printlogo


کد خبر: 1049تاریخ: 1392/9/5 15:16
شاخص بورس از نیمه ۸۱ هزار واحد هم گذشت/ ماجرای فراز و فرودهای هلدینگ فارس
در پایان معاملات امروز بازار سهام
شاخص بورس از نیمه ۸۱ هزار واحد هم گذشت/ ماجرای فراز و فرودهای هلدینگ فارس
شاخص کل بورس اوراق بهادار در پایان معاملات امروز با افزایش ۳۶۲ واحدی موفق به عبور از نیمه ۸۱ هزار واحد شد؛ در پایان معاملات برخی صنایع متأثر از اخبار، با افت‌وخیزهایی مواجه شدند.

معاملات امروز بازار سهام در برخی گروه‌های بورسی از جمله بانک‌ها، خودرویی و معدنی با برتری تقاضا آغاز شد و این نمادها نسبت به سایر صنایع روند رو به رشدی را تجربه کردند.

به این ترتیب شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز 362 واحد مثبت شد و از نیمه 81 هزار واحد هم گذشت؛ ارزش بازار که رکوردهای جدیدی از خود به نمایش گذاشته است امروز به مرز 399 هزار میلیارد تومان نزدیک شد.

در معاملات امروز تمام شاخص‌های منتخب بازار با افزایش و رشد روبه‌رو شده و نماگر این شاخص‌ها به کلی مثبت بود.

به گزارش فارس، در روند معاملات هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، ابتدا پس از اطلاعیه سازمان خصوصی‌سازی این سهم به مدار رشد بازگشت و در دقایق پایانی با کاهش قیمت معامله و به کار خود پایان داد.

در این باره یکی از اعضای شورای رقابت در گفت‌وگو با فارس، تأکید کرد: امکان تجدیدنظر در مصوبه اخیر شورای رقابت درباره ابطال معاملات هلدینگ خلیج‌فارس وجود دارد؛ بسیاری از کارشناسان بازار، مجلس و دولت نسبت به این مصوبه شورای رقابت اعتراض کرده بودند.

در معاملات امروز مخابرات ایران، معدنی و صنعتی گل‌گهر، گسترش نفت و گاز پارسیان، چادرملو، گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید و سرمایه‌گذاری غدیر بیشترین تأثیر مثبت و در مقابل فولاد خوزستان، پتروشیمی پردیس، ملی صنایع مس ایران، صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و بانک صادرات ایران بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص گذاشتند.

امروز سیمان قائم و الکتریک خودروی شرق پس از بازگشایی بیشترین افزایش قیمت و به دنبال آن بین‌المللی توسعه ساختمان، توسعه ساختمان، فراورده‌های نسوز آذر، قند شیرین خراسان، سرامیک‌های صنعتی اردکان، تولید کاشی تک‌سرام، ایران خودرو، پارس خودرو، توسعه معادن و فلزات، صنایع شیمیایی فارس، گسترش نفت و گاز پارسیان، معدنی و صنعتی چادرملو، معدنی و صنعتی گل‌گهر، سیمان دورود، سیمان بجنورد، سیمان شرق بیشترین افزایش قیمت را به خود اختصاص دادند.

در فرابورس برخلاف، بورس تهران شاخص کاهش 14 واحدی داشت که بیشترین تأثیر منفی را پتروشیمی مارون، پالایش نفت لاوان، پتروشیمی جم، پالایش نفت تهران، پالایش نفت شیراز و پتروشیمی خراسان داشته‌اند.

در این بازار پتروشیمی زاگرس، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، تأمین مواد اولیه صبانورد و همکاران سیستم بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص داشتند.

در فرابورس اکثر امتیازهای تسهیلات مسکن از جمله مهر ماه 92، اردیبهشت 91، شهریور 92، مرداد 92، تیر ماه 92 و اسفند ماه 91 بیشترین کاهش قیمت را داشتند.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/1049.html
Page Generated in 0/0058 sec