روزنامه پنجشنبه 22 آبان ۱۳۹۹
عناوین امروز: کمبود اعتبارات مهمترین مانع اجرای قانون جامع حمایت از معلولان است - حداقل حقوق بیمه بیکاری ۲ میلیون تومان اعلام شد - جزئیات طرح محله محور در مقابله با کرونا -
تسهیل اتوبوس سواری نابینایان در نیویورک به لطف فناوری - لزوم تغییر زیر ساخت ها و سیاست گذاری در ورزش بانوان نابینا - دو زن با هم دعوا کردند، شوهر یکی از آنها نابینا شد - چاردیواری
|
روزنامه «ایران سپید»
پنجشنبه 22 آبان ۱۳۹۹
26 ربیع الاول ۱۴۴۲
13 نوامبر 2020
سال بیست و چهارم شماره 6559
خبرگزاری جمهوری اسلامی مدیر مسئول: سهیل معینی
سامانه پیامکی: 3000465040
نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388
تلفن: 84711371
شماره انتشارات: 5-88548892
وب سایت: www.iransepid.ir
پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir
........عناوین این شماره......
کمبود اعتبارات مهمترین مانع اجرای قانون جامع حمایت از معلولان است
حداقل حقوق بیمه بیکاری ۲ میلیون تومان اعلام شد
جزئیات طرح محله محور در مقابله با کرونا
تسهیل اتوبوس سواری نابینایان در نیویورک به لطف فناوری
لزوم تغییر زیر ساخت ها و سیاست گذاری در ورزش بانوان نابینا
دو زن با هم دعوا کردند، شوهر یکی از آنها نابینا شد
* کمبود اعتبارات مهمترین مانع اجرای قانون جامع حمایت از معلولان است
رئیس سازمان بهزیستی کشور، بابیاناینکه سال گذشته با وجود نیاز به ۲۰ میلیارد تومان برای اجرای قانون حمایت از معلولان مبلغ ۱۱۰۰ میلیارد تعیین شد و تنها مبلغ ۷۷۶ میلیارد تومان نیز تخصیص یافت از مجلس خواست تا در بودجه ۱۴۰۰ حداقل ۱۰ درصد مبلغی که برای اجرای این قانون نیاز است، تعیین شود.
وحید قبادیدانا در مورد دلیل عدم اجرای قانون جامع حمایت از معلولان، گفت: متأسفانه برای اجرای این قانون که در سال 83 مصوب شد هیچ مبلغی به عنوان بودجه پیشبینی نشده و تخصیص پیدا نکرد تا در اسفندماه سال 96 که قانون جامع حمایت از افراد دارای معلولیت در مجلس به تصویب رسید و در اردیبهشت ماه توسط رئیس جمهور ابلاغ شد.
سال 99 برای اولین بار اعتبارات تعیین شده برای اجرای قانون حمایت از معلولان محقق شد
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: سال 97 اولین سالی بود که برای اجرای این قانون در نظر گرفته شد اما اعتبارات تعیین شده برای این اقدام محقق نشد و تنها در سال 98مبلغ 1100 میلیارد تومان برای اجرای آن در نظر گرفته شد و این در حالی بود که برای اجرای بندهای این قانون به بیش از 20 هزار میلیارد تومان نیاز بود. ضمن اینکه از مبلغ 1100 میلیارد تومان مبلغ 776 میلیارد تومان تا پایان سال تخصیص داده شد و برای سال 99 هم برآوردمان این بود که برای اجرای آن به بیش از 30 هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است اما تنها 1300 میلیارد تومان توسط مجلس برای تحقق این مهم مصوب شد.
وی تصریح کرد: سال 99 اولین سالی بود که از فروردین ماه تخصیص اعتبارات تعیین شده برای اجرای قانون جامع حمایت از معلولان با حمایت خوب سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور محقق شد، اما مبلغ 1300 میلیارد تومان در مقایسه با مبلغ 30 هزار میلیارد تومان بسیار ناچیز است و وقتی کمتر از 10 درصد بودجه مورد نیاز برای این قانون در نظر گرفته شود، اجرای آن تقریبا غیرممکن خواهد بود. بنابراین از مجلس شورای اسلامی و سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور انتظار داریم که برای سال 1400 حداقل 10 درصد مبلغی که برای اجرای این قانون نیاز است را اختصاص دهند به این معنا که اگر در اواسط یا پایان سال برآوردمان برای اجرای آن مبلغ 35 هزار میلیارد تومان باشد، حداقل 3500 میلیارد تومان در نظر گرفته شود.
