وی با اشاره به اینکه در سطح کشور باید معلمان ساماندهی شوند بیان داشت: در سال گذشته، 12.5 میلیون دانشآموز در سطح کشور مشغول به تحصیل بودهاند که یک میلیون معلم برای این تعداد دانشآموز تدریس میکردند و نیاز مدارس و دانشآموزان به معلمان بیشتر از این حد نیاز است.
دیمهور با بیان اینکه تدوین سند توسعه تحولی در مسیر آموزش ایجاد کرده که باید در این مسیر گام برداشته شود اذعان داشت: در مسیر تربیت، اخلاق و علم باید منابع را درست مدیریت کنیم.
وی با اشاره به اینکه در سالجاری 200 هزار دانشآموز جدید وارد دوره ابتدایی شدهاند، عنوان کرد: در بین دانشآموزان فضای دانشآموزی و نیروی انسانی توازن وجود ندارد.
دیمهور با تأکید بر اینکه کشور در شاخص کمی دچار مشکل است بیان داشت: 70 درصد دانشآموزان در دوره متوسطه ترک تحصیل میکنند.
وی با بیان اینکه کشورهایی همچون کوبا، کره جنوبی، چینتایپه و ژاپن در پی مشکلات بسیاری که بعد از جنگ جهانی پیش آمد، توانستند با ارائه راهکار آموزشی در تربیت نیروهای انسانی جزء کشورهای مطرح در جهان شوند، اظهار داشت: نیروی انسانی یکی از ثروتهای اساسی این کشورها برای پیشرفت و توسعه بوده است.
دیمهور افزود: برای توسعه و پیشرفت باید نیروی انسانی ماهر و متخصص تربیت کرد که این امر در دوره ابتدایی صورت میگیرد چراکه دوره ابتدایی بهترین دوره برای آموزش نیروی متخصص و ماهر در جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری جزء استانهای برتر در تربیت نیروهای انسانی ماهر در سطح کشور است.