زهرا امینی، رییس اداره بهزیستی تفرش، از آغاز کارگاههای آموزشی «بسیج ملی کاهش مصرف نمک» ویژه همیاران سلامت، کارکنان بهزیستی و مرکز سالمندان و مربیان مهدهای کودک تحت پوشش بهزیستی، مددجویان سالمند تحت پوشش موسسه خیریه المهدی و زنان سرپرست خانوار خبر داد.
وی گفت : اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی مردم بویژه کاهش میزان دریافت نمک روزانه به مقدار حداکثر 3 تا 5 گرم از اهداف اجرای این طرح است.
رییس اداره بهزیستی تفرش با اشاره به اجرای 3کارگاه آموزشی ویژه گروههای هدف این اداره ، اظهار داشت : در این کارگاهها کارشناس تغذیه شبکه بهداشت تفرش با حضور در کارگاههای آموزشی این اداره آگاهی های لازم در خصوص میزان مصرف نمک و عواقب پرمصرفی این ماده را برای شهروندان تشریح می کند.
"امینی " افزود: مصرف زیاد نمک عامل اصلی بروز بیماری های فشار خون، قلبی و عروقی، سرطان معده و پوکی استخوان است.