وزارت بهداشت باید برای پوشش بیمه ارائه 8 خدمت پایه به معلولان برنامهریزی کند
قبادی دانا یادآور شد: ما برای اجرای قانون جامع حمایت از معلولان علاوه بر سازمان بهزیستی که مطالبهکننده اجرای قانون توسط وزارتخانههای مختلف است، بخشهایی از این قانون باید توسط دستگاههای مختلف اجرا شود، کما اینکه ماده 6 این قانون تصریح میکند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است علاوه بر درمان افراد دارای معلولیت برای پوشش خدمات توانبخشی این قشر توسط بیمه سلامت اقدام کند که برای این کار مبلغ 300 هزار میلیارد تومان نیز در بودجه 99 در ردیف 24 تبصره 14 قرار داده شده است و طی تفاهمنامهای که سازمان بهزیستی با سازمان بیمه سلامت امضا کرده است این امکان وجود دارد 8 خدمت پایه توانبخشی شامل کاردرمانی، گفتاردرمانی، خدمات شنیداری، مشاوره و تجویز سمعک برای یک میلیون و شانزده هزار فرد دارای معلولیت انجام شود که تخصیص این مبلغ توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور به سازمان بیمه سلامت امکان اجرای این بند از قانون را فراهم خواهد کرد.
تفاهمنامه بهزیستی و وزارت ورزش برای تأمین اماکن ورزشی مورد نیاز معلولان
وی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی برای اجرای موادی از قانون جامع حمایت از معلولان که وزارت ورزش و جوانان برعهده دارد همچون در اختیار قرار دادن اماکن ورزشی، تفاهمنامههایی با این وزارتخانه و فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولان دارد.
تصمیمگیری ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور برای ارائه خدمت به جامعه معلولان
قبادی دانا اظهار کرد: برای مناسبسازی اماکن و معابر هم جلسات ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور به ریاست وزارت کشور و دبیری سازمان بهزیستی برگزار میشود که تقریبا تا 2 سال گذشته تنها 5 جلسه از ابتدای تاسیس این ستاد تشکیل شده بود و ما افتخار داریم که حدود 2 هفته گذشته سیزدهمین جلسه آن را با حضور وزیر راه و شهرسازی و معاونش در حوزههای راه آهن، هواپیمایی، حمل و نقل جادهای و شهرسازی برگزار کردیم و قرار شد اقداماتی که در راستای تحقق این امر که انجام دادهاند توسط کمیتهها و هیاتهای ممیزه این ستاد بررسی شود و به افراد دارای معلولیت اطلاعرسانی شود تا بتوانند برای انتخاب نحوه تردد برون شهری و درون شهری خود برنامهریزی کنند.
وی افزود: جلسه قبل ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور نیز با حضور شهردار و معاونانش در حوزههای حمل و نقل، عمرانی و شهرسازی انجام شد و گزارشهایی مطلوبی را ارائه دادند و جلسه آینده این ستاد هم طبق برنامهریزی صورت گرفته با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار میشود و فعالیتهایی که سازمان آموزش و پرورش استثنایی داشته است، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
قبادی دانا عنوان کرد: طبیعی است که حضور رسانهها به ویژه صدا و سیما در اجرای قانون جامع حمایت از معلولان بسیار موثر است و جای دارد که از شورای سیاستگذاری سلامت این سازمان و شبکه سلامت به دلیل همکاری نزدیکی که با این ستاد و سازمان بهزیستی در اجرای موارد قانونی داشتهاند، تشکر کنم.
وی بیان کرد: البته اجرای بخشی از بندهای قانون جامع حمایت از معلولان هم که ممکن است نیاز به بودجه خاصی نداشته باشند توسط کمیته پیگیری و نظارت در اجرای قانون که مسئولیت آن با معاون اول رئیس جمهور و دبیری آن برعهده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، در حال پیگیری است تا با نظارت معاون اول رئیس جمهور توسط دستگاهها و وزارتخانههای مربوطه اجرا شوند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور، تأکید کرد: هدف سازمان بهزیستی این است که فرد دارای معلولیت، زندگی مستقل همراه با شان و منزلت اجتماعی در سطح جامعه و درون خانواده را تجربه کند و مشارکت موثری در عرصه اجتماعی داشته باشد.
* حداقل حقوق بیمه بیکاری ۲ میلیون تومان اعلام شد
مدیر کل بیمه بیکاری وزارت تعاون: افرادی که از اول خرداد امسال بیکار شدند حداقل دو میلیون تومان دریافت میکنند.
