینکه صدای داد و فریاد او را همسایه ‌ها نشنوند، من و بهمن دستمان را روی دهان او گذاشتیم. اصلاً فکر نمیکردیم که این کار منجر به یک جنایت میشود و هوشنگ به قتل میرسد. دستمان را که از روی دهانش برداشتیم، متوجه شدیم که نفس نمیکشد، با اورژانس تماس گرفتیم اما مرد میانسال جانش را از دست داده بود.

با اعتراف دو متهم جوان، آنها به بازسازی صحنه قتل پرداختند. با تکمیل تحقیقات، پرونده برای صدور حکم به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد و متهمان پای میز محاکمه به دفاع از خود پرداختند. قضات دادگاه باتوجه به درخواست تنها اولیای دم پرونده که فرزند قربانی بود، حکم قصاص دو متهم را صادر کردند.اما با گذشت ۲۰ سال از این ماجرا متهمان در زندان ماندند و اولیای دم برای اجرای حکم حاضر نشدند. بلاتکلیفی پرونده این دو مرد بعد از ۲۰ سال باعث شد تا واحد صلح و سازش مستقر در دادسرای امور جنایی پایتخت وارد عمل شوند و چندین جلسه صلح و سازش، تشکیل دادند که در نهایت فرزند مقتول با یک شرط راضی به گذشت از خون پدرش شد و گفت چنانچه هر کدام از متهمان ۲۵۰ میلیون تومان به من پرداخت کنند تا این پول را صرف کارهای خداپسندانه کنم رضایت میدهم.

اما این دو مرد که به سن میانسالی رسیده‌اند اظهار داشتند به‌دلیل اینکه سالها در زندان بوده ‌اند و هیچ منبع درآمدی نداشته ‌اند توانایی پرداخت چنین پولی ندارند بنابراین واحد صلح و سازش دادسرای جنایی از نیکوکارانی که تمایل دارند به این دو زندانی کمک کرده و با پرداخت دیه آنها مقدمات آزادی آنها را فراهم کنند خواست تا به شعبه صلح و سازش مستقر در دادسرای امور جنایی تهران یا شعبه سوم اجرای احکام دادسرای جنایی مراجعه کنند.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/34712.html
Page Generated in 0/0078 sec