printlogo


کد خبر: 34440تاریخ: 1400/7/4 09:10
روزنامه یکشنبه 4 مهر 1400
روزنامه یکشنبه 4 مهر 1400
نحوه صدور طرح ترافیک برای افراد دارای معلولیت-ساخت دستگاه مانع یاب برای نابینایان-اوضاع آنفلوآنزا در دومین سال کرونایی-می آمد از برج ویران، مردی که خاکستری بود-اطلاعیه ثبت نام از کاندیداهای پست ریاست فدراسیون نابینایان-حمیده طلب 15 میلیونی اش را خواست، خفه اش کردم.

روزنامه «ایران سپید»

یکشنبه ۴ مهر ۱۴۰۰

۱۹ صفر  ۱۴۴۳

۲۶ سپتامبر ۲۰۲۱

سال بیست و پنجم شماره ۶۸۰۷ 

خبرگزاری جمهوری اسلامی       مدیر مسئول: سهیل معینی

سامانه پیامکی: 3000465040

نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388

تلفن: 84711371

شماره انتشارات: 5-88548892

وب سایت: www.iransepid.ir

پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir

بسوز ای دل که امروز اربعین است

عزای پور ختم المرسلین است

قیام کربلایش تا قیامت

سراسر درسْ بهر مسلمین است

پیشاپیش فرا رسیدن روز اربعین، چهلمین روز شهادت سید و سالار شهیدان، سرور آزادگان جهان تسلیت باد.

......عناوین ..........

*نحوه صدور طرح ترافیک برای افراد دارای معلولیت

*ساخت دستگاه مانع یاب برای نابینایان

*اوضاع آنفلوآنزا در دومین سال کرونایی

*می آمد از برج ویران، مردی که خاکستری بود

*اطلاعیه ثبت نام از کاندیداهای پست ریاست فدراسیون نابینایان

*حمیده طلب 15 میلیونی اش را خواست، خفه اش کردم

 

...........اخبار ویژه

*نحوه صدور طرح ترافیک برای افراد دارای معلولیت

مدیرکل دفتر توانمندسازی معلولین سازمان بهزیستی کشور درباره نحوه صدور طرح ترافیک برای افراد دارای معلولیت گفت: تمامی افراد دارای معلولیت متوسط به بالا که برای خدمات و تردد‌های شغلی، آموزشی، درمانی و حتی اوقات فراغت نیاز به طرح ترافیک دارند می‌توانند حداکثر تا ۱۲۰ روز در سال از طرح ترافیک استفاده کنند.

شهبازی مدیرکل دفتر توانمندسازی معلولین سازمان بهزیستی درباره اختصاص سهمیه طرح ترافیک به معلولین بیان کرد: از بین تعداد معلولانی که واجد شرایط دریافت پلاک ویژه بوده اند تا کنون بیش از ۲۸ هزار نفر از افراد واجد شرایط توانسته اند پلاک ویژه افراد دارای معلولیت را بگیرند و از امکانات و خدمات آن استفاده کنند.

