روزنامه «ایران سپید»
دوشنبه 10 آبان 1400
25 ربیع الاول 1443
1 نوامبر 2021
سال بیست و چهارم شماره 6833
صاحب امتیاز:
خبرگزاری جمهوری اسلامی مدیر مسئول: سهیل معینی
سامانه پیامکی: 3000465040
نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388
تلفن: 84711371
شماره انتشارات: 5-88548892
وبسایت: www.iransepid.ir
پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir
........عناوین این شماره......
* اجرای ۴۵ تقاطع هوشمند با هشدار صوتی برای نابینایان در قم
* 2 بسته تحولی سازمان آموزش و پرورش استثنایی تصویب شد
* کمکهای اولیه در سکته های قلبی و مغزی
*برگزاری مجمع فوق العاده فدراسیون نابینایان
* 70 ضربه چاقو روی بدن مرد تهرانی!
.......اخبار ویژه
*اجرای ۴۵ تقاطع هوشمند با هشدار صوتی برای نابینایان در قم
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم از طراحی 45 تقاطع کنترل هوشمند با سیستم هشدار صوتی برای عبور نابینایان در قم خبر داد.
مسعود طبیبی با اشاره به مشکلات افراد نابینا هنگام استفاده از حملونقل عمومی و تردد در شهر اظهار داشت: نیازمند توجه بیشتری به جامعه نابینایان و معلولان توسط دستگاههای مختلف بوده و متأسفانه نتوانستیم طرح و برنامه مناسبی برای این افراد در حوزه حملونقل و ترافیک اجرا کنیم.
وی با بررسی مشکلات این افراد در استفاده از حملونقل عمومی افزود: یکی از مشکلات افراد نابینا در استفاده از تاکسی بوده که باید هنگام درخواست سرویس با نشانگر و یا هشدار ویژهای بتوانیم راننده تاکسی را از شرایط فرد درخواستکننده تاکسی خبردار کنیم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم، عبور از تقاطعهای چراغدار را بهعنوان یکی دیگر از مشکلات نابینایان مطرح کرد و گفت: یکی از برنامههای شهرداری اجرای تقاطع هوشمند با هشدار صوتی برای عبور نابینایان بوده که در دستور کار قرارگرفته است.
وی نحوه عبور از تقاطع هوشمند را برای افراد نابینا تشریح کرد و ادامه داد: افراد نابینا هنگام عبور از تقاطع میتوانند بهوسیله هشدار صوتی از سبز شدن چراغ و پایان زمان عبور از خیابان خبردار شده و بسیاری از چالشهای این افراد را برطرف کند.
طبیبی در ادامه به مطالعات طرح جامع در این زمینه نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در صورت داشتن اطلاعات تکمیلی مانند مسیرهای پرتردد نابینایان، میتوانیم هوشمند سازی تقاطعهای پرتردد این افراد را در اولویت قرار دهیم.
..........گزارش ویژه
*2 بسته تحولی سازمان آموزش و پرورش استثنایی تصویب شد
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اعلام کرد: ۲ بسته تحولی «خدمات آموزشی، پرورشی، ورزشی و توانبخشی خانواده محور و غربال و مداخله به هنگام نوآموزان پیشدبستانی در معرض مشکلات یادگیری» آموزش و پرورش استثنایی در شورای راهبری سند تحول بنیادین وزارت آموزشوپرورش به تصویب رسید.
سیدجواد حسینی در نشست شورای راهبری سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش به تشریح بستههای تحولی امسال آموزشوپرورش استثنایی پرداخت و افزود: سال گذشته سه بسته تحولی توسعه مشارکتها، مداخلات به هنگام طلایی و مدرسه انطباقی در آموزشوپرورش استثنایی اجرایی شد که برخی از فعالیتهای این بستهها استمراری بود و در سال جاری نیز ادامه پیدا خواهند کرد.