از اول خرداد تاکنون ۱۹۶ هزار و ۲۴۶ نفر در سامانه جامع روابط کار برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کردهاند.
* پوتین: کرونا را سیاسی نکنید؛ واکسن روسیه اثرگذار است
تمام واکسنهای روسیه برای مقابله با کووید-۱۹ اثرگذار هستند. ما دو واکسن ثبت شده در روسیه داریم و آزمایشها تا کنون تأیید کرده اند که این واکسنها ایمن هستند، هیچ عوارضی ندارند و موثر هستند.
واکسن سومی هم در دست تولید است. آنها موثر هستند و کسانی که با آنها واکسینه شده و بعدا با افراد مبتلا به کروناویروس تماس پیدا کرده اند خودشان این بیماری را نگرفتند و یا علایمی خفیف نشان دادند. کرونا را سیاسی نکنید.
* زد و بند فروشگاهها برای تخفیفهای صوری به مردم
معاون سازمان تعزیرات حکومتی:
بعضاً دیده میشود که فروشندگان با همکاری و زد و بند با شرکت بسته بندی کننده و یا تولید کننده، قیمت روی کالا را بالاتر ثبت میکند که بعداً برای اعمال تخفیفهای جذاب، آزادی عمل بیشتری داشته باشد
* دو تصمیم مهم جلسه مشترک دولت و مجلس برای تقویت بورس
تخصیص بخشی از منابع صندوق توسعه ملی برای تثبیت بازار سرمایه امروز محقق شد.
همچنین مقرر شد از منابع سازمان بورس برای بازارگردانی به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز شود.
* کنکور 1400 حذف نمیشود
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه حذف کنکور یک پروسه تدریجی است و باید کار کارشناسی روی آن انجام بگیرد، گفت: به طور یقین کنکور 1400 حذف نخواهد شد.
* آغاز ثبت نام نوآموزان تهرانی در طرح ملی پیش دبستانی مجازی
ثبت نام نوآموزان تهرانی در طرح ملی پوشش سراسری و رایگان پیش دبستانی از هفته جاری آغاز شده است.
با توجه به شرایط ناشی از ویروس کرونا، آموزش های نوآموزان در این طرح ملی فقط از طریق فضای مجازی و شبکه شاد صورت می گیرد و برنامه مدرسه تلویزیونی ایران نیز آموزش های مناسبی را در اختیار نوآموزان فاقد دسترسی به «شاد» قرار خواهد داد/ایسنا
* جزئیات طرح محله محور در مقابله با کرونا: معاون کل وزارت بهداشت گفت: تا اطلاع ثانوی، جز فاصله گذاری اجتماعی، شستشوی مرتب دستها و زدن ماسک و قرنطینه هیچ راهی برای مقابله با کرونا نداریم.
به نقل از مهر ایرج حریرچی، با اشاره به آغاز طرح محله محور و تشدید مقررات از ۳ شنبه ۲۰ آبان افزود: برای روز نخست اجرای طرح حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد مغازهها خوب عمل کردند و ساعت ۱۸ تعطیل کردند.اما همه باید مقید به اجرای طرح باشند.
معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه یک هفته است که روزانه بیش از ۴۵۰ فوتی به علت کرونا داریم گفت: هیچکس نباید تنها منافع خودش را در نظر بگیرد بلکه باید دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم کرونا را مهار کنیم.
وی افزود: ما در وزارت بهداشت بدون همکاری و مشارکت مردم و بقیه دستگاهها هیچ کاری نمیتوانیم از پیش ببریم و در فروردین که موفقیت داشتیم علتش همکاری مردم و همکاری بین بخشی در کل کشور بود.
وی با اشاره به نامه ۶۵ نفر از رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی به وزیر بهداشت افزود: رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی در این نامه درخواست تعطیلی سراسری و حداقل ۲ هفتهای کرده اند و در این باره در جلسه قرارگاه هم بحثهایی شده است.
حریرچی با اشاره به اجرای طرح محله محور، گفت: در این طرح بیماران را مدام غربالگری میکنیم تا بتوانیم در ۳ ماه آینده، میزان بستریها را تا ۵۰ درصد و موارد سرپایی را تا ۳۰ درصد کاهش دهیم.با مشارکت گسترده بسیج و نیروی انتظامی، در این طرح ارائه مراقبتها و خدمات ضروری بهداشتی از طریق حضوری و غیر حضوری، شناسایی زودهنگام بیماری و پاسخ سریع به آن، قرنطینه خانگی و مراقبت از گروههای در معرض آسیب و مشارکت در درمان سرپایی انجام میشود.