وی افزود: تمامی افراد دارای معلولیت متوسط به بالا که برای خدمات و تردد‌های شغلی، آموزشی، درمانی و حتی اوقات فراغت نیاز به طرح ترافیک دارند می‌توانند حداکثر تا ۱۲۰ روز در سال از طرح ترافیک استفاده کنند، با هماهنگی انجام شده با شهرداری به این افراد طرح تعلق می‌گیرد.
شهبازی بیان کرد: ما در سال گذشته بیش از ۵۵ هزار روز برگ طرح ترافیک به معلولان واجد شرایط ارائه کردیم.
مدیر کل دفتر توانمندسازی معلولان سازمان بهزیستی در پاسخ به سوال که دادن پلاک ویژه به این دلیل است که سایر رانندگان اطلاع داشته باشند که فردی حاضر در خودرو داری معلولیت است آیا با دادن طرح ترافیک فکر می‌کنید این مسئله حل شود یا بهتر این است که پلاک ویژه به این افراد تعلق بگیرد؟، گفت:اهداف دادن پلاک ویژه به معلولان گسترده‌تر است، زیرا بعضی اوقات لزومی ندارد افراد بدانند فرد معلولی درون خودرو حضور دارد؛ این موضوع می‌تواند نکته منفی باشد و خانواده‌ها به این موضوع علاقه‌مند نباشند.
وی بیان کرد: پلاک ویژه به افرادی تعلق می‌گیرد که خودشان راننده هستند، معلولیت‌های جسمی حرکتی به ویژه اندام تحتانی دارند به این علت که مطالب مختلف برایشان مشخص باشد به طور مثال محل پارک‌های مشخصی در سطح شهر برای این افراد پیش بینی شده یا نیرو‌های امدادی و نیرو‌های انتظامی و اجرایی متوجه شوند که راننده این خودرو فرد دارای معلولیتی است که در زمان امداد رسانی شاید نیاز به کمک خاص و مشخص داشته باشد.
شهبازی ادامه داد:متاسفانه سیستم حمل و نقل عمومی ما مناسب سازی نیست، معابر ما شرایط مطلوبی برای تردد ایمنی این افراد ندارند به اجبار این افراد از خودرو‌های شخصی خود استفاده می‌کنند.
شهبازی ادامه داد: زمانی که معلولان از خودروی شخصی خود یا خانواده‌شان استفاده می‌کنند ما می‌توانیم خدماتی را به آن‌ها ارائه دهیم که ترددشان تسهیل شود به طور مثال طرح ترافیک به این افراد اعطا می‌شود یا برای تأمین هزینه‌های بخشی از تردد به این افراد کمک می‌کنیم.
شهبازی در پاسخ به این سوال که خانواده‌ها و افرادی که دارای معلولیت هستند و می‌خواهند طرح ترافیک دریافت کنند باید چگونه اقدام کنند؟، گفت:باید به محل کار خود مراجعه می‌کنند، زیرا کار از آنجا شروع می‌شود، معلولان می‌توانند در مراکز مثبت زندگی و در بخش‌های دیگری که پرونده دارند به بخش مددکاری مراجعه کنند و درخواست بهره مندی از طرح ترافیک یا هر خدمت دیگری که مورد نیاز شان است را ارائه دهند.
وی بیان کرد: افرادی که خود خودرو دارند طرح به نام خودشان صادر می‌شود. افرادی که خانواده از این خودرو‌ها استفاده می‌کند، می‌توانند پلاک یک خودرو را معرفی می‌کنند و نسبت فردی را که پیش از این خدمات را استفاده کرده و نوع خدمتی که قرار است انجام دهد مشخص می‌کنند سپس طرح ترافیک به افراد داده می‌شود و به خانواده نیز طرح ترافیک و سایر خدماتی که در بسته تردد در سازمان تعریف شده تعلق می‌گیرد.
شهبازی درباره واگذاری طرح ترافیک به متقاضیان مطرح کرد: به همه انجمن ها، گروه‌های فعال و معلولین اطلاع رسانی شده تا چنانچه این افراد خواستار استفاده از طرح ترافیک هستند، می‌توانند در چه فرآیندی درخواست خود را ارائه دهند. سال گذشته تلاش کردیم تا بتوانیم این خدمات را گسترده‌تر کنیم و خوشبختانه توانستیم و همه درخواست‌ها پاسخ دهیم.
مدیر کل دفتر توانمندسازی معلولین سازمان بهزیستی ادامه داد:سال گذشته تمام درخواست‌ها را پاسخ دادیم مگر در صورتی که افراد خود به دلایلی از گرفتن طرح ترافیک منصرف شدند، زیرا طرح ترافیک را شهرداری باید در سامانه ثبت کند و عوارض خودرو پرداخت شده باشد و یا موارد غیر قانونی دیگری حاکم بر خودرو نباشد در نتیجه از نظر ما تمام افرادی که متقاضی بودند می‌توانستند سال گذشته تا ۱۲۰ روز طرح دریافت کنند. امسال نیز همین روند در جریان است تعداد کسانی که از سال گذشته درخواست داده بودند و افرادی که جدیداً متقاضی هستند برنامه‌های کاری شان در حال انجام است.