وی ادامه داد: امسال نیز دو بسته تحولی «خدمات آموزشی، پرورشی، ورزشی و توانبخشی خانواده محور و غربال و مداخله به هنگام نوآموزان پیشدبستانی در معرض مشکلات یادگیریدر آموزشوپرورش استثنایی تدوین شده است.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با تشریح بسته تحولی خدمات آموزشی، پرورشی، ورزشی و توانبخشی خانواده محور اظهار داشت: ضرورت جلب مشارکت خانوادهها، شهروندان و جوامع محلی از طریق ارتقای دانش و مهارت آنان از جمله اهداف این بسته تحولی است.
حسینی تصریح کرد: نقش بسیار مهم و تعیینکننده خانواده در تربیت فرزندان، لزوم آموزش و جلب مشارکت والدین در مسایل آموزشی، پرورشی و توانبخشی فرزندان، توانمندسازی اولیا و حمایت از کودکان و دانشآموزان با نیازهای ویژه و اجرای راهکار ۸-۸ سند تحول بنیادین آموزشوپرورش مبنی بر مشارکت فعال تمامی عوامل سهیم و مؤثر در نیازهای فوری و عمومی جامعه از جمله ضرورتهای تدوین بسته تحولی «خدمات آموزشی، پرورشی، ورزشی و توانبخشی خانواده محور» است.
وی با بیان اینکه بر اساس نظر جامعهشناسان، نهادهای اساسی و اولیه، شخصیت جامعه را رقم میزند و مهمترین نهاد اساسی و اولیه نهاد خانواده است، گفت: بر اساس مطالعات انجام شده در حوزه عملکرد تحصیلی دانشآموزان، خانواده بیشترین تأثیر را بر عملکرد تحصیلی دانشآموزان دارد.
وی افزود: در اسناد بالادستی بهویژه در سیاستهای کلی نظام ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، بیانه ارزشها، اهداف کلان، راهبردهای کلان و راهکارهای سند تحول بنیادین بر نقش انکارناپذیر خانوادهها در جامعه بهویژه نظام تعلیموتربیت تاکید شده است.
معاون وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بسته تحولی «خدمات آموزشی، پرورشی، ورزشی و توانبخشی خانواده محور» با ۶ برنامه و ۱۱ فعالیت تدوین شده است، یادآور شد: برنامه اول این بسته تحولی ایجاد شبکه جامع آموزش و اطلاعرسانی تخصصی به خانواده در بستر فناوری اطلاعات است که فعالیت های تولید، بارگذاری و کیفیتبخشی بیش از سه هزار محتوای مشاوره و مددکاری در شبکه شاد" و " طراحی ساختار و راهاندازی سامانه شبکه تلفنی مشاوره اضطراری از طریق سامانه ندای همراه، ۶۰ مشاور ملی،۵۸ مرکز مشاوره و ۸۰۰ مرکز اختلال یادگیری برای این برنامه پیشبینیشده است.
حسینی ادامه داد: «توسعه و ارتقای کیفیت خدمات مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده» برنامه دوم بسته تحولی خدمات آموزشی، پرورشی، ورزشی و توانبخشی خانواده محور است که توسعه و ارتقای کیفی و کمی خدمات مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده به همراه ایجاد ۱۰ مرکز مشاوره جدید و ۲۲ مرکز جامع و توسعه و گسترش آموزشهای تخصصی خانواده محور از طریق ایجاد ۷ پایگاه تخصصی آموزش خانواده دو فعالیت این برنامه هستند.
وی توانمندسازی مدیران و معلمان در شناسایی ظرفیتهای تربیتی با مشارکت خانواده را سومین برنامه این بسته تحولی دانست و گفت: برای این برنامه 2 فعالیت بازبینی، اصلاح و ارتقای برنامه آموزش خانواده کودکان و دانشآموزان با نیازهای ویژه در سطح کشور و برگزاری کارگاههای آموزشی فرزندپروری برای مشاوران سراسر کشور تعریف شده است.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی مشارکت والدین در طراحی و اجرای برنامههای آموزشی و پرورشی و توانبخشی را چهارمین برنامه بسته تحولی خدمات آموزشی، پرورشی، ورزشی و توانبخشی خانواده محور عنوان و تصریح کرد: بهرهمندی از تخصص ۱۰ درصد اولیا در همیاری با مدارس تحت عنوان مدرسه یاری، بهرهمندی از تخصص ۵۰ درصد اولیا در تدریس با عنوان اولیا همیار معلم و بهرهمندی از تخصص اولیا در سطح کلان در قالب پارلمان مشورتی اولیا سه فعالیت این برنامه است.
