وی با بیان آنکه اگر بانک ها مازاد منابع قرض الحسنه دارند می توانند تسهیلات پنج میلیون تومانی پرداخت کنند، گفت: کل تسهیلات پرداختی ازدواج طی 7 ماه اول سال های گذشته 450 تا 500 هزار فقره بوده که این رقم در هفت ماهه ابتدای سال جاری به 730 هزار فقره افزایش یافته است.
میرمحمد صادقی اظهار امیدواری کرد که با تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج دیگر هیچ متقاضی تسهیلات مربوط به سال 92 به بعد در سامانه ازدواج باقی نمانده باشد.
وی اظهار داشت: متقاضیانی که باید برای دریافت تسهیلات به شعب بانک ها مراجعه کنند در صورتی که دو ماه بعد از زمان مقرر اقدامی در این زمینه انجام ندهند، خود به خود نام آنها از سامانه تسهیلات ازدواج حذف می شود.
یادآورمی شود: شورای پول و اعتبار سال 91 مصوبه ای داشت که طبق آن زوج های جوان متقاضی وام ازدواج در صورت داشتن شرایط می توانستند تسهیلات قرض الحسنه ۵ میلیون تومانی از شعب بانک ها دریافت کنند.
این مصوبه در قالب بخشنامه ای البته به شعب بانک ها هم ابلاغ و با قید یک تبصره تاکید شد که شعب در صورت دارا بودن منابع می توانند این تسهیلات را به متقاضیان واجد شرایط پرداخت کنند.
شورای پول واعتبار شرایط افزایش وام ازدواج به ۵ میلیون تومان را به شرح زیر مصوب کرده بود:
الف: افزایش 20 میلیون ریال به سقف تسهیلات ازدواج مصوب، برای دخترانی که مهریه آنان تا ۱۱۰ سکه بهارآزادی می باشد.
ب: افزایش 20 میلیون ریال به سقف تسهیلات ازدواج مصوب، برای پسرانی که قبل از ۲۵ سالگی ازدواج می کنند.
ج: افزایش 20 میلیون ریال به سقف تسهیلات ازدواج مصوب، هر یک از دختران یا پسرانی که یکی یا هر دوی آن ها فاقد پدر می باشند.
د: افزایش 20 میلیون ریال به سقف تسهیلات ازدواج مصوب، هر یک از دختران یا پسرانی که دانشجوی دانشگاه ها یا طلبه حوزه های علمیه و در حال تحصیل می باشند.