وی در ادامه گفت: با توجه به جریان کرونا مقداری درخواست طرح ترافیک نسبت به سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده است، زیرا تردد فعلاً در سطح تهران کمتر و ساعات طرح ترافیک نیز کاهش پیدا کرده است، اما در مجموع ما به تمامی نیاز‌های افرادی که درخواست داده اند توانستیم پاسخ دهیم.
شهبازی درباره آغاز واگذاری طرح ترافیک گفت: این طرح شروع شده و از ابتدای سال طرح ترافیک را به متقاضیان ارائه می‌دهیم ما توانسته بودیم ۵۵ هزار روزبرگ از شهرداری برای انجام این کار سهمیه بگیریم تا زمانی که این ۵۵ هزار روزبرگ را توزیع کنیم امکان متقاضی بودن افراد وجود خواهد داشت.
وی درباره افراد دارای معلولیتی که شدت معلولیت آن‌ها خفیف است، گفت: فقط به معلولان و خانواده معلولینی که معلولین ذهنی خفیف دارند مانند گروه طیف اتیسم طرح تعلق می‌گیرد، اما به سایر گروه‌های معلولیتی که معلولیت آن‌ها خفیف است طرح ترافیک تعلق نمی‌گیرد. افراد دارای معلولیت‌هایی با شدت متوسط و بیشتر واجد شرایط طرح ترافیک هستند.

 

*حل مشکلات اشتغال معلولان به کجا رسید؟

معاون اشتغال بهزیستی استان تهران: بهزیستی از تسهیلات کارفرمایی تا سقف دو میلیارد و نیز پرداخت حق بیمه سهم کارفرما برای اشتغالزایی معلولان حمایت می کند.

محمد کریم آریا معاون اشتغال و هماهنگی موسسات غیردولتی، مشارکت های مردمی و اشتغال بهزیستی استان تهران درباره اشتغال افراد در سازمان بهزیستی و ایجاد آمادگی آن ها برای ورود به جامعه اظهار کرد: این افراد به صورت معرفی به مراکز سازمان فنی و حرفه ای و گرفتن مدارک مهارتی، استاد شاگردی یا تشویق به تحصیل در هنرستان جزء وظایف تیم مراقبت ما است.

وی افزود: ترخیص فرزندان مشروط به اشتغال و اطمینان از پایداری اوضاع این افراد است یعنی اشتغال پس از گذشت شش ماه انجام می شود البته ما در مراکز اجتماعی کارگاه نداریم و برای معلولین این عمل در مراکزحرفه آموزی انجام می شود.

آریا بیان کرد: مراکزی به نام حرفه آموزی معلولین وجود دارد که معلولان جسمی، حرکتی و ذهنی آموزش پذیر در این مراکز با توجه به علاقمندی و توانمندی آموزش مهارت می بینند که این اقدام عموما برای معلولین 14 تا30 سال صورت می گیرد.

معاون اشتغال و هماهنگی موسسات غیردولتی بهزیستی استان تهران گفت: این عمل بیشتر برای معلولین جسمی انجام می شود زیرا امکان اشتغال این افراد در محیط خارج بعیدتر است و بنابر این، این اقدام برای گروه سالمندان ، معلولان ذهنی شدیدغیرقابل بازتوان، معلولین جسمی و حسی و اعصاب و روان صورت می گیرد.

آریا در ادامه افزود: همچنین بهزیستی از پرداخت تسهیلات تا سقف 100 میلیون تومان جهت خود اشتغالی و تسهیلات کارفرمایی تا سقف دومیلیارد و نیز پرداخت بیمه سهم کارفرما حمایت می کند؛ همین طور پرداخت بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی و معرفی به کارفرما نیز به همین شکل است.

 

......دانش و فناوری

*ساخت دستگاه مانع یاب برای نابینایان

یک شرکت فرانسوی دستگاهی الکترونیک ساخته است که به نابینایان کمک می‌کند موانع سر راه خود را شناسایی کنند و اطلاعات لازم را برای تغییر مسیر خود به آن‌ها می‌دهد.

