به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیتالله قربانعلی درینجفآبادی ظهر امروز در دیدار با همایون هاشمی معاون وزیر تعاون با اشاره به همکاری بهزیستی با مراکز علمی اظهار داشت: در حال حاضر در بحث آسیب و نارسایی اجتماعی، خانوادگی و حوادث متعارف نیاز به انجام همکاری مراکز معنوی، علمی و دانشگاهی با مراکز حمایتی به منظور پیشگیری و درمان موثر احساس میشود.
وی افزود: توانمندسازی باید به ابعاد معنوی اضافه شود تا خلأ سیستمهای در بعد معنوی که در برخی موارد، مورد غفلت قرار گرفته برطرف شود و نیاز است در پرسنل و کسانی که به عنوان خیر خدمتگذار مسئولیت میپذیرند انگیزه عمیق ایجاد شده و تشویقهایی در این زمینه انجام شود.
امام جمعه اراک تصریح کرد: به منظور اثر بخشی بیشتر در امر ایجاد انگیزه پرسنل میتوان از مفاهیم دینی نیز استفاده کرد علاوهبر آن به منظور آگاهسازی و پیشگیری از اعتیاد میتوان از هنرمندان سالم به منظور انجام فعالیتهای هنری در صداوسیما استفاده کرد.
آیتالله درینجفآبادی با اشاره به وضعیت اعتیاد در استان مرکزی گفت: در این راستا حداقل30 درصد زندانیان استان، زندانیان مرتبط با مواد مخدر هستند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: سازمان بهزیستی باید دبیرخانه یا بانک اطلاعاتی قوی داشته باشد تا مسائل را به صورت جدی و با سنجش همه جانبه دنبال کند و در این راستا میتواند مسائل پیشگیری و درمان را در اتاق کارشناسی، مطالعه و پیگیری کند.
آیتالله درینجفآبادی بااشاره به ضرورت توجه بهزیستی به مسائل و آسیبهای اجتماعی گفت: بهزیستی باید در توانمندسازی خود تلاش کند و میتواند درکنار الویت خود پس از سازماندهی و برنامهریزی در برخی موارد، مردم را بهمنظور کمک به خود تشویق نماید و قسمتهایی از وظایف را به مردم واگذار کند زیرا این بار برای بهزیستی و دولت به تنهایی سنگین است.
وی افزود: بهزیستی برای اشتغال زنان بیسرپرست باید از خانوادهها حمایت کرده وبه تشویق خیرین در این زمینه تلاش کند در این راستا میتواند از تجربیات دانشگاه بهزیستی نیز استفاده کند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی دارای 240 هزار دانش آموز و 120 هزار دانشجو به عنوان جمعیت هدف آگاهی بخشی است که علاوه برآن 3 هزار واحد صنعتی نیز دارد، پس بهزیستی باید توجه ویژهای به این مراکز به عنوان مراکز عمده جمعیتی در راستای اقدامات خود داشته باشد.