وی با بیان اینکه همراهی خیرین تنها از طریق کمکهای مالی میسر نمیشود، خاطر نشان کرد: همفکری و همراهی خیرین میتواند یاری بخش بهزیستی در فعالیتهای مددکاری باشد.
سرپرست اداره کل بهزیستی استان زنجان با اشاره به اینکه می توان با راهنمایی و نظرهای کارشناسی مددکاران بخش قابل توجهی از مشکلات مددکاران رفع شود، اضافه کرد: نحوه برخورد با معلولان در جامعه بهزیستی بسیار مهم بوده و مددکاران باید در همه زمینهها تخصص لازم را داشته باشند.
محمدی قیداری با اشاره به اینکه اقدامات مددکاران میتواند نقش موثری در زندگی مددکاران داشته باشد، عنوان کرد: آشنایی به اصول پزشکی، روانپزشکی و امور روانشناسی میتواند به بهبود زندگی مددجویان کمک کند.
وی تصادفات را یکی از عوامل مهم ایجاد معلولیت در کشور خواند و افزود: با استانداردسازی راهها و خودروها در ایران میتواند تا حد زیادی از ایجاد معلولیت در کشور کاست.
سرپرست اداره کل بهزیستی استان زنجان بر افزایش آگاهی در جامعه نسبت به توانمندیهای معلولان میتواند یکی از راههای بهبود سطح کیفیت زندگی معلولان شود.
محمدی قیداری با اشاره به اینکه فعالیتهای بهزیستی و جامعه معلولان در یک راستا قرار دارد، اظهار کرد: هر دو نهاد در تلاش برای دفاع از حقوق معلولان فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه توانمندی معلولان از دو طریق امکانپذیر است، عنوان کرد: ایجاد فرهنگ مناسب مردم نسبت به معلولان و مناسبسازی محیطی از بخشهای توانمندسازی معلولان است.
در ادامه این دیدار مهدی قنبری موحد رئیس هئیت مدیره جامعه معلولان استان زنجان خواستار افزایش همکاری بهزیستی و جامعه معلولان استان زنجان در راستای احقاق حقوق معلولان استان زنجان به ویژه در زمینه مناسبسازی معابر استان زنجان قرار دارد.