حسینی ادامه داد: برنامه پنجم این بسته تحولی ارایه خدمات محله محور از طریق خانواده و محله است که فعالیت مددکاری اجتماعی محله محور برای آن تعریف شده است.
وی ششمین برنامه این بسته تحولی را ظرفیت سازی در مدارس برای اجرای برنامههای ورزش با خانواده و برنامههای ورزشی دانست و گفت: برای این برنامه فعالیت اجرای جشنواره نشاط با رویکرد یک روز بازی در کنار خانواده برای بیش از ۱۰ هزار دانش آموز پیش بینی شده است.
رییس سازمان آموزشوپرورش استثنایی در ادامه به تشریح بسته تحولی غربال و مداخله به هنگام نوآموزان پیشدبستانی در معرض مشکلات یادگیری پرداخت و اظهار داشت: ارجاع ندادن ۸۵ درصد دانشآموزان دارای اختلال یادگیری و فراتر از این دارای مشکلات یادگیری برای دریافت خدمات آموزشی و توانبخشی موجب فقدان شناسایی دانشآموزان دارای مشکلات یادگیری و شکستهای مکرر و خروج زودهنگام از مدرسه این دانشآموزان میشود.
وی خاطرنشان کرد: راهحل این مشکل غربال و مداخله به هنگام با رویکرد شناخت بهموقع مشکلات و ویژگیهای یادگیری و پیشگیری از شناسایی اشتباه کودکان بهعنوان دارای اختلال یادگیری و نیازمند خدمات آموزشی ویژه است که این غربالگری و مداخله هزینه پایینتری نسبت به تشخیص در مدرسه دارد.
حسینی افزود: در این بسته تحولی بر رویکرد فعال در فرایند ارزیابی و مداخله بهجای رویکرد منفعل، رویکرد والد محور و مربی محور بهجای تمرکز بر مرکز مشکلات یادگیری، رویکرد ارائه خدمات آموزشی و توانبخشی بهنگام و پیشگیرانه و رویکرد غربال عمومی بهجای تشخیص تاکید شده است.
وی تصریح کرد: این بسته تحولی با یک برنامه و دو فعالیت طراحی، محاسبه ویژگیهای روانسنجی چکلیست غربال نوآموزان پیشدبستانی در معرض مشکلات ویژه یادگیری و طراحی، بررسی روایی محتوایی و اجرای مداخله توانبخشی شناختی برای نوآموزان پیشدبستان در معرض مشکلات ویژه یادگیری تدوین شده است.
.........آموزش
*کمکهای اولیه در سکته های قلبی و مغزی
در این قسمت از آموزش کمکهای اولیه به بحث سکته های قلبی و مغزی می پردازیم. در سکته مغزی در اثر خروج خون از رگهای مغز یا ایجاد لخته در مویرگهای مغزی، قسمتی از بافت مغز دچار صدمه می شود و بسته به اینکه کدام قسمت مغز دچار آسیب شده باشد علائم سکته در آن بخش از بدن بروز می کند. به طور کلی علامت اولیه سکته مغزی این است که حدود 24 ساعت قبل از بروز سکته، فرد دچار گز گز در اندامها و بی حسی می شود. علامت دیگر ضعف عضلانی است که یکطرفه است یعنی یا طرف چپ و یا طرف راست بدن دچار ضعف در عضلات می شود مانند اختلال در عضلات صورت مثل پلک زدن، خندیدن، تا اختلال عضلات حرکتی دست و پا، بی اختیاری ادرار، بیقراری، سردرد شدید یا احساس تاری دید، ناتوانی در صحبت کردن یا لکنت و مشکل در شنیدن.