وی با بیان اینکه این طرح مبتنی بر هر خانه یک پایگاه سلامت است، گفت: تشدید نظارت بر مقررات بهداشتی و اعمال قانون، تست گسترده و هدفمند و هوشمند، قرنطینه خانگی و رهگیری هوشمند بیماران، آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی، حفاظت از گروههای آسیب پذیر و تقویت فرایند درمان سرپایی و کاهش موارد بستری از راهبردهای اجرای این طرح است.
* طغیان کرونا در کشور
* تسهیل اتوبوس سواری نابینایان در نیویورک به لطف فناوری
تردیدی در این نیست که پیدایش انواع فناوریهای وابسته به گوشیهای هوشمند توانسته زندگی را در مقایسه با سالیان گذشته برای نابینایان آسانتر کند. یکی از حوزههای تأثیرگذاری تلفنهای هوشمند را بیگمان میتوان عرصه مسیریابی به حساب آورد. ابزارهای زیادی طراحی شده که میتواند مبتنی بر سامانه موقعیتیاب جهانی یا GPS, امکان مسیریابی را در اختیار نابینایان قرار دهد. این قابلیت، علیرغم کمکهای بیچون و چرایش در زمینه مسیریابی اما مشکلاتی هم دارد؛ از آن جمله اینکه در نهایت قادر است حدود کلی مقصد را به کاربر اطلاع دهد و نمیتواند نقطه دقیق قرارگیری مقصد مورد نظر را گزارش دهد. در این میان اما طرحهای نوآورانهای هم بعضاً اجرا میشود که بتواند این خلأ را به نحوی پر کند. به عنوان نمونه، اخیراً مدیریت حمل و نقل شهری در نیویورک، تصمیم گرفته سامانهای را پیادهسازی کند که نابینایان بتوانند به سادگی محل قرارگیری ایستگاه اتوبوس و برخی اطلاعات دیگر را به دست آورند. اما قصه دقیقاً از چه قرار است؟
مدیریت حمل و نقل عمومی نیویورک، MTA, به کمک یک شرکت فعال در حوزه حمل و نقل به نام Transit innovation, طرحی را به شکل آزمایشی در خیابان بیست و سوم منهتن نیویورک پیاده کرده است که به نابینایان کمک میکند به مدد گوشی تلفنشان، راحتتر از اتوبوس استفاده کنند. این سامانه، از یک اپلیکیشن روی گوشی و یک کدِ QR به اندازه هفت اینچ که بر روی ایستگاه اتوبوس نصب شده تشکیل شده است. روش کار اینطور است که دوربین گوشی، کد QR را تشخیص میدهد و ضمن اعلام نام ایستگاه و اتوبوسهایی که از آن ایستگاه عبور میکنند و فاصله زمانی ورود هر یک از اتوبوسها به ایستگاه، کاربر نابینا را راهنمایی میکند که چگونه میتواند خود را به محل دقیق ایستگاه برساند. یعنی کاری که GPS ها تقریباً از انجام آن عاجزاند. اندازه هفت اینچی این QR Code به دوربین گوشی امکان میدهد که آن را از فاصله دوازده متری تشخیص دهد. همچنین این بارکد حتی با زاویه صد و شصت درجه هم قابل شناسایی است. به این ترتیب، حتی نیاز نیست که کاربر تلاش کند تا دوربین را به طرف بارکد مذکور بگیرد یا روی بارکد به اصطلاح زوم کند. بعد از شناسایی بارکد، اپلیکیشن میتواند کاربر را با نشانیهای دقیق، به طرف ایستگاه راهنمایی کند. توضیحاتی نظیر اینکه پنج متر به سمت راست یا سه متر به طرف رو به رو.
بخش دیگری از امکانات این اپلیکیشن زمانی به کار میآید که اتوبوس هم به بارکد تجهیز شده باشد. در این موقعیت، کاربر میتواند بعد از توقف اتوبوس در ایستگاه، به کمک اپلیکیشن، در ورودی اتوبوس را پیدا کند. این اپ حتی میتواند پیش از سوار شدن، شلوغ یا خلوت بودن اتوبوس را هم به کاربر نابینا اطلاع دهد. تمامی این امکانات بر روی اپلیکیشن NaviLens طراحی شده که نابینایان آمریکایی قبلاً هم در موقعیتهای مختلف با آن آشنا بودهاند. قرار است در صورت موفقیتآمیز بودن مرحله آزمایش، از این سامانه در حمل و نقل عمومی نیویورک استفاده شود.