یک شرکت فرانسوی دستگاهی الکترونیک ساخته است که به نابینایان کمک می‌کند موانع سر راه خود را شناسایی کنند و اطلاعات لازم را برای تغییر مسیر خود به آن‌ها می‌دهد.

لورانس ژَمه زن فرانسوی که از زمان تولد نابینا بوده است، سال‌ها برای حرکت خود از عصای سفید (معمولی) استفاده کرده است. این عصا به او اجازه می‌دهد موانع را در سطح زمین تشخیص دهد، اما این عصا مانع برخورد وی با اشیائی که بالاتر از سطح زمین هستند نمی‌شود، مانند به عنوان مثال درِ باز یک کامیون. ژمه گفت: «برای من غیر عادی نیست که با پیشانی خونی به خانه برگردم»

این دستگاه جدید که بر قسمت بالای عصای سفید قرار می‌گیرد و اطلاعات را از طریق هدفون به فرد نابینا می‌دهد، این خلاء را پر می‌کند.
ژمه درباره تجربه اش در استفاده از این دستگاه گفت: «من خیلی کمتر با اشیا برخورد می‌کنم، در نتیجه استرس کمتری دارم».
به گفته فرانسوا بیرو یکی از مؤسسان شرکت گوسنس (Gosense) که این دستگاه را ساخته است، چالش بزرگ، ندادن اطلاعات بیش از حد به کاربر بود.
تا کنون حدود ۴۰۰ نفر در فرانسه و تعدادی نیز در سوئیس، آلمان، بلژیک و ایتالیا از این دستگاه استفاده می‌کنند.
قیمت این دستگاه دو هزار یورو (دو هزار و ۳۴۸ دلار) است، البته افراد واجد شرایط در فرانسه بخش اعظم هزینه این دستگاه را از سازمان‌های دولتی دریافت می‌کنند.

 

......سلامت و بهداشت

*اوضاع آنفلوآنزا در دومین سال کرونایی

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با بیان اینکه انتظار نمی‌رود امسال هم با افزایش شیوع آنفلوآنزا روبرو باشیم، در عین حال بر لزوم تزریق واکسن آنفلوآنزا برای کادر بهداشت و درمان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای تاکید کرد.

به نقل از ایسنا، دکتر حمیدرضا جماعتی افزود: به طور کلی توصیه ما این است که افراد در معرض خطر حتما واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؛ ولی سال گذشته هم که برای مدتی فصل ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا همزمان شد، میزان و شدت بالایی از ابتلا به آنفلوآنزا را نداشتیم و اکثر بیماران همان مبتلایان به کرونا بودند.

او تاکید کرد: این موضوع در پزشکی یک اصل است که اگر گرفتاری با ویروس یا میکروبی خیلی شدید باشد، معمولا اجازه نمی‌دهد ویروس یا میکروب دیگری خود را نشان دهد؛ بنابراین با توجه به شیوع بالای کرونا، ویروس آنفلوآنزا مانند گذشته شدت نخواهد داشت و امسال هم انتظار نمی‌رود با شدت بالایی از آن مواجه باشیم.

جماعتی بیان کرد: همزمانی و نزدیکی زمان تزریق واکسن کرونا و آنفلوآنزا مشکلی ندارد. البته توصیه می‌کنیم اگر فردی علائم عفونی دارد ، بهتر است تا بهبود علائم از تزریق واکسن خودداری کند.

وی تاکید کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا اواخر شهریور و مهرماه است؛ ولی چون پس از تزریق واکسن آنفلوآنزا چند هفته طول می‌کشد تا ایمنی حاصل شود، بنابراین بهتر است پس از نیمه دوم شهریور این واکسن تزریق شود.

به گفته وی، پرسنل کادر بهداشت و درمان، افراد دارای بیماری زمینه‌ای قلبی_عروقی، ریوی، مبتلایان به دیابت، فشار خون بالا و... بهتر است این واکسن را تزریق کنند.