وقتی دو یا سه علامت با هم بروز یابد باید به سکته مغزی شک کرد. اگر با فردی با این علائم روبرو شدیم از او می خواهیم حرف بزند و به نحوه صحبت کردن توجه می کنیم یا می خواهیم که لبخند بزند و به قرینه بودن خط خنده در دو طرف صورت توجه می کنیم یا می خواهیم هر دو دست خود را با هم بالا ببرد که در این حالت دو دست به صورت قرینه بالا نمی آیند. امکان هم دارد فرد دچار گیجی شود و تعادل خود را از دست بدهد و بیفتد. در صورتیکه فرد هوشیاری خود را از دست بدهد و به زمین بخورد باید به چگونگی تنفس و ضربان قلب توجه کرد که مشکلی نداشته باشد اگر این دو مورد هم با مشکل روبرو شد باید احیای قلبی تنفسی آغاز شود. اگر فرد حالت تهوع داشت باید سر را به طرفی گرداند تا ترشحات وارد ریه او نشود. دقت کنیم که در اولین فرصت با اورژانس 115 تماس بگیریم و علائم بیمار را گزارش کنیم تا راهنماییهای مورد نیاز به همراهان داده شود.
زمان طلایی در درمان سکته مغزی 3 تا 4/5 ساعت اولیه بعد از سکته است. اگر بیمار در این فاصله به بیمارستان رسانده شود با یک سی تی اسکن ساده نوع سکته مغزی مشخص شده و اگر از نوعی باشد که به دلیل لخته به وجود آمده باشد پزشک با تزریق یک دارو خاص مانع پیشرفت صدمات مغزی می شود و امکان اینکه فرد به زندگی طبیعی خود برگردد بسیار بالا می رود. اما به طور کلی سکته های مغزی یکی از عوامل مهم بروز مرگ و میر و معلولیت هستند چون به علائم اولیه دقت نمی شود و بیماران اغلب دیر به بیمارستان می رسند.
در حال حاضر بخشهای 724 در سراسر کشور در حال گسترش هستند که ویژه رسیدگی به وضعیت بیماران سکته مغزی هستند. در این بخشها، در اولین ساعات و دقایق اقدامات اولیه لازم برای بیمار انجام می شود و از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود. در مواجهه با بیمار سکته مغزی باید مانع خوردن و آشامیدن بیمار شویم تا نیروهای اورژانس به بالین بیمار برسند.نوع دیگری از سکته ها ، سکته های قلبی هستند. در اغلب سکته های قلبی، عروقی که خونرسانی به عضله قلب را انجام می دهند دچار گرفتگی می شوند و در آنها لخته ایجاد می شود و باعث از بین رفتن عضله قلب می شود. در سکته قلبی خطر مرگ بیشتر است . زمان طلایی برای این بیماران یک ساعت اول بعد از سکته است.
علائم سکته قلبی بیشتر در محدوده قفسه سینه و مثل یک درد فشارنده و شدید در ناحیه مرکزی قفسه سینه هست که می تواند به فک و بازوی چپ یا هر دو بازو سرایت یابد. احساس تنگی نفس و حالتی مثل مشکلات هاضمه ، سوزش سر دل و تهوع می تواند نشانه سکته قلبی باشد. رنگ پوست خاکستری می شود و لبها رو به کبودی می روند. گاه بیمار دچار تعریق شدید بدون علت می شود. ضربان قلب نامنظم می شود یعنی فاصله بین دو ضربان گاه کم و گاه زیاد می شود یا تعداد ضربان خیلی زیاد می شود. اغلب سکته ها چه از نوع قلبی و چه از نوع مغزی در اثر سبک زندگی ناسالم بروز می یابند. مثل کسانی که دچار استرس زیاد هستند فشارخون بالای کنترل نشده دارند رژیم غزایی نامناسبی دارند از فست فود زیاد استفاده می کنند دیابت دارند و چاق هستند و...