* لزوم تغییر زیر ساخت ها و سیاست گذاری در ورزش بانوان نابینا
فائزه توسلی نایب رئیس بانوان فدراسیون نابینایان گفت: اگر آمار کلی از نابینایان کشور داشته باشیم، ۵۵ درصد این جمعیت در قشر زنان است و این معلولیت شاید بیشتر از مردان برای آنها محدودیت ایجاد کند. ایران نیز جز ۱۶ کشور اول رتبه نابینایی و کم بینایی است و باید نگاه ویژهای برای گذر از این محدودیت ها داشته باشیم.
وی افزود: یکی از این روشها ورزش است زیرا این کنش و فعالیت موجب ترویج نشاط و هیجان در قشر نابینایان خواهد شد. آنها هم می توانند با ورزش در محیط اجتماعی حاضر شوند و هم میزان امید به زندگی در آنها بالا میرود.
نایب رئیس زنان فدراسیون ورزش نابینایان با بیان اینکه نابینایان با ورزش زندگی بهتری را تجربه میکنند، گفت: زمانی که به یک فرد نابینا امید داده می شود، او نیز انگیزه لازم برای حضور در رقابت های زندگی را در خود می بیند. این موجب خواهد شد تا ظرفیت لازم برای غلبه بر محدودیت ها ایجاد و اعتماد به نفس آنان نیز بیشتر شود. نابینایان با ورزش قدرت تاب آوری در برابر مشکلات را به دست خواهند آورد. ورزش همچنین تحرک نابینایان را بالا خواهد برد و جهت یابی آنها را تقویت خواهد کرد.
توسلی افزود: نابینایان از شرایط خاصی برخوردار هستند و در برخی رشته ها باید با حضور یک فرد همراه تمرین کنند.
این امر هزینهبر است ولی ما در این زمینه به خانواده ها کمک خواهیم کرد. همچنین سال گذشته رشته بولینگ را نیز به جمع رشته های استعدادیابی خود اضافه کردیم و می خواهیم در بازی های پارا آسیایی ۲۰۲۲ شرکت کنیم.
توسلی بیان کرد: بانوان ورزشکار نابینا در سه رشته شطرنج، دو و میدانی و گلبال را به جاکارتا اعزام کردم که موجب شد آنان روی سکو قرار گیرند. این یک اتفاق بزرگ در بین بانوان نابینا است. امیدوارم که مدال پارالمپییک هم در دستور کار قرار گیرد.
نگاه به ورزش زنان نابینا باید بیش از حال حاضر باشد اما به دلیل اینکه این رشته توان جذب اسپانسر کمتری دارند، با محدودیتهایی روبه رو هستیم. در صورتی که حمایت بیشتری از زنان نابینا شود، زنان نابینا ظرفیت مدال آوری بیشتری در تورنمنتهای بزرگ خواهد داشت که نمونه آن هم کسب چهار مدال طلا در رقابت های جهانی است.
نایب رئیس زنان فدراسیون نابینایان افزود: زنان نابینا در بازی های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا مقتدرانه ظاهر شدند و در سه رشته ای که برای نخستین بار اعزام شدند روی سکو رفتند. باید زیر ساخت و سیاست گذاری درباره ورزش نابینایان تغییر کند چون رشد کسب مدال در بانوان نابینا ۱۰۰ درصد بوده است.
وی تصریح کرد: البته تاکنون سهمیه در پارالمپیک را کسب نکردهایم و امید است که در دوره های بعد بتوانیم سهمیه داشته باشیم. برای رسیدن به این مهم، باید توجه کنیم که یک دست صدا ندارد و مجموعه ورزش کشور باید نگاه ویژه ای به ورزش نابینایان داشته باشند.