*کاهش مرگ‌های کرونایی در واکسن‌زده‌ها: رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به کاهش مرگ‌ومیر ناشی از کرونا در افرادی که علیه این بیماری واکسینه شده‌اند، در عین حال درباره برخی پیش‌بینی‌ها مبنی بر بروز پیک ششم کرونا در کشور در آبان ماه، گفت: تا زمانیکه کووید هست، پیک هم هست؛ اما اینکه اندازه پیک چقدر باشد، وابسته به این است که چه اقداماتی برای مقابله با آن انجام داده باشیم. اگر خوب پیش‌بینی کنیم، خوب نظارت کنیم و بر آنچه که اتفاق می‌افتد، مسلط باشیم، می‌توانیم از بحران جلوگیری کنیم و ارتفاع پیک و میزان مرگ‌ها را کاهش دهیم.

دکتر علیرضا ناجی با تاکید بر اینکه بازگشایی جامعه بدون واکسیناسیون و سطح پوششی بالا خطراتی را در پی خواهد داشت، گفت: میزان مناسب پوشش واکسیناسیون هم در هر جامعه بستگی به این دارد که ما چه ویروس و واریانتی را در کشور داریم. زمانیکه از پوشش واکسیناسیون ۷۰ درصدی در جامعه صحبت می‌کردند، مربوط به واریانت ووهان بود. یعنی ویروس‌های اولیه کووید، اما اکنون واریانت‌ها تغییر کردند و واریانت غالب دنیا دلتا است و قدرت حمله آن که در واریانت ووهان بین ۲ تا ۳ بوده است، درباره دلتا به ۴.۵ تا ۵ رسیده است. بنابراین به بالای ۸۰ درصد واکسیناسیون در جامعه نیاز است.بعلاوه درصد مناسب پوشش واکسیناسیون، بسته به کفایت واکسن‌هایی هم که استفاده می‌کنید، متفاوت است. به عنوان مثال پوشش ۷۰ درصدی جامعه در برابر ویروس ووهان برای واکسن‌هایی مطرح می‌شد که بالای ۹۰ درصد کفایت دارند مانند مدرنا، فایزر، اسپوتنیک، آسترازنکا و...، اما اگر واکسنی ۷۰ درصد کفایت داشته باشد، اوضاع متفاوت است. با واریانت‌هایی که اکنون وجود دارد، پوشش واکسیناسیونی که بتواند به ما اطمینان دهد تا بتوانیم بازگشایی‌ها را داشته باشیم، عدد بسیار بالاتری است. بنابراین ما باید ۹۰ درصد جامعه را واکسینه کرده و بعد هم لکه‌گیری کنیم؛ یعنی اگر می‌بینیم در برخی گروه‌های سنی یا بیماران خاص، چندین ماه قبل واکسن تزریق کردند و احتمال کاهش ایمنی‌زایی واکسن در طول زمان وجود دارد، مجددا آنها را واکسینه کنیم و دز بوستر تزریق کنیم.

ناجی گفت: باید توجه کرد که همه افراد به دز بوستر نیاز ندارند، بلکه افرادی که ریسک فاکتور دارند، مانند سن بالا، بیماری‌های خاص یا تضعیف‌کننده سیستم ایمنی ، افرادی که در مواجهه بیشتر با بیماری هستند و ... باید این‌ها را هم اولویت‌بندی کنیم تا دز بوستر برایشان تزریق شود. به شرطی که قبل از آن جامعه به پوشش واکسیناسیون مناسب رسیده باشد یا اینکه آنقدر واکسن در اختیارمان باشد که بتوانیم همزمان این اقدام را انجام دهیم.

ناجی ادامه داد: علی‌رغم تمام تمهیداتی که داریم برای واکسیناسیون انجام می‌دهیم، اما قسمت اقدامات غیر درمانی را اصلا نباید فراموش کنیم. اگر وضعیت کووید در کشور به مرحله‌ای رسید که تعداد بیماری و مرگ و میر بالا رفت، به این دلیل بود که دو نقص داشتیم؛ نقص اول‌مان این بود که مدت زیادی در ماه‌های قبل واکسیناسیون به هر دلیلی عقب افتاد و زمان‌های طلایی‌مان را از دست دادیم. در عین حال نقص دوم این بود که اصلا اقدامات غیردرمانی موثر هم اجرا نکردیم و دیر اقدام کردیم. شاید بدنه کارشناسی خیلی چالاک نبود و بسیاری از گوش‌زدها را کسانی که باید می‌دادند، ندادند یا اگر دادند بالادستی‌ها قبول نکردند.