وقتی با چنین بیماری روبرو می شویم باید از او بخواهیم در وضعیت راحتی قرار بگیرد بهترین حالت خوابیدن نیمه نشسته است در حالی که زیر زانوها متکا قرار داده شود. بیمار نباید حرکات شدید داشته باشد مثلا تند راه برود از پلهه ها بالا و پایین برود چون ممکن است باعث حرکت لخته در رگهای خونی و ایجاد صدمات بیشتر شود. همچنین در اولین دقایق باید با اورژانس تماس گرفته شود و در صورتیکه علائم گزارش شده به اپراتور اورژانس نشانه سکته قلبی باشد از همراهان می خواهند دو آسپیرین بچه به بیمار بدهند تا بجود. جویدن کمک می کند که سرعت جذب دارو بالاتر برود. آسپیرین موجب حل شدن لخته و جلوگیری از صدمات بیشتر می شود. جویدن آسپریم به کسانی که جدیدا خونریزی داشته اند یا مشکل انعقادی یا حساسیت به آسپرین دارند توصیه نمی شود. در بیماران سکته قلبی اگر ضربان قلب و تنفس قطع یا دچار مشکل شود باید احیای قلبی عروقی آغاز شود و بیمار بعد از رسیدن نیروهای اورژانس بیمار به بیمارستان منتقل می شود.
.........ورزشی
*برگزاری مجمع فوق العاده فدراسیون نابینایان
مجمع فوق العاده فدراسیون نابینایان به صورت وبینار روز هشتم آبان برگزار شد.
با توجه به اینکه انتخابات فدراسیونها قرار است مطابق با اساسنامه جدید برگزار شود، از این رو این اساسنامه باید به تصویب مجامع فدراسیون ها برسد ، این آییننامهها و دستورالعملها در برگزاری مجامع سالیانه، انتخاباتی و فوقالعاده و اتخاذ تصمیمات قانونی به منظور کمک به عملکرد فدراسیونها در اساسنامه قرار داده شده است. لذا مجمع فوق العاده فدراسیون نابینایان وکم بینایان با حضور دکتر مهدی علی نژاد معاونت محترم ورزش قهرمانی و حرفه ای و محمدرضا مظلومی ریاست فدراسیون ، رؤسای هیئتهای استانی و دیگر اعضای حاضر در این جلسه که به صورت آنلاین برگزار شد، دستور العمل های مرتبط با اجرای اساسنامه جدید فدراسیون های ورزشی بررسی و تصویب شد. اعضای مجمعی که در استان ها ساکن بودند با حضور در ادارات کل ورزش و جوانان استان مربوطه و سایر اعضاء به صورت حضوری در این جلسه که در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد شرکت کردند.
دستور العمل کمیسیون مربیان، داوران، ورزشکاران و دستورالعمل شرایط نحوه ثبت نام و رأیگیری برای داوطلبان هیئت رئیسه و سایر موارد در این مجمع مورد بررسی قرار گرفت و با تایید اعضای مجمع تصویب شد.
حذف استقلال و پرسپولیس از آسیا رسمی میشود؟
مشکلات مالی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، این دو باشگاه پرسابقه ایرانی را در آستانه حذف از رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در فصل آینده قرار داده است.
در پی خبرهایی مبنی بر سختگیری AFC و تعدد پروندههای مالی ارجاع شده به این نهاد فوتبالی قاره آسیا، امروز باخبر شدیم فدراسیون فوتبال نامهای برای کنفدراسیون فوتبال آسیا تنظیم کرده و در آن خواستار مهلت بیشتر برای رفع و رجوع مسائل مالی شده است. در این نامه فدراسیون فوتبال ایران با اشاره به مشکلات ناشی از تحریم و مسائل مختلف از کنفدراسیون فوتبال آسیا درخواست فرجهای برای تسویهحساب با طلبکاران کرده، همآنچه که در سالهای قبل نیز توسط استقلال و پرسپولیس انجام شده و آنها را از خطر حذف از رقابتهای آسیایی دور کرده است، اینبار اما با توجه به سوابق طولانی و مسائل هر ساله، پاسخ AFC به نامهی فدراسیون فوتبال ایران منفی بوده و به این ترتیب دو تیم استقلال و پرسپولیس در حال حاضر در آستانه حذف از لیگ قهرمانان آسیا در فصل 2021 قرار گرفتهاند.
۳۱ اکتبر) آخرین مهلت کنفدراسیون فوتبال آسیا برای دریافت مجوز حرفهای باشگاهها و حضور در لیگ قهرمانان آسیا بود. فدراسیون فوتبال برای جلوگیری از حذف پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان با این کنفدراسیون نامهنگاری کرده و خواهان مهلت اضافی شده است. البته لابیهای مختلفی در حال انجام است تا به هر شکل کمیته مسابقات AFC مجوز حضور این دو تیم در رقابتهای فصل آینده را صادر کند، اما این مسئله بیش از هر زمان دیگری دشوار شده است؛ چرا که همانطور که گفته شد سوابق هر دو باشگاه در پرداخت مطالبات در شرایطیست که به AFC اجازه خوشبینی نمیدهد.
