printlogo


کد خبر: 1067تاریخ: 1392/9/6 12:46
شورای ملی زعفران اجرای طرح ارتقای کیفیت در قاینات را موفق ارزیابی کرد
شورای ملی زعفران اجرای طرح ارتقای کیفیت در قاینات را موفق ارزیابی کرد
نایب رییس شورای ملی زعفران گفت: ˈطرح ارتقای کیفیت و شناسه تولیدˈ به عنوان یک طرح موفق و قابل تسری به مناطقی که این محصول در آنجا کشت می شود، قابل اجرا است.

ˈمحسن احتشامˈ  افزود: این طرح از پارسال در شهرستان قاینات اجرا شده و امسال به 40 ایستگاه افزایش یافته که هدف از اجرای آن فرهنگ سازی برای پیروی از الگوهای جهانی تولید استاندارد است.

وی گفت: در قالب این طرح کارشناسان شورای ملی زعفران، سازمان جهاد کشاورزی و اداره بهداشت با مراجعه به روستاها و در قالب برپایی کارگاهی آموزشی، محیطی ایزوله به منظور جداسازی، خشک و بسته بندی کردن زعفران ایجاد می کنند.

احتشام افزود: در این فرایند تمامی مراحل یاد شده از سوی کشاورزان و به صورت بهداشتی صورت گرفته و حتی خشک کردن زعفران با حرارت الکتریکی و نه در فضای باز، صورت می گیرد.

وی اظهار داشت: ممکن است برخی همکاران طرح های دیگری نیز ارائه کنند که چه بسا نسبت به طرح یاد شده بهتر باشد، اما در شرایط فعلی و با امکانات موجود بهتر است از ارائه طرح هایی که بیشتر جنبه ایده آلی دارد، خودداری کرده و تنها به فکر بهبود شرایط کنونی زعفران کشور باشیم.

هم اکنون حدود 800 هزار کشاورز در خراسان بزرگ در بخش کشت و تولید زعفران فعال هستند وافراد بسیار دیگری در 40 بنگاه اقتصادی مرتبط با زعفران مشغول به کار هستند.
 


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/1067.html
Page Generated in 0/0055 sec