کد خبر: 5914
پوشش 330 هزار معلول ذهنی توسط بهزیستی
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: هدف سازمان بهزیستی در موضوع توانبخشی بسترسازی مناسب و ورود توانمند معلولان در جامعه بوده و همچنین این سازمان به دنبال یکپارچه‌سازی توانمندی معلولان در جامعه است.

 یحیی سخنگویی در مراسم آیین تجلیل از ورزشکاران، قهرمانان و مدال‌آوران بازی‌های پاراآسیایی، اینچئون و قهرمانان المپیک ناشنوایان در دوازدهم بهمن‌ماه گفت: معلولان ولی‌نعمتان ما بوده و در حوزه توانبخشی اولین پاسخی که می‌توان به معلولان داد، افزایش توانمندی جسمی و ارتقای روحیه آنها و همچنین افزایش اعتمادبه‌نفس این گروه است.

وی ادامه داد: با توانبخشی علاوه بر افزایش توانمندی معلولان در جامعه، اصل برچسب‌زدایی ناتوانی را پاک کرده و نگرش منفی جامعه را نیز نسبت به معلولان تغییر می‌دهند.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در ارتباط با ورزش معلولان افزود: ابعاد دیگر ورزش، ارتقای سلامت تندرستی، استقامت قلبی و عروقی و همچنین جلوگیری از پوکی استخوان است.

سخنگویی ادامه داد: توانبخشی مدت زمان محدود است و خدمات توانبخشی گران و هزینه‌بر برای سازمان بهزیستی است اما ورزش فواید طولانی مدت برای معلولان به دنبال دارد.

وی ضمن بیان اینکه ورزش از ابزار بزرگ توانمندسازی است، عنوان کرد: 330 هزار معلول ذهنی در مراکز سازمان بهزیستی کشور حضور دارند که ارائه خدمات توانبخشی به آنها هزینه‌بر بوده و همچنین این خدمات برای معلولان تکراری است اما ورزش، تنوع دارد و ارزانقیمت است.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: افراد معلول می‌توانند در هر سنی از ورزش استفاده کنند و پیشرفت ورزش معلولان در حدی است که در حال حاضر معلولان شدید هم می‌توانند در این ورزش‌ها شرکت کنند.

سخنگویی همچنین عنوان کرد: ورزش مزایای زیادی برای ورزشکاران ضایعه نخاعی داشته و از جمله آنها می‌توان به کاهش زخم بستر اشاره کرد و با اجرای ورزش در جامعه معلولان به اهداف بلندمدتی، همچون اشتغال، ازدواج و... می‌رسند.

 

Page Generated in 0/0043 sec