* دو زن با هم دعوا کردند، شوهر یکی از آنها نابینا شد
* با سلام به مخاطبین روزنامه ایران سپید و با تأکید بر رعایت اصول ایمنی در این ایام بویژه با دریافت اخباری دال بر ابتلای متأسفانه گروه های بیشتری از افراد دارای معلولیت از جمله نابینایان خواهش می کنیم اصول ایمنی را جدی بگیرید و از سلامت خودتون حفاظت کنید با این توضیح می پردازم به پاسخ تماس ها و نامه های شما. اول آقای حجت ناصریان با اشاره به صحبت های خانم نرگس خدایاری که با رتبه بالا متأسفانه در مصاحبه های استخدامی آموزش و پرورش رد شده اند خواهان پیگیری حقوق ایشان شده اند و از طرف دیگر اظهار نظر کرده اند: "این در حالی است که بسیاری از افراد نابینا بویژه آن هایی که به قرآن تسلط دارند می توانند خیلی بهتر از افراد عادی به دانش آموزان آموزش قرآن بدهند". خانم ستاره طی فایل صوتی با تشکر از آموزش های مهارت های تخصصی نابینایان از سوی انجمن باور و تأثیر اساسی این آموزش ها بر زندگی ایشان و کسب امکان استقلال برای ایشان خواهان تداوم این آموزش ها شدند. آقای محمود گودرزی از خواننده های قدیمی با اشاره به بخش تعمیرات خودرو در پادکست ایران سپید نکاتی را متذکر شده اند که بیشتر تأکید بر این دارد که آموزش ها باید نابینایی تر ارائه شود و شرایط نابینایی افراد لحاظ شود و شاید به گفته ایشان علت برخی از آموزش های کاملاً نابینایی نیست این است که آموزشگر این بخش خودش دیر نابیناست و شاید آن تسلط لازم را به فضای آموزش های نابینایی ندارد. ایشان از جمله مثلاً اشاره کرده اند که در بحث پنچرگیری خوب بود اشاره می شد که فرد نابینا پنچرگیر باید به شیب جاده هم توجه کند و اگر جاده شیب دارد با گذاشتن آجر پشت چرخ عقب ماشین در واقع آن را تثبیت کند یا در مورد نصب جک هم همینطور و باید جک به درستی تثبیت شود ایشان همینطور اشاره کرده اند که در مورد زمانی که ماشین جوش می آورد باید اول اجازه دهیم که آب رادیات خنک شود و بعد با فاصله از رادیات فرد در رادیات را باز کند که اگر آب فوران کرد آن فرد آسیب نبیند. آقای حسن صادقی از اصفهان با اشاره به اینکه بسیاری از بزرگسالان نابینا خیلی اهل فضای مجازی نیستند گفته اند که منتظر انتشار نسخه بریل روزنامه هستند و شدیداً دلتنگ این امر هستند و توصیه کرده اند که اگر نگرانی ما بهداشت افراد است نابینایان می توانند با دستکش ابتدا نایلون روزنامه را بردارند و سپس روزنامه را بخوانند. به هر حال به ایشان و سایر دوستان این اطمینان را می دهیم که خود ما هم به شدت به دنبال انتشار نسخه بریل روزنامه هستیم. آقای یدا... قربعلی از نجف آباد اصفهان ضمن ارسال فایل صوتی با انتقاد از روندهای جذب نیرو در آموزش و پرورش از جمله اشاره کرده اند که بسیاری از نیروهای توانمند نابینا عملاً در روندهای گزینشی رد می شوند و برعکس افرادی که توانمندی لازم را ندارند جذب می شوند که موجب کاهش اعتبار افراد نابینا در آموزش و پرورش می شود در نتیجه تأکید کرده اند که باید در گزینش ها از کارشناسان نخبه توانبخشی استفاده شود تا واقعا ً آن نابینایی که شایسته است وارد آموزش و پرورش شود و بتواند اعتبار افراد نابینا را نیز در این چرخه نگه دارد. دوستی با شماره 643 پایانی با اشاره به اینکه بعد از کلی تحمل و صبر نهایتاً فقط 100 هزار تومان ماالتفاوت مستمری های جدید و گذشته به حساب مددجویان واریز شده است گفته اند که قرار بود این ماالتفاوت 20 درصد باشد نه فقط 100 هزار تومان. سایر دوستان هم در خصوص وضعیت معیشتی به هر حال پیامک ها و تماس هایی داشته اند. در پایان با تأکید بر اینکه ما به شدت درصدد ایجاد فرصت لازم برای انتشار مجدد نسخه بریل روزنامه هستیم و این دغدغه را خود ما هم داریم و درک می کنیم تمام تلاشمان را در این خصوص به خرج خواهیم داد. امیدوارم بتوانیم خبرهای خوشی به شما دوستان بدهیم با تشکر از دوستانی که تماس گرفته اند و فایل فرستادن شما را با امید حفظ سلامتیتان به خدا می سپاریم.
لینک مطلب: | http://iransepid.ir/News/22228.html |