وی افزود: در خصوص خانه نور ایران، باید بگویم که این خانه نور در زمینههای فرهنگی و ورزشی توانست فعالیتهای زیادی انجام دهد، چنانچه خواسته نابینایان ما باید در توسعه کشور دخیل شود، ما متاسفیم که هیچ متولی در این رابطه در کشور وجود ندارد.
جعفری تصریح کرد: هم اکنون 120 هزار نابینا در کشور وجود دارد که متاسفانه هیچ نوع راهکاری در خصوص ارائه بهتر اطلاعات برای این افراد وجود ندارد و این درحالی است که تاکنون این نابینایان توانستند دستگاه پارس آور و دستگاه مکان یاب ( به صورت نرم افزار و قلم هوشمند چند منظوره را اختراع کنند.)
استفاده اندک از بعد علمی شهید چمران در کشور
چمران عضو شورای شهر تهران در پنجمین جشنواره نوآوری و فناوری جایزه شهید چمران طی سخنرانی گفت: این جشنواره مناسبت ارزندهای در ارتباط با شهید چمران صورت میگیرد، چنانچه هم اکنون شاهد هستیم که در جامعه بیشترین مطالبی که از فعالیت شهید چمران مطرح است، بحث شهادت و جنگ است و اطلاعات مردم در خصوص شهید چمران به فعالیت او در ستاد جنگها نامنظم است.
وی افزود: البته این مطلب را بگویم که شهادت اوج تکامل انسان است، ولی جوامع دانشگاهی باید این رسالت را در نظر بگیرند که شهید چمران در درجهی اول یک دانشمند کم نظیر بود.
چمران تصریح کرد: شهید مصطفی چمران دانشمند برجسته و توانایی بود که در بعد علمی از او کمتر یاد میشود، چنانچه شهید چمران یک دانشمند در عرصه فیزیک بود که در دانشکده فنی دانشگاه تهران با کسب رتبه اول بورسیه دانشگاه تگزاز را کسب کرده و در مرحله بعد در دانشگاه برکلی کالیفرنیا مشغول تحصیل بود.
وی تصریح کرد: ساخت زیر دریایی چریکی، خودروی نیمه شنی، خودروی تمام شنی، پل چریکی، اولین موشک پرتابی، اولین موشک پرتابی زیر آب از جمله اولین اختراعات و دستاوردهای علمی بود که در کشور، آن هم در زمان جنگ شکل گرفت.