سختگیری کنفدراسیون فوتبال آسیا در این مورد البته ممکن است در نهایت با دخالتهای افراد سطح بالاتر بشکند اما فعلاً این دو باشگاه در شرایطی هستند که میشود آنها را حذفشده از آسیا تلقی کرد؛ اما همانطور که قبلاً با دخالت وزیر ورزش این مسئله رفع و رجوع شده، شاید اینبار هم اتفاق مشابهی رخ بدهد و این آخرین امید دو باشگاه پرطرفدار ایران در این رقابتهاست.
.......حوادث
* 70 ضربه چاقو روی بدن مرد تهرانی!
داماد خانواده از سوی برادرزن هایش هدف 70 ضربه چاقو قرار گرفت و پس از انتقال به بیمارستان به کام مرگ فرو رفت.
جنایت خانوادگی در منطقه افسریه رقم خورد. در این جنایت خانوادگی 2 برادرزن همراه یکی از دوستانشان دست به قتل داماد خانواده زدند. عامل جنایت خانوادگی پس از چاقوکشی پا به فرار گذاشتند و پلیس برای دستگیری عاملان این جنایت خانوادگی وارد عمل شد. داماد خانواده در این جنایت خانوادگی هدف 70 ضربه چاقو قرار گرفت.
ساعت 6 صبح روز شنبه 8 آبان ماه سال جاری ماموران کلانتری 157 مسعودیه در تماس مسئولان بیمارستان بعثت در جریان مرگ مرد 42 ساله ای که هدف ضربات چاقو قرار گرفته بود قرار گرفتند و تیمی از ماموران برای تحقیقات ابتدایی به بیمارستان بعثت اعزام شدند.
ماموران با حضور در بیمارستان پی بردند که مرد 42 ساله که عصر جمعه 7 آبان ماه در خانه اش هدف ضربات چاقو قرار گرفته توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شده و صبح امروز به کام مرگ فرو رفته است.
جنایت خانوادگی در منطقه مسعودیه
همین کافی بود تا تیمی از کارآگاهان اداره 10 پلیس آگاهی تهران به دستور بازپرس محمد وهابی از شعبه 2 دادسرای امور جنایی تهران برای تحقیق و افشاگری راز این جنایت وارد عمل شدند.
کارآگاهان درگام نخست پی بردند که مرد 42 ساله هدف 70 ضربه چاقو قرار گرفته است و در ادامه مشخص شد این مرد روز گذشته در خانه اش در منطقه افسریه هدف ضربات مرگبار قرار گرفت است.
تیم جنایی پلیس آگاهی تهران در این مرحله به سراغ خانواده مرد جوان رفته و مشخص شد که مرد جوان و زن 38 ساله اش با هم اختلاف داشته و روز گذشته در خانه بخاطر اختلافات قدیمی دوباره با هم درگیر می شوند و در ادامه 2 برادر زن جوان همراه یکی از دوستانشان برای وساطت وارد خانه شده و وقتی متوجه بالا گرفتن اختلافات زن و شوهر می شوند با داماد خانواده درگیر می شوند و در این درگیری خانوادگی داماد خانواده به قتل می رسد.
تحقیقات نشان از آن دارد که 2 برادرزن و یکی از دوستانش پس از حضور در خانه و شروع به درگیری خونین پا به فرار گذاشتند و داماد خانواده نیز که غرق خون روی زمین افتاده بود با تماس اهالی ساختمان به اورژانس به بیمارستان منتقل شده است.
بنا بر این گزارش، بازپرس وهابی دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی را صادر و تحقیقات برای دستگیری 2 برادرزن و دوستشان که در صحنه قتل حضور داشتند صادر شد تا پس از دستگیری مشخص شود کدام یک از افراد عامل این جنایت خانوادگی است.