ناجی با تاکید بر اینکه بازگشایی‌ها نباید با عجله انجام شود، گفت: در عین حال در بازگشایی‌ها باید مرحله‌ای پیش رفته و آماده هم باشیم تا اگر خیزی مجددا مشاهده شد، فورا عملکرد داشته باشیم. ما در خیز چهارم و پنجم با بی‌عملی باعث شدیم که کشور به این شرایط بیفتد. به عنوان مثال شاهد بودیم که شهرهای جنوبی با دلتا یکی پس از دیگری قرمز شد و ویروس پخش شد. ما نباید اجازه می‌دادیم که این اتفاق رخ دهد. اکنون داریم بحران را کنترل می‌کنیم و کنترل بحران هم کار سختی است؛ به بیمارستان‌ها فشار وارد کرده و از نظر اقتصادی هم مشکلات زیادی را برای کشور ایجاد می‌کند.

وی افزود: در سوی دیگر هم مردم قرار دارند. اکنون تعهد مردم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی به کمترین میزان خود و زیر ۴۰ درصد رسیده که فاجعه است. باید از مردم بخواهیم که کمک کنند و البته به آنها امکانات دهیم؛ تعداد اتوبوس‌ها، واگن‌های مترو و... باید به مردم کمک کنیم.

 

.......دریافت

*می آمد از برج ویران، مردی که خاکستری بود

علاقه مندان به شعر و ادب، هر سال در یکم مهر ماه، میلاد حسین منزوی، پدر غزل معاصر را جشن می گیرند.

ما نیز بعد از گذشت چند روز از این مناسبت میمون، به یاد حسین منزوی، غزل سرای بزرگ معاصر، چند غزل زیبا از سروده های او را می خوانیم:

می آمد از برج ویران، مردی‌که‌خاکستری‌بود. خرد و خراب و خمیده، تصویر ویران‌تری‌بود.مردی‌که‌ در خواب‌هایش،همواره‌یک‌باغ‌می‌سوخت. وان سوی‌کابوس‌هایش، خورشید نیلوفری بود. وقتی که سنگ بزرگی، بر قلب آیینه می‌زد.می‌گفت: خود را شکستم، کآن خود نه من، دیگری بود!.می‌گفت با خود: کجا رفت،آن ذهن پالوده ی پاک؟ذهنی که از هرچه جز مهر،بیگانه بود و بَری بود.افسوس از آن طفل ساده،که برگ برگ کتاب‌اش.زیبا و رنگین و روشن،تصویر خوش‌باوری بود.طفلی که تا دیوها را،مثل سلیمان ببندد.زیبا ترین آرزویش،یک قصّه انگشتری بود.

افسوس از آن دل که بعد از،پایان هر قصّه، تا صبح. مانند نارنجِ جادو،آبستن صد پری بود.دردا که دیریست دیگر،شور سحرخیزی ‌اش نیست.آن چشم‌هایی که هر صبح،خورشید را مشتری بود!دردا که دیریست دیگر،زنگ کدورت گرفته‌ است.آیینه‌ای کز صباحت،صد صبح روشنگری بود!اکنون به زردی نشسته است،از جِرم تخدیر و تدخین.انگشت‌هایی که یک روز،مثل قلم جوهری بود.

-عشقت آموخت به من رمز پریشانى را،چون نسیم از غم تو بى سر و سامانى را.بوى پیراهنى ای باد بیاور، ور نه،غم یوسف بکُشد ، عاشق کنعانى را.

