printlogo


کد خبر: 33440تاریخ: 1400/1/31 17:44
مراکز مثبت زندگی؛ مراکزی در همسایگی مددجویان
مراکز مثبت زندگی؛ مراکزی در همسایگی مددجویان
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: بهزیستی به صورت میدانی و با دو رویکرد تخصصی و علمی و نیز رویکر حمایتی در رابطه با مشکلات و مسائل جامعه هدف خود عمل می‌کند.

به گزارش ایران سپید به نقل از ایسنا، محمد محمدی‌قیداری در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، با بیان اینکه بهزیستی در بسیاری از مباحث به صورت میدانی با مسائل و مشکلات با دو رویکرد تخصصی و علمی و نیز رویکر حمایتی اقداماتی را انجام می‌دهد، اظهار کرد: در بهزیستی با سه استراتژی کارها را دنبال می‌کنیم که اولین استراتژی ما پیشگیری از معلولیت‌ها، اعتیاد، آسیب‌های اجتماعی و طلاق است. 

همچنین خط ۱۴۸۰ نیز از ساعت ۸ تا ۱۲ شب در زمینه مسائل روان‌شناختی خانواده‌ها پاسخ‌گو هستند.وی با اشاره به اینکه در بحث آموزش پیشگیری از آسیب‌ها نیز تفاهمی با دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی داریم، در رابطه با بحث توانمندسازی، افزود: بحث بعدی توانمندسازی است که در این زمینه اقدامات مداخله‌ای برای افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار و افرادی که دچار آسیب‌های اجتماعی شده‌اند، انجام می‌شود. همچنین کارهایی مانند توان‌بخشی پزشکی، اشتغال و مسکن برای یک فرد دارای معلولیت انجام می‌شود تا یک معلول توانمند شده و بتواند در جامعه حضور موثری داشته ‌باشد.این مسئول در رابطه با مراکز مثبت زندگی نیز تصریح کرد: مراکز مثبت زندگی اقدامی است که طی آن بهزیستی بخشی از خدمات خود را به محل زندگی مددجویان انتقال داده و ۲۲ وظیفه بهزیستی به این مراکز واگذار شده و چون این مراکز  در محل سکونت مددجویان بهزیستی هستند، مددجو به راحتی در همسایگی خود می‌تواند از خدمات بهزیستی بهره‌مند شود. در زنجان نیز ۴۰ مرکز را افتتاح کردیم.

محمدی‌قیداری با بیان اینکه تلاش همه ما برای حضور معلولان در جامعه است، ولی جامعه نیز باید در این زمینه آمادگی داشته ‌باشد، ادامه داد: با توجه به اینکه ۵ تا ۶ هزار نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی هستند که فرآیند توانمندسازی در رابطه با آن‌ها نیز انجام می‌شود و نزدیک به ۴۰۰ موسسه و مرکز در استان داریم که به صورت غیرمستقیم در راستای ارائه خدمت به جامعه هدف بهزیستی فعالیت می‌کنند. همچنین نزدیک به ۳۰۰۰ مسکن از ابتدای نهضت مسکن در استان ساخته شده و تحویل مددجویان داده شده ‌است.مدیرکل بهزیستی استان زنجان در رابطه با بحث کرونا نیز، عنوان کرد: در بحث کرونا هم اقدامات خوبی در این اداره‌کل انجام شده و با توجه به اینکه در مراکز و کمپ‌های بهزیستی، سالمندان، بیماران روانی مزمن و افرادی که در کمپ‌های بهزیستی حضور دارند، افرادی هستند که سیستم ایمنی ضعیعی دارند، خوشبختانه تا به حال اتفاق خاصی در این مراکز رخ نداده است.

همچنین واکسن کرونا برای سالمندان زده شده و واکسن آنفلوانزای همه کسانی که در مراکز بهزیستی هستند نیز با همکاری  دانشگاه علوم‌پزشکی استان انجام شده‌ است.وی در رابطه با پذیرش افراد در کمپ‌های بهزیستی نیز گفت: برای حفظ سلامتی افرادی که در کمپ‌ها و مراکز بهزیستی هستند، پذیرش، ملاقات و مرخصی در این مراکز ممنوع بوده و پذیرش جدید نیز با دستور مقام قصایی، انجام تست کرونا و قرنطینه ۱۴ روزه انجام می‌شود.محمدی‌قیداری در رابطه با بحث اشتغال مددجویان بهزیستی نیز  بیان کرد: جمع افراد اشتغال یافته در طول ۱۲ ماهه سال، ۶۷۲ نفر بوده است.

همچنین بهزیستی به مدت ۵ سال از طرف کارفرما بیمه مددجویان را پرداخت می‌کند. علاوه بر این، با توجه به کمک‌هزینه ارتقای کارآیی افراد دارای معلولیت برای کارفرمایانی که افراد دارای معلولیت را در مراکز خود جذب کنند، کمک‌هزینه ارتقای کارآیی پرداخت می‌شود.در ادامه جلسه معاون مشارکت‌های مردمی اداره‌کل بهزیستی استان زنجان نیز در رابطه با پویش ضیافت همدلی، اظهار کرد: بهزیستی استان زنجان هر ساله در ماه مبارک رمضان طرحی را با عنوان طرح ضیافت مهربانی اجرا می‌کرد که به واسطه آن از مسئولان و خیرین استانی دعوت کرده و به منزل مددجویان بهزیستی مراجعه می‌کردند و با بررسی مشکلات آن‌ها در راستای حل آن مشکلات اقدام می‌کردند ولی از سال گذشته با توجه به شیوع ویروس کرونا شرایط حضور میسر نبوده و بیشتر اقدامات به صورت غیرحضوری و به صورت کمک‌های معیشتی و نقدی اجرا می‌شود. نعمت ملکی خاطرنشان کرد: موسسات خیریه تحت نظارت بهزیستی نیز به صورت رسمی برای عملیاتی شدن این پویش، در کنار بهزیستی خواهند بود.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/33440.html
Page Generated in 0/0051 sec