دور از چاکِ گریبان تو آموخت به من،گل من! غنچه صفت، سر به گریبانى را.آه ،از این درد که زندان قفس خواهد کشت!مرغ خو کرده به پرواز گلستانى را.لیلى من! غم عشق تو بنازم که کشی،به خیابانِ جنـون ، قیس بیابانى را.اینک آن طُرفه شقایق، دل من کز سوزش،داغ بر دل بنهد لاله ى نعمانى را.همه باغ دلم آثار خـزان دارد، کو؟آن که سامان بدهد این همه ویرانى را.

-شب که می‌رسد از کناره‌ها،گریه می‌کنم با ستاره‌ها.وای اگر شبی ز آستین جان،بَر نیاورم دست چاره‌ها!هم چو خامُشان بسته‌ام زبان،حرف من بخوان از اشاره‌ها.قصه‌ی مرا بشنوی تو هم،بشنوند اگر سنگ خاره‌ها.ما ز اصل و اسب اوفتاده‌ایم،ما پیاده‌ایم ای سواره‌ها!ای لهیب غم! آتشم مزن،خرمنم مسوز از شراره‌ها.دور بسته را، فصل خسته را،دوره می‌کنم با دوباره‌ها.

.......ورزشی

*اطلاعیه ثبت نام از کاندیداهای پست ریاست فدراسیون نابینایان

نظر به اینکه مجمع عمومی فدراسیون نابینایان و کم بینایان به منظور انتخاب رییس فدراسیون در سال 1400 برگزار خواهد شد، به این وسیله از کلیه افراد واجد شرایط علاقمند به احراز پست ریاست فدراسیون دعوت بعمل می آید جهت دریافت فرم ثبت نام و ارائه مدارک مورد نیاز از تاریخ 03/07/1400 لغایت 18/07/1400 به مدت (ده) روز کاری از ساعت 9 الی 15 به دبیرخانه مجمع واقع در تهران، میدان هفت تیر ، خیابان مفتح جنوبی ، خیابان ورزنده ، ساختمان دفتر امور مشترک فدراسیونها ، پلاک 19 ، طبقه همکف مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام از داوطلبان

1. اصل و تصویر مدرک تحصیلی.

2. یک قطعه عکس 4×3 با زمینه روشن.

3. اصل و تصویر کلیه صفحات شناسنامه و کارت ملی.

4. تکمیل فرم های ثبت نام از شماره یک تا چهار با توجه به نوع اعلام آمادگی داوطلب.

(هرگونه خط خوردگی، لاک گرفتگی، عدم امضاء یا مهر یا اثر انگشت موجب ابطال فرم ها خواهد شد).

5. گواهی عدم سوء پیشینه و گواهی عدم اعتیاد به مواد مخدر

6. تعهد مبنی بر عدم تصدی شغل دیگر پس از انتخاب به عنوان رئیس فدراسیون.

7. اصل و تصویر مدارک سوابق مدیریتی و اجرایی مرتبط با ورزش و تربیت بدنی.

8. اعلام کتبی اسامی نامزدهای پست های هیأت رئیسه( نواب رئیس، خزانه دار و کارشناسان خبره).

9. ارائه موافقت کتبی نامزدهای پیشنهادی نواب رئیس، خزانه دار و کارشناسان خبره.

10. مراحل تکمیل فرم و ارائه مدارک در محل دبیرخانه فدراسیون انجام می شود.

11. حضور داوطلب یا وکیل قانونی با ارائه وکالت نامه رسمی جهت ثبت نام الزامی است.

12. داوطلب باید گواهی عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد را حداکثر (10) روز بعد از پایان ثبت نام به دبیر مجمع ارائه نماید.

سوابق مدیریتی داوطلبان احراز پست ریاست فدراسیون یکی از موارد زیر می باشد:

الف – شرایط اختصاصی

1. اعضای هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک و کمیته ملی پارالمپیک.

2. اعضای هیأت رئیسه فدراسیون های ورزشی.

3. اعضای هیأت رئیسه کنفدراسیون آسیایی و فدراسیون جهانی رشته های ورزشی مورد تأیید کمیته بین المللی المپیک یا پارالمپیک.

4. مدیران عامل باشگاه ورزشی در بالاترین سطح حرفه ای رشته های ورزشی (لیگ برتر).

5. مقامات موضوع ماده (71) قانون مدیریت خدمات کشوری به شرط مرتبط بودن فعالیت آنها با ورزش و تربیت بدنی.

6. مشاوران وزیر و مدیران کل (ستادی و  استانی)در وزارت ورزش و جوانان.

7. مدیران مرتبط با ورزش و تربیت بدنی در سطح مدیرکل دستگاههای اجرایی موضوع ماده (پنج) قانون مدیریت خدمات کشوری.

8. مدیران و فرماندهان مرتبط با ورزش و تربیت بدنی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با رتبه خدمتی حداقل (16) و بالاتر.

9. رؤسای پژوهشگاه،پژوهشکده و دانشکده تربیت بدنی مراکز آموزش عالی.

10. رؤسای هیأت های ورزشی استان ها.


.......حوادث

*حمیده طلب 15 میلیونی اش را خواست،  خفه اش کردم

چندی پیش مرد جوانی به پلیس رفت و از ناپدید شدن مادر میانسالش به‌ نام حمیده که تنها زندگی میکرد خبر داد. در نخستین گام کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت به بازبینی دوربینهای مداربسته اطراف محل خانه زن 50 ساله پرداختند. دوربینها نشان میداد که حمیده از خانه خارج شده اما دیگر برنگشته است. در حالی که بررسیها در این پرونده ادامه داشت، کارآگاهان مطلع شدند از حساب بانکی حمیده پول برداشت شده است. تحقیقات نشان میداد که پول برداشت شده از حساب وی به حساب مردی به‌ نام سیروس واریز شده است. سیروس بلافاصله دستگیر اما مدعی شد که کارت بانکی اش دست مرد جوانی به‌ نام امیر بوده و انتقال وجه نیز از سوی او صورت گرفته است.

اعتراف به جنایت

 در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد امیر 30 ساله یکی از بستگان حمیده بوده است. مرد جوان زمانی که در مقابل افسر پرونده‌اش قرار گرفت ابتدا منکر جنایت شد اما زمانی که با مدارک و شواهد پلیسی مواجه شد به قتل ناخواسته زن تنها اعتراف کرد. او گفت: حمیده از اقوام دورمان است و به خانه ما رفت و آمد داشت. حمیده بعد از مرگ شوهرش به تنهایی زندگی م‌کرد و با حقوق بازنشستگی او زندگی اش را میگذراند به‌ همین دلیل وضع مالی خوبی داشت. در یکی از این رفت و آمدها، من که اوضاع مالی خوبی نداشتم از او درخواست پول کردم. حمیده هم به حساب آشنایی و فامیل بودنمان به من 15 میلیون تومان قرض داد.متهم جوان گفت: پس‌ از گذشت مدتی حمیده طلبش را خواست اما من که پول را خرج کرده بودم برای پس دادنش مدام بهانه می‌آوردم. بهانه‌ها ادامه داشت تا اینکه روز حادثه حمیده برای صحبت درباره بدهی با من قرار گذاشت. به‌ دنبالش رفتم و او را سوار خودروام کردم. بین راه بر سر پس دادن پول درگیر شدیم .

تهدید کرد که اگر پول مرا ندهی به همه میگویم که از من دزدی کرده ای. من هم که ترسیده بودم با آبمیوه‌ای که داخلش داروی بیهوشی بود او را بیهوش کردم. مرد جوان گفت: بعد از بیهوش کردن حمیده به‌ سمت شمال حرکت کردم و به‌ خانه ویلایی یکی از آشنایان رفتم. آنجا با روسری او را خفه کرده و جسدش را داخل چاهی در ویلا انداختم. البته قبل از انداختن جسد داخل چاه، طلاها و کارت عابر بانک او را هم سرقت کردم. با اعتراف مرد جوان به جنایت، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی راهی محل شده و در بازرسی از چاه جسد زن میانسال را حدود یک ماه پس از جنایت کشف کردند.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/34440.html
Page Generated in 0/0052 sec